pelmeenid - milliseid sööd? praetult või keedetult?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
the title says it all.
praetult ja hapukoore või majoneesiga. maitsestan soolaga või mingi aeg ka kartulimaitseinega. hästi head hapukat maitset andis ka kui praadimise ajal sidrunimahla peale pigistada.
praetult ja hapukoore või majoneesiga. maitsestan soolaga või mingi aeg ka kartulimaitseinega. hästi head hapukat maitset andis ka kui praadimise ajal sidrunimahla peale pigistada.
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
Praetult ja hapukoorega ja maitsestan enamjaolt sidrunipipraga, sest jube hea on selline piprane ning hapukas maitse korraga. Soovitan.
- Heroes
tavaliselt söön keedetud pelmeene, vahel ka praetud. hapukoore ja tilli kastmega.
aga vahel olen teinud ka pelmeenivormi ahjus. Pelmeenid põhja, peale külmutatud või värsked juurikad, valad üle piima-muna kastmega. kui juba peaaegu valmis, siis juust peale, kuni ära sulab. aga see valmib päris kaua, nagu paljud teised ahjuvormid.
- Pinxu
Heroes kirjutas:
tavaliselt söön keedetud pelmeene, vahel ka praetud. hapukoore ja tilli kastmega.
aga vahel olen teinud ka pelmeenivormi ahjus. Pelmeenid põhja, peale külmutatud või värsked juurikad, valad üle piima-muna kastmega. kui juba peaaegu valmis, siis juust peale, kuni ära sulab. aga see valmib päris kaua, nagu paljud teised ahjuvormid.
On see seda ootamist väärt?
Keedetult mulle üldse ei istu.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Eelistan praetud pelmeene.
- Heroes
on jh päris head ja soovitan sulle kah. pärast natuke keedad ja siis praed ja siis on super
- Pinxu
Ma ei jaksaks nii kaua oodata obv. :')
- Heroes
jôuad pinniest :DD
söön üldiselt neid kollases pakis hiinakaid, need juba iseenesest nii hea maitsega, et ei pane lisaks midagi. ja meeldivad nii keedetult kui praetult. hapukoorega.
söön üldiselt neid kollases pakis hiinakaid, need juba iseenesest nii hea maitsega, et ei pane lisaks midagi. ja meeldivad nii keedetult kui praetult. hapukoorega.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Eelistan ka praetud pelmeene, kuid ei ütle ära ka keedetud omadest.
- Pinxu
Heroes kirjutas:jôuad pinniest :DD
Kollases pakis olevad pelmeenid on seda kõike väärt!
- Heroes
söön veel kodus ise valmistatud lõhe - ja seenepelmeene. Valmistan ise, panen sügavkülma, kui istu tuleb, siis keedan, kurnan, lisan juurde hapukoort ja hapukoore sisse hakitud küüslauku ning lõhepelmeenidele ka veidi lõhemarja.
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Igatmoodi, praetud, keedetud, jne
- Heroes
oh tore.. keegi veel kuidagi teistmoodi neid söö? toorelt nt
- KülalineKülaline
Pelmeenid nuudlitega ja kõrbenud pelmeenid.
- Heroes
jhh krahwiest
mulle meeldivad ka mingid vürtsikate juurviljadega ja siis ühed kartuli-seene omad. hapukoorega ja keedetult. aga noh, harva suht, kui kiired ajad on.
kunagi ammu sõin liha omasid ka, aga neid praadisin ja tõesti, hammastest ei taha ilma jääda.
mulle meeldivad ka mingid vürtsikate juurviljadega ja siis ühed kartuli-seene omad. hapukoorega ja keedetult. aga noh, harva suht, kui kiired ajad on.
kunagi ammu sõin liha omasid ka, aga neid praadisin ja tõesti, hammastest ei taha ilma jääda.
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Praetult
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Eelistan praetult koos hapukoorega, kuid sobib ka keedetult Vahet pole xD
- KülalineKülaline
Kõik pelmeenid on head.
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Praetud on mõnusamad.
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Praetult jne
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Praetud-keedetud, keedetud hapukoorega, praetud küüslaugu kastmega
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1