Saareservud.net
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
- KaaJuunior
- Liitus : 28/01/2016
Tegmist on siis KOMMUUNIGA mis on omal ajal kauges minevikus nii mõndagi läbi elanud!
Meie eesmärgiks on taastada kommuun ja tuua teieni parimaid mängu elamusi!
Serveritesse on oodata ka korrahoidjaid! Kui arvad, et just sina peaksid saama meie serverites korrahoidjaks, anna endast kindlasti teada!
Meie eesmärgiks on taastada kommuun ja tuua teieni parimaid mängu elamusi!
Serveritesse on oodata ka korrahoidjaid! Kui arvad, et just sina peaksid saama meie serverites korrahoidjaks, anna endast kindlasti teada!
Foorum: saareservud
Saaremaa #Public
Saaremaa #Paintball
Saaremaa #Deathrun
Viimati muutis seda Kaa (29.02.16 2:52). Kokku muudetud 27 korda
- KaaJuunior
UP!
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
vaataksid pmi ja saadaksid vastuse tagasi?
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
Hm vana omanik lubab kasutada Saaremaa nime su servus ?
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
FY E1 kirjutas:Hm vana omanik lubab kasutada Saaremaa nime su servus ?
Ma arvan ,et ta ise saaremaalt, k2ska müüs ammu juba selle kommuuni maha nimega isikule @WuFFeL?. Wuffel ise ei viitsinud tegeleda ss pani kinni selle domeeni.
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
ohgod, kas nüüd ei või tere ka öelda, sest keegi juba ütles seda? See, et keegi kunagi kasutas, ei tähenda, et nüüd keegi enam seda kasutada ei või - kommuun müüdi maha ning hiljem suleti, nimi on vaba.FY E1 kirjutas:Hm vana omanik lubab kasutada Saaremaa nime su servus ?
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Saage inimesed juba aru, et mitte ühelegi nimele ei teki Eesti Vabariigis autoriõiguseid!
Mitte mingisugust luba ei ole vaja isegi küsida mitte.
https://www.riigiteataja.ee/akt/128122011005
Edu kommuuniga!
Edu kommuuniga!
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
See nagu minu kommuunigagi. Võtsin nimeks skyserverid ja kohe tuldi ütlema, et kes lubas ja kuidas sa julged võtta seda nime, kui see kunagi oli juba kellegi oma ja kellegi nimi(nick) on see. No tõepoolest.....see ei ole keelatud. Edu ja ärge kuulake neid, kes tulevad sul keelama.
- Heroes
lihtsalt inimesed arvavad, et saavad rohkem inimesi serverisse kui kasutavad tuntud nime
edu
edu
Viimati muutis seda Heroes (02.02.16 21:42). Kokku muudetud 1 kord
- Lumistor
OngiSkylan kirjutas:Saage inimesed juba aru, et mitte ühelegi nimele ei teki Eesti Vabariigis autoriõiguseid!
Edu kommuuniga!
- KaaJuunior
Ma arvan kui keegi tahab jalule tagasi tõsta vana head kommuuni on see just +! Pole vaja kohe kritiseerida. Ja pmida pole ka kohe vaja oma abi pakkumisega. XD Algul pakud abi ja siis kui ei vasta kukud kohe maha tegema. Ajuvaba!Heroes kirjutas:lihtsalt inimesed arvavad, et saavad rohkem inimesi serverisse kui kasutavad tuntud nime
edu
- KaaJuunior
Tänud!Skylan kirjutas:Saage inimesed juba aru, et mitte ühelegi nimele ei teki Eesti Vabariigis autoriõiguseid!
Edu kommuuniga!
- Heroes
egas ma pahapärast öelnud
- KaaJuunior
eFY E1 kirjutas:Hm vana omanik lubab kasutada Saaremaa nime su servus ?
Ehh sind küll inspektor kukeke! Tõmba kopsud õhku täis ja ole lihtsalt mõnus! PEACE!FY E1 kirjutas:Hm vana omanik lubab kasutada Saaremaa nime su servus ?
- KaaJuunior
Tänud!Skylan kirjutas:Saage inimesed juba aru, et mitte ühelegi nimele ei teki Eesti Vabariigis autoriõiguseid!
Edu kommuuniga!
- KaaJuunior
Tore.Heroes kirjutas:egas ma pahapärast öelnud
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Asi rohkem selles, et milleks võtta eduka kommuuni nimi ja teha sellest paari-kuu-projekt? Kui suudad need Saaremaa serverid üleval hoida vähemalt 2 aastat, siis minugi poolest kasuta seda nime. Hetkel tundub aga rohkem selline plaan, et kuulus nimi kutsub rahvast ja äkki inimesed jäävad sinu serverisse mängima. Kui ei jää, siis võtad järgmise tuntud nime.
- KaaJuunior
Vaatab mis saab. =) Tegu ei ole rahvas pigem minu enda huvides ja hobis... esmane eesmärk on hoida see kommuun üleval aasta ja siis vaatab edasi!Tonight kirjutas:Asi rohkem selles, et milleks võtta eduka kommuuni nimi ja teha sellest paari-kuu-projekt? Kui suudad need Saaremaa serverid üleval hoida vähemalt 2 aastat, siis minugi poolest kasuta seda nime. Hetkel tundub aga rohkem selline plaan, et kuulus nimi kutsub rahvast ja äkki inimesed jäävad sinu serverisse mängima. Kui ei jää, siis võtad järgmise tuntud nime.
- Kevin
- Liitus : 23/03/2015
Mängisin ja Nimega Kaa ütles ma wh :DDD ja sain Perm Bani -.- ei kutsu enam mängima..
- KaaJuunior
Mitu päeva järjest lased ette juba... see ebanormaalne XDMadmax kirjutas:Mängisin ja Nimega Kaa ütles ma wh :DDD ja sain Perm Bani -.- ei kutsu enam mängima..
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
Paintballis muud ei teegi kui lased iga nurga taha ette. Nii pelataksegi
- KaaJuunior
Ega ma siis nii loll ka ei ole.. Algul kuulid ei lenda nii kui välja nukka tagant hakkan minema kohe hakkavad kuulid lendama...NiCeMaN kirjutas:Paintballis muud ei teegi kui lased iga nurga taha ette. Nii pelataksegi
- Kevin
- Liitus : 23/03/2015
No kui sa nii arvad repordi mind ära steamis siis x)Kaa kirjutas:Ega ma siis nii loll ka ei ole.. Algul kuulid ei lenda nii kui välja nukka tagant hakkan minema kohe hakkavad kuulid lendama...NiCeMaN kirjutas:Paintballis muud ei teegi kui lased iga nurga taha ette. Nii pelataksegi
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
madmax on tubli poiss tema meil ei koodi
- aimb0t
- Liitus : 25/05/2015
mõtetu koht see saareservud, no offense
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4 • 1, 2, 3, 4
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 4