Telefon Asus ZenFone 2
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- flammable
- Liitus : 17/08/2014
Küsimus oleks ,siis selle telefoni kohta -
Kas on hea telefon, mis oleks miinused ja plussid? - Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
google on su hea sõber.
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Aga vaata review xd
Aga minu arvamuse järgi, siis.
Plussid: Hea prose, palju rami ja mälu.
Kui tahad hea kaamera soovitan osta Lg g3, seal palju parem, nimelt piltide kvaliteet palju parem ja teeb 4k reso video 30 fps, kuid sama ajal asuse teeb ainult fhd .
Lg on õhukesem ka Video järgi tundub asus suht paks.
Ise ostaksin Lg oma, kuid asi on siiski maitses
Kui tahad hea kaamera soovitan osta Lg g3, seal palju parem, nimelt piltide kvaliteet palju parem ja teeb 4k reso video 30 fps, kuid sama ajal asuse teeb ainult fhd .
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Plussid: normaalne hind, head specid, normaalne UI, ilus välimus
Miinused: suurus, kaamera, palju bloatware, tagumine kõlar
Millist versiooni telefonist sa plaanid osta? 4GB RAM'i mudelit või 2GB oma? Mõlemal on ka specide vahe väike.
Millist versiooni telefonist sa plaanid osta? 4GB RAM'i mudelit või 2GB oma? Mõlemal on ka specide vahe väike.
- flammable
NiceSk1ll3r kirjutas:Plussid: normaalne hind, head specid, normaalne UI, ilus välimus
2GB, suurus ei tohiks miinus olla 5tolli ning Android ka veidi uuem Hetkel telefon veidi üle 4tolli + android mingi crapp 4.1.1.
LG ei huvita eriti Kuid kaamera on küll jah parem, Androidi süsteem veidi vanem v nägin valesti? 4.4Ripluif kirjutas:Aga vaata review xd
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Mõlematel 5.0, mõlematel 5.5" ekraan, erinevused ram ja prose (display tüüp ka, ehk lg parem seal QHD, ehk suurem resolution)
benchmarkide järgi lg kiirem xd
Mõlemad telefonid suht sarnased, kuid lg oleks imo palju parem valik, kuna hind on nati odavam(klickis 349 atm ja 1a 315) kuid erinevused on palju suuremad+olen mõlemaid irl näinud ja lg oma palju stiilsem, peenem jne(kuid siin asi maitses)
Aga siiski osta selline mis sulle isiklikult rohkem meeldib, ega sinule seda kasutada, mina lihtsalt võrdlesin 2 sama hinna klassis olevat telefone ja tõin andmete järgi parema valiku esile
benchmarkide järgi lg kiirem xd
Mõlemad telefonid suht sarnased, kuid lg oleks imo palju parem valik, kuna hind on nati odavam(klickis 349 atm ja 1a 315) kuid erinevused on palju suuremad+olen mõlemaid irl näinud ja lg oma palju stiilsem, peenem jne(kuid siin asi maitses)
Aga siiski osta selline mis sulle isiklikult rohkem meeldib, ega sinule seda kasutada, mina lihtsalt võrdlesin 2 sama hinna klassis olevat telefone ja tõin andmete järgi parema valiku esile
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
2GB on jah normaalne, aga 4GB läheb (minu arust) suureks, kuna all on veel see tühi ala, mis venitab telefoni suuremaks.flammable kirjutas:NiceSk1ll3r kirjutas:Plussid: normaalne hind, head specid, normaalne UI, ilus välimus
2GB, suurus ei tohiks miinus olla
- flammable
Võite lukku panna!
-
-
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1