[Counter-Strike: Global Offensive] - Rankingute Tutvustus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- KülalineKülaline
EDIT: Kui oled baasrankil Rank 40 siis sa saad endale Medali mis on tunnustus sinule.
Olen mänginud CS:GO pea 450 tundi, võiksin seletada ära algajatele rankingud et oleks motivatsiooni edasi pürgida ja Professional CSGO Playeri tasemele küündida.
Motivatsioon on rankid - täpselt rankid, on hea tunne ju rank upi saada, täpselt - see vajab suurt harjutamist nagu ka vanasõna "Harjutamine Teeb Meistriks". Global Elite Rank ongi Meistriklass kuhu igaüks ei saa kellel motivatsiooni pole.
Ise olen Gold Nova Master ja motivatsiooni jätakata on.
Rankid algavad siis Silver 1st mis on kõige lowim, see ei tähenda et sa kohe sealt alustad. Kõigepealt sa pead tegema baas rankingus ennast level 3ks et hakkata Competetive mänge tegema. See ongi mõeldud selleks et sa ei alustaks kohe madalalt tasemelt kui sa oled algaja alles.
Kui mina hakkasin mängima sellist asja polnud ja ma olingi Silver 1 koguaeg. Hiljem võtsin end kokku ja vot nüüd olen GNM.
Competetive Ranke on 18 ja Baasranke on 40 mis põhinevad XPl mida sa kaotada ei saa, Comp ranki paraku sa saad kaotada kui väga halvasti läheb, alati ei saa ju võita.
Comp. Rankid:
Baas Rankid:
Olen mänginud CS:GO pea 450 tundi, võiksin seletada ära algajatele rankingud et oleks motivatsiooni edasi pürgida ja Professional CSGO Playeri tasemele küündida.
Motivatsioon on rankid - täpselt rankid, on hea tunne ju rank upi saada, täpselt - see vajab suurt harjutamist nagu ka vanasõna "Harjutamine Teeb Meistriks". Global Elite Rank ongi Meistriklass kuhu igaüks ei saa kellel motivatsiooni pole.
Ise olen Gold Nova Master ja motivatsiooni jätakata on.
Rankid algavad siis Silver 1st mis on kõige lowim, see ei tähenda et sa kohe sealt alustad. Kõigepealt sa pead tegema baas rankingus ennast level 3ks et hakkata Competetive mänge tegema. See ongi mõeldud selleks et sa ei alustaks kohe madalalt tasemelt kui sa oled algaja alles.
Kui mina hakkasin mängima sellist asja polnud ja ma olingi Silver 1 koguaeg. Hiljem võtsin end kokku ja vot nüüd olen GNM.
Competetive Ranke on 18 ja Baasranke on 40 mis põhinevad XPl mida sa kaotada ei saa, Comp ranki paraku sa saad kaotada kui väga halvasti läheb, alati ei saa ju võita.
Comp. Rankid:
Baas Rankid:
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Kui kellegile huvi pakub siis CSGO rank süsteem kasutab Glicko-2(CSGO ei kasuta ELO) süsteemi läbi mille ta jagab punkte.
Sellest kui palju sa hidden punkte saad oleneb kui palju sul punkte mängus on. Killid, defused, assistid ja plantimised kõik teevad su rank-up saamist paremaks. Isegi kui oled mängu kindlalt kaotamas ürita enda punkte üles saada, on ka võimalik kaotusega rank-upi saada.
Sellest kui palju sa hidden punkte saad oleneb kui palju sul punkte mängus on. Killid, defused, assistid ja plantimised kõik teevad su rank-up saamist paremaks. Isegi kui oled mängu kindlalt kaotamas ürita enda punkte üles saada, on ka võimalik kaotusega rank-upi saada.
- KülalineKülaline
Väga hästi, tasub seda Glicko-2 asja edasi uurida.Constantine kirjutas:Kui kellegile huvi pakub siis CSGO rank süsteem kasutab Glicko-2(CSGO ei kasuta ELO) süsteemi läbi mille ta jagab punkte.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
See ongi mõeldud selleks et sa ei alustaks kohe madalalt tasemelt kui sa oled algaja alles. Sellega vaidleks vastu, pigem tehti see seepärast et smurfe ja koodereid vähendada Keegi ei viitsi seda rank3-e teha nii ka jääb neid ka vähemaks
- KiteCVeteran
- Liitus : 19/07/2014
Mida te ajate, ma hakkasin kohe competetive laskma, kui mängu sain omale
- KülalineKülaline
Enne seda süsteemi sai jah.KiteC kirjutas:Mida te ajate, ma hakkasin kohe competetive laskma, kui mängu sain omale
- KiteCVeteran
aa, no ma sain otse gold nova mastervonKrahw kirjutas:Enne seda süsteemi sai jah.KiteC kirjutas:Mida te ajate, ma hakkasin kohe competetive laskma, kui mängu sain omale
- KiteCVeteran
66 mängutundi ning master guardian 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1