help ping jamab
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
ping pidevalt lendab lakke ja mäng freezib, võimatu pelada nii, torrent ja muu mis neti sööb on kinni tavaliselt.
Neti kiirus ka normaalne, seega selles viga ei saa olla.
Rated korras ka, seega selles viga ei saa olla, olen csi reinstallinud, ei aita.
Neti kiirus ka normaalne, seega selles viga ei saa olla.
Rated korras ka, seega selles viga ei saa olla, olen csi reinstallinud, ei aita.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Natuke vähe infot, võimalusi võib olla palju.
Kes su ISP on, mis pakett, kus asub serveri kast, kas kastil jookseb peale serverite veel midagi jne jne....
Kes su ISP on, mis pakett, kus asub serveri kast, kas kastil jookseb peale serverite veel midagi jne jne....
- Wastumusi♥
Nüüd inimese keeles
Mul STV atm 25Mbps dl, 20Mbps upl
Mul STV atm 25Mbps dl, 20Mbps upl
- Pilvik
STV tõrgetest pole teavitanud? Anna serveri ip vaatan kus neil kast asub..
- Wastumusi♥
See pole serveri viga, igas servus nii. Pole teavitanud.Pilvik kirjutas:STV tõrgetest pole teavitanud? Anna serveri ip vaatan kus neil kast asub..
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Mul oli 1.6'es vahepeal sama viga. Aitasid erinevad asjad:
1) Ruuterile restart
2) cmd prompti kirjuta ipconfig /release alguses, oota paar sekundit ja kirjuta ipconfig /renew.
3) cmd prompti ipconfig /all, võta default gateway ip ja kirjuta ping *ip*. Kui sul stabiilne kiirus on näiteks 24m/s jookseb siis ei tohiks viga sinus olla.
Nüüd lasin uuesti 1.6 peale ja mingi nuss tõksumisega. Ping, fps, rated jms. korras.
1) Ruuterile restart
2) cmd prompti kirjuta ipconfig /release alguses, oota paar sekundit ja kirjuta ipconfig /renew.
3) cmd prompti ipconfig /all, võta default gateway ip ja kirjuta ping *ip*. Kui sul stabiilne kiirus on näiteks 24m/s jookseb siis ei tohiks viga sinus olla.
Nüüd lasin uuesti 1.6 peale ja mingi nuss tõksumisega. Ping, fps, rated jms. korras.
- Pilvik
Siis tundub ikkagi viga olevat STV või arvuti võrguseadetes.
- Wastumusi♥
Vaevalt, kuna teistes mängudes kõik okei mul. See just csis
- Wastumusi♥
Sain aru, see mingi arvuti jama, kui wifiga,siis jamab kui juhega, siis kõik tip top
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1