This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Video! TV3'e uueks ilmateadustajaks pürgivad teiste hulgas ka superstaari-Toomas, HD-Tanel ja modelli-Hendrik
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
Video! TV3'e uueks ilmateadustajaks pürgivad teiste hulgas ka superstaari-Toomas, HD-Tanel ja modelli-Hendrik
#72789- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Eile kogunesid TV3 «Seitsmesed uudiste» stuudiosse ilmateadustajate konkursi 12 väljavalitut, kellega saab lähinädalatel eetri ja uudised.ee vahendusel tutvuda.
Ligi paarisaja soovija seast jäid sõelale paarkümmend, kellest kaameraproovi tegid läbi tosin soovijat. Kandidaatide seas on nii suuremaid kui ka pisemaid staare ning ka neid, kel kogemus kaamera ees seista esmakordne ja loomulikult veidi hirmutav. Ometi pidasid kõik vapralt vastu ning täna salvestatud klippe näeb juba lähinädalatel.
«Seitsmeste uudiste» uus ilmateadustaja selgub rahvahääletuse ja TV3 žürii otsuse tulemusel septembrikuu lõpuks.
Video näeb siit:
Vajuta peale!
Re: Video! TV3'e uueks ilmateadustajaks pürgivad teiste hulgas ka superstaari-Toomas, HD-Tanel ja modelli-Hendrik
#72793- KülalineKülaline
Ma ei saa aru, mis mõttega see HDTanel sinna ronis?
Ma ei usu, et sellepärast sinna läks, et ta fänn saatis, kindlasti jälle mingi reklaami pärast ja arvates, et võidab nüüd paari heiteri südame sellega
Kuid väga hea, et HDTanel poolfinaali ei saanud, jube oleks näha HDTanelit ilmatüdrukuna, jah tüdrukuna
Kuid lisasin video iframena:
Ma ei usu, et sellepärast sinna läks, et ta fänn saatis, kindlasti jälle mingi reklaami pärast ja arvates, et võidab nüüd paari heiteri südame sellega
Kuid väga hea, et HDTanel poolfinaali ei saanud, jube oleks näha HDTanelit ilmatüdrukuna, jah tüdrukuna
Kuid lisasin video iframena:
Re: Video! TV3'e uueks ilmateadustajaks pürgivad teiste hulgas ka superstaari-Toomas, HD-Tanel ja modelli-Hendrik
#72794- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Not Found
Viimati muutis seda flammable (24.04.19 16:39). Kokku muudetud 1 kord
#72797- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Iseenesest oleks Tannu võinud saada ju, võib-olla viitsiksin ka teleka tööle panna vahel siis.
#72808- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
lol wtf hd tanel sinna küll ei saa : )
#72823- mac
- Liitus : 18/11/2014
Mismõttes Tanel poolfinaali ei saanud? Sai ikka küll Mina küll pooldan teda, saab lõuks kuskilt raha ka teenida. Teil mõistub puudub, küll vingute et Tanel kao tööle ja nüüd vingute et ta kandideerib tööle. Vahet pole mis eriala, Tanel oskab vähmelat kaamera ees olla
#72829- KülalineKülaline
Okei, suva kas sai poolfinaali või mitte - põhiline on see, et ta selleks ilmatüdrukuks ei saa.Mac kirjutas:Mismõttes Tanel poolfinaali ei saanud? Sai ikka küll Mina küll pooldan teda, saab lõuks kuskilt raha ka teenida. Teil mõistub puudub, küll vingute et Tanel kao tööle ja nüüd vingute et ta kandideerib tööle. Vahet pole mis eriala, Tanel oskab vähmelat kaamera ees olla
Tanel on enda scammimistega lihtsalt liiga palju sitta keeranud - see ka põhjus miks teda vihatakse. Mõistus puudub Tanelil, mitte meil. Ma pole öelnud, et kao tööle - saan aru, et ta üritab videote tegemise ja scammimisega raha teenida - see ongi põhjus miks sellist telekasse ei tahaks - scammer).
