M: EUNE Silver II Konto
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Tere!
Müün siis enda EUNE Silver II konto maha kuna pole viitsimist enam loliga tegemist teha. Kasutajal palju champe/skinne pole. Olen konto ainuke omanik.
Ette käin ainult 100+ tehinguga inimesele. Konto nime avalikustan kindlale ostjale.
Championid:
Skinnid:
Ikoonid:
Profiil:
Rune paged, lambised:
Andmed:
Nimi: Asko V.
Tehinguviis: Swedbank ainult (Teiste pankadega kannab raha üle ja siis kui on üle tulnud siis saab konto kätte)
Alghind: 15 €
Osta kohe: 20 €
Kui te arvate, et 20 € on sellise konto eest liiga palju, siis palun lahkuge sellest teemast. Pole vaja hakkata virisema hinna pärast.
Müün siis enda EUNE Silver II konto maha kuna pole viitsimist enam loliga tegemist teha. Kasutajal palju champe/skinne pole. Olen konto ainuke omanik.
Ette käin ainult 100+ tehinguga inimesele. Konto nime avalikustan kindlale ostjale.
Championid:
Skinnid:
- Unchained Alistar
- Pharaoh Amumu
- Freljord Ashe
- Heartseeker Ashe
- Dreadknight Garen
- Hextech Sion
- Badger Teemo
- Rocket Girl Tristana
- Riot Girl Tristana
- Battlecast Vel'Koz
Ikoonid:
Profiil:
Rune paged, lambised:
Andmed:
Nimi: Asko V.
Tehinguviis: Swedbank ainult (Teiste pankadega kannab raha üle ja siis kui on üle tulnud siis saab konto kätte)
Alghind: 15 €
Osta kohe: 20 €
Kui te arvate, et 20 € on sellise konto eest liiga palju, siis palun lahkuge sellest teemast. Pole vaja hakkata virisema hinna pärast.
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Profiilinime on vist näha teisel pildil, pole kindel, sest pole ammu lolis käinud
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Lel on jah Ei no siin nagunii paljud teavad, kui ma seda päevikut pidasin
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1