Noorte arvutimängurite iidol HDTanel õpetab otse-eetris õlut jooma
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- KülalineKülaline
Publikule saatis vihje lugeja, kes jälgis HDTaneli järjekordset videostreami ning märkas, et noormees käitus kohatult juues otse-eetris alkoholi, teades, et valdav osa tema publikust on alaealised.
„Eile jõi HDTanel ehk Tanel Lepp otsestriimis alkoholi. Samal ajal vaatasid teda ka alla 18-aastased inimesed. Mina leian, et see pole viisakas juua alkoholi otsepildis," kirjutas lugeja.
Vaata videot siit.
Hea lugeja, anna teada, mida sina HDTaneli otsestriimis õllejoomisest arvad?
Allikas: Delfi Publik
Minu (Trotexify) arvamus:
Nüüd pingutati asjaga ikka väga jõhkralt üle, ma pole HDTaneli mingisugune fänn, kuid vahepeal kui tõesti väga igav ja midagi teha pole siis vaatan otseülekandeid.
See artikkel on 100% raha/klikkide peal väljas. Paljud striimerid joovad otseülekande ajal, mitte ainult õlut vaid ka veini, viina, rummi ja midaiganes veel, nüüd kui seda tegi HDTanel on artikkel valmis.
Lisaks sellele artikklile endale on selle artikkli pealkiri kah väga-väga ajuvaba. Eesti meedia
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
haha tra mis debiilik ikka
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
hahhah tra jh
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Paljud striimerid ja Youtuberid joovad õlut. Võtke näiteks Rooster Teeth ja Achievement Hunter, nad teavad, et neil suur osa fänne alaealised lapsed ja reklaamivad joovad õlut lõdva randmega.
Ma isiklikult ei näe probleemi miks ei tohiks õlut juua otse eetris kui meil mängud kus saab tappa ja juua vabalt, telekast ei hakka rääkimagi.
Enamus alaealised eestis joovad juba nqn ja need kes ei joo teavad, et õlle eksisteerib, vaevalt, et keegi hakkab jooma sest Tannuke joob.
Ma isiklikult ei näe probleemi miks ei tohiks õlut juua otse eetris kui meil mängud kus saab tappa ja juua vabalt, telekast ei hakka rääkimagi.
Enamus alaealised eestis joovad juba nqn ja need kes ei joo teavad, et õlle eksisteerib, vaevalt, et keegi hakkab jooma sest Tannuke joob.
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Suht debiilne artikkel imo...
Free reklaam ka suht.
Free reklaam ka suht.
Viimati muutis seda Wasti (17.08.15 14:27). Kokku muudetud 1 kord
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
las aga joob tglt
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Kuna Tanel ühe oma skandaaliga juba jäi "pahade laste nimekirja", siis ega ta sealt enam välja ei rabele. Jumala kindel, et järgmine Delfi artikkel tuleb ka halvustav tema kohta.
- ConstantineKomeet
NiceSk1ll3r kirjutas:Kuna Tanel ühe oma skandaaliga juba jäi "pahade laste nimekirja", siis ega ta sealt enam välja ei rabele. Jumala kindel, et järgmine Delfi artikkel tuleb ka halvustav tema kohta.
Teevad head reklaami talle, ma Tanelist ei teadnudki mitte midagi enne ta Delfi skandaale.
Tanel is postitas Delfi pühendustega pildi koos õlledega. Vähemalt rebib vastu
- KülalineKülaline
Twitch.tv settingutes on HDTanelil pandud "Mature Contenti" alla linnuke, seega see tatt kes vaatab tema streami ja vajutab sinna on ise süüdi ja kinnitab et ta on "18+". Seega on ka see seadusevastane, oma vanust sedasi valetada.
Mina küll ei näe et HDTanel nüüd midagi halba tegi, temal on "Mature Content" peal seega kõik on korras.
Mina küll ei näe et HDTanel nüüd midagi halba tegi, temal on "Mature Content" peal seega kõik on korras.
- Kood:
Mature Content
Inappropriate for younger audiences
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Ei teinudki, aga vihkama peab ikka teda. Mul läks ka vahepeal meelest, miks ta mulle ei meeldi. Streamis tuli meelde, et ta julmalt aeglane. Mulle meeldivad speedrunid rohkem, mitte iga kivi avastamine ja talle nimepanemine. Kui ma seda delfi asja lugesin sain aru, et see debiilne aga ikkagi tahaks kirjastajat tänada, et talle halvema maine andis. +Facebooki postitused puhas cancer imo.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Tanel taun ikka
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Mis teha, loll on loll ning sureb dibiilikuna.
- ConstantineKomeet
Unique kirjutas:Mis teha, loll on loll ning sureb dibiilikuna.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1