HDTaneli Dokumentaalfilm: MÄNGUR
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Nimelt terve selle aasta jooksul nii mõnigi minu fänn märkas, et mul käib kaasas mingi müstiline filmitiim.. igatahes filmiti väikses saladuses minust dokumentaalfilmi, mis nüüd esilinastub 17. Detsemberil Tallinnas kinos Artis! Seanss on kell 18:30. Pileteid müügil kuskil pole kuna tegu on VIP üritusega kuid sellegi poolest on mul teile ära jagada minu kõrvale KAKS istet! Ehk siis soovite minu kõrval istuda ja vaadata minu elust ühte dokumentaalfilmi siis siin on teie võimalus
Kuid ärge muretsege, kes piletit võitma ei peaks siis terve dokumentaalfilm tuleb ka ETV ekraanile 2016. Jaanuaris ja muidugi nagu iga teine mu video, TASUTA
Mis siin ikka, olge mõnusad ja tõsiselt SUURED TÄNUD teile kõige eest, milline seiklus see olnud
SUUREMAD seiklused... on alles tulemas
Tänud kõigile, kes minusse algusest peale uskunud on ja mind abistanud kui ajad keerulised olnud.
Tasub oodata vist.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Tundub huvitav tulema, eks näeb, mis lõpptulemus on.
Ise jään ootama, kas YT videot sellest või ETV oma, ei hakka sebima kohta sinna.
Ise jään ootama, kas YT videot sellest või ETV oma, ei hakka sebima kohta sinna.
- ConstantineKomeet
- Liitus : 09/03/2015
See isegi huvitab mingil määral, eks vaatan kui millalgi Interneti jõuab, teleka mees ei ole.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Jään ka ootama, kuni youtubesse tuleb
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
TÄNA!! ETV 22:40
- ConstantineKomeet
Kuidas siis oli mehed?
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Constantine kirjutas:Kuidas siis oli mehed?
mõtetu natuke, eriti see, et oma haisva särgi lõpus viskas inimestele
- Rannatuul
saate tegijad olid ka suht amatöörid
- Alive
Linki?
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
- ConstantineKomeet
GoldSkyy kirjutas:https://www.youtube.com/watch?v=EgxOiR73_Qo Aga palun
Tänud,
7 minutit sisse ja asjalik jutt oli, rohkem ei viitsinud hetkel kell 1 öösel vaadata. Millalgi vaatan läbi ka vist, suht huvitav tundus.
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Waste of broadband & life. Ülimalt igav.
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Ma arvan ka et terve elu mängimise peale raisata on suht imelik..
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
Iga inimese enda asi arvan mina
“I'm the one that's got to die when it's time for me to die, so let me live my life the way I want to.”
“I'm the one that's got to die when it's time for me to die, so let me live my life the way I want to.”
- ConstantineKomeet
GoldSkyy kirjutas:Ma arvan ka et terve elu mängimise peale raisata on suht imelik..
Ja mis seal imeliku on kui tohib küsida?
- Tonight
Suhteliselt selline 'meh' saade, erilist ülevaadet küll ei andnud.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
ETV-l pole enam muud näidata kui õlist gamerit?
- Rannatuul
Haters gonna hatePilvik kirjutas:ETV-l pole enam muud näidata kui õlist gamerit?
- FT$Juunior
- Liitus : 17/01/2016
Minuarust se kloun mõistuselt täielik laps lausa piin vaadata seda häälitsemist jne mis ta videodes teeb.
Mees kes on suhtes mängudega ütleb kõik.
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
Ära vaata siis , lol.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
FT$ kirjutas:Minuarust se kloun mõistuselt täielik laps lausa piin vaadata seda häälitsemist jne mis ta videodes teeb.
yes
- ConstantineKomeet
FT$ kirjutas:Minuarust se kloun mõistuselt täielik laps lausa piin vaadata seda häälitsemist jne mis ta videodes teeb.
Kuskil foorumis ärplemine teeb sind paremaks siis? Ise näitad ennast ju veel suurema lapsena.
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
Nõustun.FT$ kirjutas:Minuarust see vend mõistuselt täielik laps, lausa piin vaadata seda häälitsemist jne, mis ta videodes teeb.
Su tühikut enne koma ei saa kuidagi nägemata jätta.NiCeMaN kirjutas:Ära vaata siis , lol.
Ma usun, et ta ei olegi HDTaneli vaataja. Avaldas oma arvamust sellest videost lihtsalt.
Kuidas foorumis oma arvamuse avaldamine HDTanelist sind lapseks teeb?Constantine kirjutas:Kuskil foorumis ärplemine teeb sind paremaks siis? Ise näitad ennast ju veel suurema lapsena.
Ise arvan, et tal ei ole selline isiksus nagu ta videodes võib näha. DOKis ta mainis ka, et tahab olla noortepärane vms. Hea sellout dok, hakkas isegi temast kahju.
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Häälitsemist v? haha, Tanel teeb seda väga harva, vaadates godhyri, täis eit. (Ei heidi kumbagi, aga juhul kui sa peaks mingi godhyri fänn olema ei saa teda taneli kõrval võrreldagi)
- ConstantineKomeet
Ise arvan, et tal ei ole selline isiksus nagu ta videodes võib näha. DOKis ta mainis ka, et tahab olla noortepärane vms. Hea sellout dok, hakkas isegi temast kahju.
"Ise arvan". Kui sa isiklikult ei tea inimest siis pole väga mõtet ju seletada, näitab ainult, et ise parem pole. Ma isiklikult ei tea teda, seega ei koosta ka arvamust temast. Kuidas see sellout on, ta terve aeg noortepärane üritanud olla, enamus ajast kui seda asja teinud.
Suur vahe on arvamuse avaldamisel ja puhtal laimul.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2