Oma arvutis plugina compilimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
NB! Ma eeldan, et seda õpetust lugema tulles on Sul juba Amx Mod X õigesti paigaldatud!
1) Mine kausta addons\amxmodx\scripting ning otsi sealt ülesse .sma fail, mille sa soovid .amxx'iks teha ehk compilida.
1.1) Kui sinu plugin sisaldab ka include faile, siis kontrolli, et see/need on kaustas addons\amxmodx\scripting\include olemas. Muidu sinu plugina compilimine ei õnnestu. Lihtsalt copy-paste .inc fail sinna kausta.
2) Nüüd tiri oma .sma fail compile.exe peale (kõik toimub scripting kaustas).
3) Nüüd tuleb sulle ette compile.exe, mis compilib sinu plugina ära. Kui kõik on korras ning plugin on ilma vigadeta, näed sa kirja Done. Võid sulgeda Enteriga akna.
|| Kui sa aga näed kirju Compilation aborted ning X error, siis on suure tõenäosusega sul jäänud include fail vastavasse kausta panemata. Või oled lihtsalt Pawni valesti kasutanud. See õpetus vigade parandamisele ei keskendu. ||
4) Oma compilitud plugina leiad sa kaustast addons\amxmodx\scripting\compiled
- Xzibis
- Liitus : 07/09/2013
aga kuidas ma .sma faili ise teen !? noh saan aru kuidas .amxx faili teha jne .. aga kuidas .sma fail?
- Syntx.Juunior
- Liitus : 07/06/2015
Kust kohast ma selle complite.exe saan mul ainult complite.sh
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Tõmba netist ekstra alla. Või kirjuta online compiler vms oligi.
- Syntx.Juunior
Eile otsisin ei leidnud.Tõmba netist ekstra alla. Või kirjuta online compiler vms oligi.
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Tõmba Nonsteam CS alla, seal compiler olemas.Syntx. kirjutas:Eile otsisin ei leidnud.Tõmba netist ekstra alla. Või kirjuta online compiler vms oligi.
- Syntx.Juunior
Kus kohapeal täpsemalt.flammable kirjutas:Tõmba Nonsteam CS alla, seal compiler olemas.Syntx. kirjutas:
Eile otsisin ei leidnud.
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
amxmodx.org tõmba alla see complite.exe
- Syntx.Juunior
Seal ei sa seda tõmmata ju seal saab ära complitda aga lööb mingi errori
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1