This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Tervis!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Tere on selline mure/probleem
Tahaksin väga suitsetamist maha jätta sest olen piisavalt kaua teinud ja ei näe eriti põhjust enam teha. Olen suur sõltlane ja keegi võiks nippe jagada ,et kuidas tema maha jättis jne.
Tänud infole.
Tahaksin väga suitsetamist maha jätta sest olen piisavalt kaua teinud ja ei näe eriti põhjust enam teha. Olen suur sõltlane ja keegi võiks nippe jagada ,et kuidas tema maha jättis jne.
Tänud infole.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Plaastrid vms.
Võta endale mingi teatud kuupäev ja jäta maha.
Kui sa suhtes siis võta eesmärk, et jätad tüdruku pärast vms.
Ma ei tea.
Ma ei tea.
- KEEEKZ
- Liitus : 19/01/2014
Alusta trenni tegemisega, et kui tahtmine tuleb peale teha, siis asendad selle mingi tegevusega nt kätekõverdused vms.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
See ka võimalus jah.
- WenoN
Ja seda asendust ongi raske leida , kui mingi vandersell närvi ajab nii suits näos ka kohe jälle
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Pinxu kirjutas:Plaastrid vms.
Ma ei tea.
Plaastrid on täis saast, pigem e-sigaret. Ise olin kaks nädalat e-sigaretiga ilma ja siis läks jälle käest ära. Plaastriga saad nikotiini vajadused jah ära, aga niiöelda tõmbamis vajadusi mitte.
- Haylan
- Liitus : 25/12/2014
Soovitan suitsu asendada konkreetse alternatiivse tegevusega, soovitavalt sportlikuga, näiteks teed suitsu asemel 10 kätekõverdust.
- Rooland
- Liitus : 04/12/2013
Kätekõverdused on hea ja asjalik mõte, kui need ei aita, siis võid hakata kasutama e-sigareti.
- WenoN
E-Sigarett olemas küll aga see ka tegelt mingi asendaja ei ole.
Kuid need kätekõverdused hea idee.
Kui suitsu isu tuleb kohe lampi tegema , kuid kuidas sa seda niiöelda kooliajal asendad? Sa ei hakka ju klassis kätekõverdusi tegema vms?
Kuid need kätekõverdused hea idee.
Kui suitsu isu tuleb kohe lampi tegema , kuid kuidas sa seda niiöelda kooliajal asendad? Sa ei hakka ju klassis kätekõverdusi tegema vms?
- wUffeL ?Komeet
- Liitus : 13/03/2013
Hack3r kirjutas:Tere on selline mure/probleem
Tänud infole.
Vanus: 16
Olen enam kui kindel, et sul ei ole otsest nikotiini vajadust, asi on puhtalt käelises tegevuses kinni.
Kanna kaasas mingisiguseid komme, mida saad suhu pista või siis kasvõi porgandit, mida närida saaksid, samal ajal kui "suitsu isu" peale tuleb.
Kõige rohkem on siiski vaja tahtejõudu, kui seda pole ei saa sa elusees maha jäetud. Sest ülejäänud asjad nagu e-sigarett, plaastrid ja muud süsteemid, on lihtsalt alternatiivne asendus sellele kuid sellega ei saavuta sa mitte midagi. Ka plaastritest ja muudest idiootsetest asjadest võib sõltuvusse jääda, mis sisaldab nikotiini.
- WenoN
Kommidega võiks isegi asi toimida.. Peab proovima hakkama ja kindlast kuupäevast maha proovima jätta...
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Mina suutsin lihtsalt maha jätta. Esimest korda proovides jäin kohe vanematele vahele sellega, sellest saati pole teinud ka enam.
Väga suurt nõu ei oskagi anda, tahtejõus kinni asi.
Väga suurt nõu ei oskagi anda, tahtejõus kinni asi.
- WenoN
Ma ikka väga kaua teinud oma vanuse kohta...
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Hack3r kirjutas:Kommidega võiks isegi asi toimida.. Peab proovima hakkama ja kindlast kuupäevast maha proovima jätta...
Kindlast kuupäevast? Samahea nagu av lubadus, mida iga aasta tehakse. Tuleb ikka päeva pealt.
- WenoN
True küll.. Mõtled küll ah ,et homsest jätan maha aga tegelt ei.. Minu plaan oleks selline ,et asendaks selle spordiga..
Jooksmine
jms..
Üksi on ikka igav joosta kuid mu sõber jätab ka arvatavasti suitsetamise maha siis hea jooksmas käija.
Jooksmine
jms..
Üksi on ikka igav joosta kuid mu sõber jätab ka arvatavasti suitsetamise maha siis hea jooksmas käija.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
näri nätsu ja tee hambad korda
mine joogasse
mine joogasse
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Xp+ sa tõmbad siiamaani tobi. Oled midagi proovinud ka, et vabaneda suitsust?
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
lutsuta pulgakommi
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1