Probleem arvutiga
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Stahv^
- Liitus : 21/03/2014
Tere,mul selline probleem,ostsin just uue protsessori - http://www.1a.ee/arvutikomponendid/protsessorid/amd_aseries_a107700k_x4_sfm2_box_ad770kxbjabox?qrtc_slt=slt_home&qrtc_tpl=tpl_user_home&qrtc_typ=usr&qrtc_pos=2
Kui panen kiibi sisse ja fan'i ,vajutan arvuti käima ,kõik nagu jookseb ilusti aga pilti ei tule ette monitoril. On kellelegi ka nii juhtunud? Kui panen vana protsessori tagasi siis tuleb pilti ette . :/ Olen proovinud vahetades ram'ide positsiooni, juhtmed on kõik korralikult ühendatud aga ikka sama.
Kui panen kiibi sisse ja fan'i ,vajutan arvuti käima ,kõik nagu jookseb ilusti aga pilti ei tule ette monitoril. On kellelegi ka nii juhtunud? Kui panen vana protsessori tagasi siis tuleb pilti ette . :/ Olen proovinud vahetades ram'ide positsiooni, juhtmed on kõik korralikult ühendatud aga ikka sama.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Eile sai just vaadatud videot, kus vennal juhtus pm sama kui mitte sama probleem (vaata alates 8:00-9:45).
- Stahv^
- Liitus : 21/03/2014
Korras! Panin monitori juhtme alguses ühte pessa,mingi 10x pidi resa tegema,uuendas BIOSi ära ja panin tagasi vanasse auku ja babam korras
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1