Aga ma ei viitsi siin täpseid detaile välja laduda (tema tegemistest leiate googlest väga palju), kui tahad teda fännata siis palun väga, ma ei keela, lihtsalt mina loodan, et sellist tonti ma telekas nägema ei peaks.
#72878- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
Trotexify lihtsalt mingi mad jelly tatikas, ärge pange tähele.
Nüüd ütleb mulle, et see lihstalt isiklik arvamus tal, kuigi suudab seda avaldada vist iga HDTaneliga seonduva postituse/teema juures.
Ma ei imsetaks kui ta käiks Youtubes Justin Bieberi videosid vaatamas ainult selleks, et mainida kui palju ta vihkab teda.
Nüüd ütleb mulle, et see lihstalt isiklik arvamus tal, kuigi suudab seda avaldada vist iga HDTaneliga seonduva postituse/teema juures.
Ma ei imsetaks kui ta käiks Youtubes Justin Bieberi videosid vaatamas ainult selleks, et mainida kui palju ta vihkab teda.
#72879- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Kas väga poh ei ole see hdtanel? Las teeb mis tahes, tema elu xd. keegi nvn telekat ei vaata pmst, eriti uudiseid..
Tanel ei käi tööl - heit. Tanel proovib endale mingi töö koha leida - heit.
Imo kõikide teiste kandiidaatide vahel mis seal olid videos, taneli oma meeldis rohkem, kuna ta ei vaata kuskile maa peale, ei mõtle kaua ja ei räägi liiga igavalt, ehk inimene harjunud kaamera ees töötama.
Trotexify heit praegusel juhul küll mingi bullshit..
Tanel ei käi tööl - heit. Tanel proovib endale mingi töö koha leida - heit.
Imo kõikide teiste kandiidaatide vahel mis seal olid videos, taneli oma meeldis rohkem, kuna ta ei vaata kuskile maa peale, ei mõtle kaua ja ei räägi liiga igavalt, ehk inimene harjunud kaamera ees töötama.
Trotexify heit praegusel juhul küll mingi bullshit..
Viimati muutis seda Ripluif (19.09.15 18:05). Kokku muudetud 3 korda
#72880- ConstantineKomeet
Aga Tanelit heitida on praegu cool ja hip, mis muud moodi Troxi sõpradele meeldida saab?
#72881- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
no vaadake vaadake hdtanelit, mida need kuradi antibiootikumid teevad muidu enamvähem normaalsusele kalduva inimesega
#72890- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Tannu saab liiga palju heiti, pole ta ju midagi kohutavat korraldanud, mis seda võiks õigustada. Kui õigesti aru saan, siis peamine kadeduseuss on peidus Godhyri fännide hulgas. Ei oska kommenteerida, kas Godhyr on huvitavam kui Tanel või mitte, korra olen Godhyri streami avanud, aga ta hääl oli liiga annoying (minu jaoks) ja panin päris kähku kinni.
Fakt on aga see, et kui TV3 soovib noorte hulgas populaarsust suurendada (ka heiterid aitavad seda teha), siis tuleks kiiremas korras Tanelile leping anda.
Fakt on aga see, et kui TV3 soovib noorte hulgas populaarsust suurendada (ka heiterid aitavad seda teha), siis tuleks kiiremas korras Tanelile leping anda.
#72895- ConstantineKomeet
Endale Tanel ei lähe peale, Godhyri poole silmaga teiselt ekraanilt vahest piilun. Aga klippist oli hästi näha, et Tanel sai oma tööga väga hästi hakkama, enamus mis ma sealt nägin said vaevu sõnu suust välja.
#75425- mac
- Liitus : 18/11/2014
Tanel teeb selle ilmaennustuse vähe lõbusamaks ka vähemalt
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1