Jõulud Favalis
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- FVL Bot
- Liitus : 16/02/2012
Jah, võib-olla tõesti on hetkel vara sellise teema jaoks, kuid nagu aeg on näidanud, siis läheb igasuguste arvamuste kogumisega aega. Ilmselt ei tule kellelegi üllatusena, et jõulud on juba vähem kui kuu aja pärast. Sellega seoses oleks vaja teada, kas liikmed soovivad näha ka mingit auhinnamängu või soovivad ise midagi korraldada? Juhtkonnas on juttu olnud lumesaju lisamisest foorumisse ning ilmselt saab sellest detsembris ka reaalsus. Vastuargumentide toomiseks oleks praegu viimane aeg. Ehk siis, igasugused ideed on teretulnud.
Juhtkonna mõtted (ükski pole veel kavas):
1) Mäng "Kingijaht" - kes on suutnud jõulude lõpuks kõige rohkem "kinke" (popupina, URLina vms) koguda, võidab auhinna
2) Loosiga kingipakid - kõikide osalejate nimed pannakse kokku ja seejärel antakse isikule A loosi tahtel kellegi teise nimi, kellele peab isik A kingituse tegema [kingitused oleksid reaalsed (nt 5€ (?) väärtuses)]
3) Sünnipäevagiveawaydega sarnased loosid
4) ei tee midagi
Juhtkonna mõtted (ükski pole veel kavas):
1) Mäng "Kingijaht" - kes on suutnud jõulude lõpuks kõige rohkem "kinke" (popupina, URLina vms) koguda, võidab auhinna
2) Loosiga kingipakid - kõikide osalejate nimed pannakse kokku ja seejärel antakse isikule A loosi tahtel kellegi teise nimi, kellele peab isik A kingituse tegema [kingitused oleksid reaalsed (nt 5€ (?) väärtuses)]
4) ei tee midagi
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Number 2 oleks tõesti huvitav! Nagu seda sai tehtud kooli ajal
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
#2 kõlab väga hästi ja oleks kahtlemata väga huvitav. Ise kahjuks vahemaa tõttu selles osaleda ei saaks Kas jõuludisain on ka tulemas?
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Aa, et plaanis üldse teha nagu käega katsutavaid asju? Mõtlesin esialgu nagu steam mänge ja sellist värki.
- FVL Bot
- Liitus : 16/02/2012
Mõeldud on reaalseid esemeid.Yeke kirjutas:Aa, et plaanis üldse teha nagu käega katsutavaid asju? Mõtlesin esialgu nagu steam mänge ja sellist värki.
- KülalineKülaline
või
2 ei sobiks eriti kuna kui teha reaalsed kingipakid siis hakkab õudne jändamine postiaadressite ja ma ei tea veel millega, loodan, et saite aru mida ma mõtlesin.
või
2 ei sobiks eriti kuna kui teha reaalsed kingipakid siis hakkab õudne jändamine postiaadressite ja ma ei tea veel millega, loodan, et saite aru mida ma mõtlesin.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Küsimus 3) kohta, kuidas see välja peaks nägema?
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Smartpost muudaks #2 üsnagi lihtsaks.
#3 tähendab, et igal päeval oleks mingi giveaway.
- KülalineKülaline
Smartpost, okei, see selleks. Kas olete kindel, et siin mingi ülelaskmine toimuma ei hakka? Mõni saadab ühele kingipaki aga see kes kingipaki saab see teisele vot ei saada.Tonight kirjutas:Smartpost muudaks #2 üsnagi lihtsaks.
// Ja arvatavasti siin hakkavad need kingipakid nii labaseks minema, et oh õudust, igatahes kui #2 oleks siis mina ei osale.
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Pooldan Steam mänge rohkem.
- Alive
#2 oleks suht lahe.
- Tonight
Kui palju oleks selles osalejaid praeguse seisuga? Et asja turvalisemaks muuta, siis võime nõuda näiteks pilti, kus oleks korraga nähtav osaleja Favali profiil ja ID-kaart (enda pildi võib kinni katta).
Kui palju oleks selles osalejaid praeguse seisuga? Et asja turvalisemaks muuta, siis võime nõuda näiteks pilti, kus oleks korraga nähtav osaleja Favali profiil ja ID-kaart (enda pildi võib kinni katta).
- Triotech
- Liitus : 28/07/2014
Kuidas neid kingitusi siis laiali jagatakse? Lähed tema koju? Ei aitäh. Mina ei osale.
- KülalineKülaline
Nagu ütlesin ka varem, et mina ei osale. Ei hakka mina mässama smartposti või asjadega, samuti pole mul mõistust, et välja mõelda mida keegi tahab (ei viitsi hiljem virisemist kuulata, et kellegile miski ei meeldinud).
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
2.) Oleks väga 5+.
- KülalineKülaline
Soovin häid jõule teile ette ära.
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
#2 Oleksin ise ka sellega suht nõus minu arust näeb see päris hea mõte välja
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
#2 tundub päris naiss jh
- Tonight
Tulevad ainult giveawayd.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1