VPS küsitlus - HDD vs SSD vs Cached SSD
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Hey, plaanis peagi Eestisse korralik pilveteenus, kui sa oled mõne VPS (tuntud ka kui pilveserver) klient sis see küsitlus on sulle. Mida täpsemalt eelistaksid HDD (SATA või SAS), SSD või Cached SSD (SSD + HDD). Hea oleks kui suudaksid ka põhjendada miks just see?
Tänud!
Tänud!
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Cached SSD / SSD - Tundub kiirem olevat, parem võimsus ja jookseb paremini .
- Pilvik
Xp+ kirjutas:Cached SSD / SSD - Tundub kiirem olevat, parem võimsus ja jookseb paremini .
Ja nüüd kui peaksid valima nendest kas SSD (vähem kettaruumi ja kiirem andmetöötlemine) või CSSD (rohkem kettaruumi ja aeglasem andmetöötlemine) siis kumb see oleks?
Tänud!
- Divisor
- Liitus : 19/03/2015
Pilvik kirjutas:Xp+ kirjutas:Cached SSD / SSD - Tundub kiirem olevat, parem võimsus ja jookseb paremini .
Ja nüüd kui peaksid valima nendest kas SSD (vähem kettaruumi ja kiirem andmetöötlemine) või CSSD (rohkem kettaruumi ja aeglasem andmetöötlemine) siis kumb see oleks?
Tänud!
Ilmselt ma valiks rohkem ruumi ja kui võimalik siis ka suurema bandwidthi (parimal juhul võiks kliendile unlimited olla) .
- Pilvik
Divisor kirjutas:Pilvik kirjutas:
Tänud!
Ilmselt ma valiks rohkem ruumi ja kui võimalik siis ka suurema bandwidthi (parimal juhul võiks kliendile unlimited olla) .
Sa ikka tead, et sellist asja nagu unlimited pole olemas?
Hetkel plaanis tuua nii SSD kui ka CSSD VPSid Eesti turule.
- Divisor
Pilvik kirjutas:Divisor kirjutas:
Loomulikult tean aga kliendile võiks ju panna unlimited e. lükkad piirangu nii suureks, et ta ei kasuta seda elusees ära.
- Pilvik
Divisor kirjutas:Pilvik kirjutas:
Loomulikult tean aga kliendile võiks ju panna unlimited e. lükkad piirangu nii suureks, et ta ei kasuta seda elusees ära.
See täiesti mõeldav, tänud.
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
cached ssd, asjad, mis vajavad kiiremat lugemist, võiks panna SSD-le ja aeglasemat lugemist vajavad asjad HDD-le
- Pilvik
Sphixyy kirjutas:cached ssd, asjad, mis vajavad kiiremat lugemist, võiks panna SSD-le ja aeglasemat lugemist vajavad asjad HDD-le
oskad sa mulle näite tuua, mis asi sul seeaeglasemalt lugemist vajav asi võib olla?
Hea näide:
HDD puhul oleks 250gb
CSSD puhul oleks 75gb
SSD puhul oleks 40gb
- Rare Skillzz
- Liitus : 01/04/2016
Cached SSD, on tunduvalt etem, minu arust vähemalt. Aga kuidas teised selle arvamusega on, seda ma ei tea.
- kultsStaar
on olemas ka mänguservereid, mis ei nõua nii kiiret lugemiskiirust, mida võimaldab SSDPilvik kirjutas:Sphixyy kirjutas:cached ssd, asjad, mis vajavad kiiremat lugemist, võiks panna SSD-le ja aeglasemat lugemist vajavad asjad HDD-le
oskad sa mulle näite tuua, mis asi sul seeaeglasemalt lugemist vajav asi võib olla?
Hea näide:
HDD puhul oleks 250gb
CSSD puhul oleks 75gb
SSD puhul oleks 40gb
- 11111111Juunior
- Liitus : 08/08/2016
SSD kindlalt. 40gb peaks olema piisav või ei?
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Not for 18+11111111 kirjutas:SSD kindlalt. 40gb peaks olema piisav või ei?
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Kõigil omad miinused ja plussid, kiirem andmetöötlemine ehk oleks hea.
- Pilvik
Tänud, võtan arvesse, samuti ka projekti käivitame siis loosin välja paar VPS, et vaeva nägite ja vastasite!
- kultsStaar
mis me siin jagame, anna ns mulle äraPilvik kirjutas:Tänud, võtan arvesse, samuti ka projekti käivitame siis loosin välja paar VPS, et vaeva nägite ja vastasite!
- Divisor
Sphixyy kirjutas:mis me siin jagame, anna ns mulle äraPilvik kirjutas:Tänud, võtan arvesse, samuti ka projekti käivitame siis loosin välja paar VPS, et vaeva nägite ja vastasite!
Sa ei oskaks sellega midagi teha seega võib kohe siiski mulle anda.
- Rare Skillzz
- Liitus : 01/04/2016
Divisor kirjutas:Sphixyy kirjutas:
mis me siin jagame, anna ns mulle ära
Mis vaidlete siin? Eks pilvik loosib ise välja lõpuks. Pilvik says: "projekti käivitame siis loosin välja paar VPS, et vaeva nägite ja vastasite!"
- Divisor
Rare Skillzz kirjutas:Divisor kirjutas:
Mis vaidlete siin? Eks pilvik loosib ise välja lõpuks. Pilvik says: "projekti käivitame siis loosin välja paar VPS, et vaeva nägite ja vastasite!"
Out of nowhere tuleb välja keegi, kes ei saa 'st aru.
- Pilvik
Hetkel selgunud siis teenused, veebimajutus (ainult SSD) ja pilveserverid (SSD ja cached SSD) ning andmeserverid (SATA).
Igast ettepanekud ja ideed on teretulnud!
Samuti otsime uue telekomi klienditoe spetsialiste (peavad olema tugevad teadmised cpanel, solusvm + üldine serverihaldus), tasu kokkuleppel, sobib ideaalselt kooli v6i töö k6rvale. Perfektne eesti keel ja kasuks tulevad inglise v6i vene keeled!
Lisaks otsime teisele pilve projektile ka klienditoe spetsialisti, head teadmised serverite alal ja hea inglise keele oskus.
Kellel huvi v6ib ühendust v6tta läbi skype v6i jäta kiri postkasti!
Tänud.
Igast ettepanekud ja ideed on teretulnud!
Samuti otsime uue telekomi klienditoe spetsialiste (peavad olema tugevad teadmised cpanel, solusvm + üldine serverihaldus), tasu kokkuleppel, sobib ideaalselt kooli v6i töö k6rvale. Perfektne eesti keel ja kasuks tulevad inglise v6i vene keeled!
Lisaks otsime teisele pilve projektile ka klienditoe spetsialisti, head teadmised serverite alal ja hea inglise keele oskus.
Kellel huvi v6ib ühendust v6tta läbi skype v6i jäta kiri postkasti!
Tänud.
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
Oleks küll huvitatud, aga pole piisavalt palju teadmisi :/
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Saatsin PMi!
- Divisor
Skylan kirjutas:Saatsin PMi!
Ei ole mõttet pugema hakata. Poiss teeb loosi kui laivi lendab.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1