This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
UskuMatu SA:MP arendus tööd
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3 • Share
Mine lehele : 1, 2, 3
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Keep up the good work!
Edu ja jaksu sappa
Pelan ise DayZ-e ja asju.
Edu ja jaksu sappa
Pelan ise DayZ-e ja asju.
- Haylan
- Liitus : 25/12/2014
Uuendusi tulemas? Kardan, et sellise "tempoga" jätkates sureb siinne teema varsti välja... Vabanda kriitika pärast, kuid leian, et kui sul on soov veel see teema üles äratada, siis on selleks viimane aeg ja näita, mis valmis oled teinud. Teisedki leiavad siis siit palju nippe
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Hehe, asi jäi küll poolikuks jahm aga muidu oli põhi mõtteliselt mängimis kõlblik Gamemode. Päris palju asju oli dünaamilised, aga kuna arvuti kõvaketas läks mul omadega peese siis ei jäänud mul midagi teha jätta asi nurka ja võtsin endale teise hobi.Haylan kirjutas:Uuendusi tulemas? Kardan, et sellise "tempoga" jätkates sureb siinne teema varsti välja... Vabanda kriitika pärast, kuid leian, et kui sul on soov veel see teema üles äratada, siis on selleks viimane aeg ja näita, mis valmis oled teinud. Teisedki leiavad siis siit palju nippe
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Väga hea töö! Isiklikult meeldib MTA/Samp: Dayz versioonid
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Tervist, vabandan ,et olen olnud pikalt ära ja pole midagi jõudnud postitada, sain alles hiljuti uue arvuti ja nüüd vähe parem kirjutada scripti koode ja on võimalus rohkem teha asju juurde võimalikult palju ning paremini, Hakkan uuesti postitama lähiajal nüüd pilte. Alustasin 0-list Gamemode ning sisuliselt on kõik Roleplay süsteem.
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Palju edu sulle sõber!
Mine lehele : 1, 2, 3
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 3