Runescape üldine jututeema
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Mis ruuni keegi pelab, cb lvl ja total lvl?
Ma pelan 07 Runescapet, cb 87 vist ja total on midagi 1100 kanti
Ma pelan 07 Runescapet, cb 87 vist ja total on midagi 1100 kanti
- KülalineKülaline
Mingi vahepeal vaatasin cb 137 total 1400 midagi.
- Ence
Keegi siit rohkem runescapet ei pela?
- KülalineKülaline
Ei tea, kardan et mitte
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Kui RSPS käib ruuni alla, siis pelan minagi seda.
- KülalineKülaline
Käib ikka ju
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Mängin siis UltmateScape 2 (US2).
Combat on 117 (kasvab), totalit ei tea, kuna ei keskendu väga teistele skillidele, kui basic. (Str, def, att)
Combat on 117 (kasvab), totalit ei tea, kuna ei keskendu väga teistele skillidele, kui basic. (Str, def, att)
- KülalineKülaline
Ma müüks enda ruuni konto maha aga keegi ei osta
- KülalineKülaline
Mängisin mingi suht kaua aega tagasi RS3 Üritasin enda kasutajasse sisse saada ja vaadata mis seal on ja kui midagi head siis müün maha, aga kasutaja parool meelest läinud ja Support ka ei vasta, et annaks tagasi vms
Vanad kogemused, kui oli 2008 aasta vms, olin väike laps ja oli sünnipäev tulekul ja küsisin emalt Membershipi, ta ostis mulle kuuks ajaks aga siis jäi peale see, et iga kuu läks raha maha ja membership pikenes, sain nii 12 kuud järjest membership olla, tegin siiski free leveleid ja membershipiga ei tegelenudki Lõpuks ema mõtles, et lõpetab selle asja ära ja nii membershipi lõpp tuligi Mõtettu raha raiskamine oli Kokku läks Runescape peale kui väike olin umbes 1000 krooni
Vanad kogemused, kui oli 2008 aasta vms, olin väike laps ja oli sünnipäev tulekul ja küsisin emalt Membershipi, ta ostis mulle kuuks ajaks aga siis jäi peale see, et iga kuu läks raha maha ja membership pikenes, sain nii 12 kuud järjest membership olla, tegin siiski free leveleid ja membershipiga ei tegelenudki Lõpuks ema mõtles, et lõpetab selle asja ära ja nii membershipi lõpp tuligi Mõtettu raha raiskamine oli Kokku läks Runescape peale kui väike olin umbes 1000 krooni
- Ence
Trotexify kirjutas:Mängisin mingi suht kaua aega tagasi RS3 Üritasin enda kasutajasse sisse saada ja vaadata mis seal on ja kui midagi head siis müün maha, aga kasutaja parool meelest läinud ja Support ka ei vasta, et annaks tagasi vms
lel ggwp
Ise hakkasin üleeile pelama uuesti 07 Runescapet. Arendan Slayerit ja combat leveleid.
- Ence
Ajan vist päeviku püsti siin.
- KülalineKülaline
Aja jah.Ence kirjutas:Ajan vist päeviku püsti siin.
Lol, mul tuli meelde üks asi vanast ajast, olin mingi 1-3 klassis ja runescapest eriti ei teadnud aga teatsin, et Rune 2h on päris hea mõõk, sõber pakkus rune 2h 100 krooni vastu, tegime vahetused ära ja järgmine päev lasti mu kasutaja rotti LOL
- Ence
Trotexify kirjutas:Aja jah.Ence kirjutas:Ajan vist päeviku püsti siin.
Lol, mul tuli meelde üks asi vanast ajast, olin mingi 1-3 klassis ja runescapest eriti ei teadnud aga teatsin, et Rune 2h on päris hea mõõk, sõber pakkus rune 2h 100 krooni vastu, tegime vahetused ära ja järgmine päev lasti mu kasutaja rotti LOL
GGWP scammed
- KülalineKülaline
First World Problems
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Haha, kunagi nooremana sai proovitud seda. :'D Ei teadnudki, et see veel popp on.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Ma väiksena tahtsin ka seda mängima hakata, kuid ma väga ei mõistnud ja jätsin selle sinnapaika.
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Vanasti sai ikka pelatud jah, olen ka RSPS-e pelanud, aga enam ei tegele.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Miks quited, homie?Alive kirjutas:Vanasti sai ikka pelatud jah, olen ka RSPS-e pelanud, aga enam ei tegele.
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
Hakkan 07'et pelama kui see tuleb f2p. RS3 ei meeldi üldse.
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Nice.
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Rohkem nagu Pk serverid tõmbavad mind ligi aga skillida ma ei viitsi enam.. Need ajad on minujaoks läbi.
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
Aretan hetkel skill kasutajat, väga ei viitsi enam, igav hakkab. Kas teeksin kasutaja mainiks vms, mis te arvate?
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Main/Pure
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
mainiga huvitavam imo
- Ence
Mulle endale väga pured ei meeldi ja pooldan rohkem maini, kuid sinu valik kas main või pure
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2