Idee.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- PulberLiige
- Liitus : 13/11/2012
Tere Tonight.
Tuli üks idee plugina kohta aga pole kindel kas seda annab teha ja kas toimib.
Idee siis ise seline.
Et plugin milega saab ära keelata teisi pluginaid jne.Et Plugina sees on kõikk minu mapid näiteks de_dust2,de_inferno jne.
Kui kirjutan sinna plugina sisse näiteks Kvip.amxx siis see ei toimi enam neis mapides mis on seal pluginas kirjas.
Jah tean et Pluginaid saab ära keelata teist moodi jne.
Et oleks asi vähe lihtsam et ei peaks hakkama kogu aeg eraldi faile tegema.
Idee siis ise seline.
Et plugin milega saab ära keelata teisi pluginaid jne.Et Plugina sees on kõikk minu mapid näiteks de_dust2,de_inferno jne.
Kui kirjutan sinna plugina sisse näiteks Kvip.amxx siis see ei toimi enam neis mapides mis on seal pluginas kirjas.
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
See on täitsa võimalik.Pulber kirjutas:Tere Tonight.
Idee siis ise seline.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Prefixite põhjal oleks päris lihtne neid faile teha. Näiteks plugins-de.ini
Idee on väga hea muidu, aga ma pole kindel, kas see on võimalik. Üks võimalus on kõik pluginad kokku panna ja vastavalt funktsioonidele skipida vajadusel, teine võimalus oleks kirjutada pluginaga config failid (%s).
As of AMX Mod X 1.8.0, you are now able to create plugin.ini files for map prefixes. To do this, create a file called plugins-prefix.ini, where prefix would mean de, cs, awp, surf, ect. All prefix config files go in the same location as per map, the amxmodx/configs/map/ directory.
Idee on väga hea muidu, aga ma pole kindel, kas see on võimalik. Üks võimalus on kõik pluginad kokku panna ja vastavalt funktsioonidele skipida vajadusel, teine võimalus oleks kirjutada pluginaga config failid (%s).
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Ma täpselt ei mäleta kas sai nii, teha või mitte aga kui nt teed selle plugina ja configi ehk see toimiks?Tonight kirjutas:Prefixite põhjal oleks päris lihtne neid faile teha. Näiteks plugins-de.iniAs of AMX Mod X 1.8.0, you are now able to create plugin.ini files for map prefixes. To do this, create a file called plugins-prefix.ini, where prefix would mean de, cs, awp, surf, ect. All prefix config files go in the same location as per map, the amxmodx/configs/map/ directory.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1