Seriaalid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Et hoida teema 'Filmi soovitused' fookuses ainult filmid, siis otsustasin teha seriaalide jaoks eraldi teema.
Mis seriaali hetkel vaatad? Mida soovitad teistel vaadata?
Enda lemmikud:
Prison Break - IMDb link | Favali teema
Game of Thrones - IMDb link | Favali teema
Narcos - IMDb link
Hetkel vaatan seriaali Suits, olen S4E15 juures.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Läbi vaadatud: Mr. Robot, The Office (US). I know, only two, shocking...
Vaatamisel: Parks and Recreation, The Terror, Rick and Morty, Dark
Vaatamisel: Parks and Recreation, The Terror, Rick and Morty, Dark
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Soovitan USA The Office.
- Alive
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Minu lemmik Kuumad 70ndad (That '70s Show)
- Tonight
Panin hullu vahepeal õhtuti ning Season 7 on vaadatud. Lõppes siis selle hetkega, kus Mike ja Rachel lahkusid seriaalist. Kaks hooaega on veel, kuid neid pole Eesti Netflixis ja ei viitsi praegu edasi vaadata.Tonight kirjutas:Hetkel vaatan seriaali Suits, olen S4E15 juures.
Harvey on MVP.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Keegi seda nännu? On worth it?
SpoilerTonight kirjutas:Lõppes siis selle hetkega, kus Mike ja Rachel lahkusid seriaalist.
Väga hea sari, Louisi character development on üleprahi
- Tonight
Common knowledge selle Briti kuningakoja tõttu, ei?Ekux kirjutas:SpoilerTonight kirjutas:Lõppes siis selle hetkega, kus Mike ja Rachel lahkusid seriaalist.
Väga hea sari, Louisi character development on üleprahi
Endal Mr. Roboti viimane hooaeg vaatamata veel.
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Hakkasin Keeping Up with the Kardashians vaatama.
- Ekux
"Vabad mehed"
Eesti seriaal, näitlemine jätab soovida ja kohati plot päris klišeelik ja stereotüüpne, aga huumor on väga hea ja vahel teatud võtmes isegi õpetlik.
Eesti seriaal, näitlemine jätab soovida ja kohati plot päris klišeelik ja stereotüüpne, aga huumor on väga hea ja vahel teatud võtmes isegi õpetlik.
- Tonight
Sattusin "Homeland" (https://www.imdb.com/title/tt1796960/) vaatama hiljuti, väga huvitav. Hetkel pole eriti kaugele jõudnud, tõenäoliselt uurin sügisel edasi. Esmamulje väga hea.
- NiceSk1ll3r
- Ekux
Kaks esimest osa "The Queen's Gambitist" ära vaadanud ja pean järjekordselt ütlema, et olen hooked
Väga lahe story ja 2. osa ära ootamine (1. osa oli selline sissejuhatav ja võib-olla natuke igav?) oli kindlasti seda väärt. Anya Taylor-Joy näitlemine ka muidugi puhas kuld.
Viimati muutis seda Ekux (01.02.21 16:48). Kokku muudetud 1 kord
- Ekux
Ekux kirjutas:
Kaks esimest osa "The Queen's Gambitist" ära vaadanud ja pean järjekordselt ütlema, et olen hooked
Kuna tegemist väga lühikese sarjaga, siis saingi läbi vaadatud ja pean ütlema et elamus on esmakordne ja minu silmis tegemist puhta kullaga. Ääretult kaunis ja emotsionaalselt kaasahaarav seriaal, mille keskseks teemaks on asi, millest ei oskaks ette kujutadagi, et keegi võiks seriaali kirjutada.
Mulle meeldis see teatud "Wolf of Wall Street vibe," mis näitab ka geeniusena sündimise pahesid, mitte ei teeskle, et see on kõik üks lust ja lillepidu ning samuti on värskendav näha protagonisti, kes ei ole üdini hea ja likable vaid tegelikult inimlikult vigane ja vahel lausa vastik.
Soovitan kindlasti kõigile, kes soovibad erakordset elamust ja vaheldust klišeedele.
Viimati muutis seda Ekux (01.02.21 16:48). Kokku muudetud 1 kord
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Ekux kirjutas:Kaks esimest osa "The Queen's Gambitist" ära vaadanud ja pean järjekordselt ütlema, et olen hooked
Väga lahe story ja 2. osa ära ootamine (1. osa oli selline sissejuhatav ja võib-olla natuke igav?) oli kindlasti seda väärt. Anya Taylor-Joy näitlemine ka muidugi puhas kuld.
Mulle ka väga meeldis see, soovitan kindlasti.
- NiceSk1ll3r
Queen's Gambit oli mega LIT. Räigelt soovitan seda kõigil korra vaadata vähemalt.
Hetkel vaatan WandaVisionit, 4 episoodi on väljas - iga reede tuleb uus. Kes Avengersite tegudega enam-vähem kursis, siis soovitan. Ning muidugi, Elizabeth Olsen mängib.
Hetkel vaatan WandaVisionit, 4 episoodi on väljas - iga reede tuleb uus. Kes Avengersite tegudega enam-vähem kursis, siis soovitan. Ning muidugi, Elizabeth Olsen mängib.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Disjointed on hea, soovitan.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1