Väike küsimus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Elar19
- Liitus : 11/11/2012
Tere.
Mul on selline küsimus, kus võimalik leida sellist Online Chat. Mida saaks ise seadistada ja mis oleks turvaline?
Võib olla ka lisa võimalusi.
Ootan huviga teie vastuseid
Mul on selline küsimus, kus võimalik leida sellist Online Chat. Mida saaks ise seadistada ja mis oleks turvaline?
Võib olla ka lisa võimalusi.
Ootan huviga teie vastuseid
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
Kõige parem on ise seda teha, siis tead täpselt mis asi kus on
- Elar19
Shawn Mendes kirjutas:Kõige parem on ise seda teha, siis tead täpselt mis asi kus on
Ma ei oska kahjuks koodimist ja väga ei leia inimest kes oleks nõus aitama.
See mõte on Neile, kes kannatanud valu kiusamise pärast grupi jaoks.
- Heroes
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
- Pilvik
Shawn Mendes kirjutas:Kõige parem on ise seda teha, siis tead täpselt mis asi kus on
Ei vasta tõele, ilmselt pole sul aimu kui ajamahukas livechat süsteemi kirjutamine on!
Paar tasuta:
http://www.tawk.to
https://www.zopim.com
jne
Natuke võiks ise ka vaeva näha ja googeldada, ei ole ju eriline skill see googeldamine...........
- Lumistor
Ma tegelen rohkem stiiliga mitte uute programmide valmistamisegaPilvik kirjutas:Shawn Mendes kirjutas:Kõige parem on ise seda teha, siis tead täpselt mis asi kus on
Ei vasta tõele, ilmselt pole sul aimu kui ajamahukas livechat süsteemi kirjutamine on!
- Pilvik
Shawn Mendes kirjutas:Ma tegelen rohkem stiiliga mitte uute programmide valmistamisegaPilvik kirjutas:
Nja, mina olen seevastu back-end developer ja tean täpselt palju selline asi aega võtab ning maksab.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1