This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
PHP - Mis see on ?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
PHP ehk PHP: Hypertext Preprocessor on võimas programmeerimiskeel, mida kasutatakse veebilehekülgede dünaamiliseks tegemiseks. PHP toetab objektorienteeritud programmeerimist, andmebaasidega suhtlemist ning palju muud. PHP kasutusala on väga lai - on võimalik teha rakendusi alustades kuupäeva kuvamisega lõpetades internetipankadega. PHP failid lõppevad tavaliselt .php laiendiga.Alatihti arvatakse, et PHP on (X)HTML-i asendaja või et see on mingi HTML-i edasiarendus, aga see on vale. PHP on serveripoolne programmeerimiskeel, kus HTML on kasutajapoolne, mis tähendab seda, et PHP-ga genereeritakse HTML-i. Järelduseks: HTML-ita poleks PHP-l suurt midagi teha. Seega inimesed, kes tahavad PHP-d õppima hakata, ei ole siin midagi, et jätad HTML-i vahele ja lähed kohe dünaamilisema asja kallale. PHP-d kasutatakse kõige tihedamini koos programmeerimiskeeltega: XHTML, CSS, MySQL, JavaScript.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kõige keerulisem keel, vähemalt minu arvates.
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Ei, ole kui seda õppida näiteks mina seda mõistan, mdu kui mu need 4 postitust kasulikud võid lisada rep + : )
- AigarStaar
- Liitus : 22/11/2012
Selge see keel.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Exit kirjutas:Selge see keel.
Issand jumal, on ka w? Ma 4-5 aastat PHP-ga tegelenud ja endiselt pole selge kuna see on nii laiahaardeline ja võimaluste rohke programmeerimiskeel. Esserversisse oleks vaja abi programmeerijat tööde jaoks, kui keel selge siis võta ühendust ja saad väheke raha teenida. LOOOL
- AigarStaar
- Liitus : 22/11/2012
tuzzu mis sa mõnitad, post mingi 1 aasta vana, siis ei teadnudki php'st põhimõtteliselt sittagi.. ajasin ns paska (wannabe cool guy lol).
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Pole hullu, foorumeid lugedes on pooltel vendadel PHP, JS, CSS ja HTML selged, kuid millegipärast ühtegi tööd nähtaval pole
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Porfell puudu jap
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1