This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Favali JUTT
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 8 • Share
Mine lehele : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam
- Heroes
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele.
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik
- Talirand
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos
- KülalineKülaline
Täna tööle ma ei taha minna, sest mul on halb päeva, sest ma eile jõin liiga vähe seda mahla ja kuidagi pole enam hea. Samas oli suht hea see mahl. Homme peaks minema kuskile klubisse seda jagama, raha mul pole, aga naisi on küll. Eile käisin faval kokkutulekul naisi sebimas, kuid Rechine oli natuke liiga purjus ja ta ei reageerinud enam minu sõnadele. Hiljem aga käis päris kõva pidu edasi ja kõik koos läksime
Mine lehele : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 3, lehekülgi kokku 8