Revoken-Gaming.Eu
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
- Anddduu
- Liitus : 17/02/2015
Since 2015
Koduleht: http://www.revoken-gaming.eu
Meie eesmärk on pakkuda mängijatele meeldejäävat kogemust arvutimänge mängides.
Plaanime edasi liikuda ka muude mängude peale (CS:GO jms).
Plaanime edasi liikuda ka muude mängude peale (CS:GO jms).
? Mänguserverid ?
Serverite omanik: Andreas
Liituge!
Viimati muutis seda Anddduu (15.07.16 21:40). Kokku muudetud 2 korda
- Sky.Staar
- Liitus : 31/01/2015
Milleks kahte teemat vaja?
- NakedJuunior
- Liitus : 28/12/2015
Kindlasti selkeks, et post cuntida. XD
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Ma paneks ban ja kustutaks kõik teemad
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
Ylbe omanik ei soovita hateb Crissi ja copyb relaxxi.
- NakedJuunior
- Liitus : 28/12/2015
+1FY E1 kirjutas:Ylbe omanik ei soovita hateb Crissi ja copyb relaxxi.
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
Maitsetu foorum.
- Anddduu
kui te shoutboxi pole näinud siis ma palusin et teine teema ära kustutataks,
Ja suurem osa kes "heidivad" siin nt: FY E1 on need kes on sõna otseses mõttes nahhui meilt saadetud.
Ja suurem osa kes "heidivad" siin nt: FY E1 on need kes on sõna otseses mõttes nahhui meilt saadetud.
- Lumistor
Ma eriti ei "heidi". Ma lihtsalt kirjutan enda arvamuse.
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Ikoonid pole copytud, ikoone saab googlest. Ainuke normaalne vend on seal see kults, teisi mdea tunduvad ülbed olema, ning ennast täis kõvad mehed.
- imelik123Juunior
- Liitus : 01/12/2015
UskuMatu kirjutas:Ikoonid pole copytud, ikoone saab googlest. Ainuke normaalne vend on seal see kults, teisi mdea tunduvad ülbed olema, ning ennast täis kõvad mehed.
+1 aga nagu näha siis kõik arvavad, et ikoonid on teinud relaxx, ja nemad ainu omanikud ikoonidel, aga ei koti see, kes vähegi googlet mõistab kasutada saab kõik samad ikoonid nagu realxxil
- Anddduu
Upppitameee
- KatjaAlgaja
- Liitus : 23/01/2016
imelik123 kirjutas:UskuMatu kirjutas:Ikoonid pole copytud, ikoone saab googlest. Ainuke normaalne vend on seal see kults, teisi mdea tunduvad ülbed olema, ning ennast täis kõvad mehed.
+1 aga nagu näha siis kõik arvavad, et ikoonid on teinud relaxx, ja nemad ainu omanikud ikoonidel, aga ei koti see, kes vähegi googlet mõistab kasutada saab kõik samad ikoonid nagu realxxil
See on ilmselge, et neid võib googlest leida. Neid võib googles miljardeid erinevaid olla, lahedamaid jne. Miks panna just neid samu 10 , mida relaxx oli endale välja valinud? Kas inimestel tõsiselt endal fantaasiat ja originaalsust ei ole? Väga kahju, et nii vaimuvaesed olete...
#parkuurin #nsm #lebo50euri
- Anddduu
Katja kirjutas:See on ilmselge, et neid võib googlest leida. Neid võib googles miljardeid erinevaid olla, lahedamaid jne. Miks panna just neid samu 10 , mida relaxx oli endale välja valinud? Kas inimestel tõsiselt endal fantaasiat ja originaalsust ei ole? Väga kahju, et nii vaimuvaesed olete...
#parkuurin #nsm #lebo50euri
aga kas keegi on üldse midagi sinu käest küsinud? sa mine poe veel Chrissile põue, vaata äkki maksab ka su teenuste eest.
- KatjaAlgaja
- Liitus : 23/01/2016
Ma ei teadnudki, et siin mingi Q&A toimub. Kui keegi küsib, siis pean kirjutama?
Väga labane sinust, kui ütled, et ma "poen" ja "osutan teenuseid" Üritad sellega solvata, kuna ma naissoost? Las olla siis nii. Sa pidavat olema täiskasvanu...
Väga labane sinust, kui ütled, et ma "poen" ja "osutan teenuseid" Üritad sellega solvata, kuna ma naissoost? Las olla siis nii. Sa pidavat olema täiskasvanu...
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ükski Relaxi embleem ei ole originaalne, seega kommuun ei saa nende kasutamist keelata/piirata.Katja kirjutas:Kas inimestel tõsiselt endal fantaasiat ja originaalsust ei ole? Väga kahju, et nii vaimuvaesed olete...
Näide:
Embleemi kujundus on *Revokeni (mitte selle kommuuni) looming, ikoon 24/7 on kellegi X looming.
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Tonight kirjutas:Ükski Relaxi embleem ei ole originaalne, seega kommuun ei saa nende kasutamist keelata/piirata.Katja kirjutas:Kas inimestel tõsiselt endal fantaasiat ja originaalsust ei ole? Väga kahju, et nii vaimuvaesed olete...
Näide:
Embleemi kujundus on *Revokeni (mitte selle kommuuni) looming, ikoon 24/7 on kellegi X looming.
True. Ega iga inimsel ka siin mingi photoshoppi pole, et hakata oma kommuunile 0-list tegema embleeme ja ikoone, võtab väga palju aega, embleemid ongi selleks ette toodud ,et neid saaks kasutada ja teha neid ümber omale meeldivaks.
- Lumistor
jb serverit ei oska teha?
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
jb server oli korras, keegi ei mänginud lihtsalt.
- Lumistor
Enne kui kinni panti siis ma vaatasin, et asju on puudu.
- febikJuunior
- Liitus : 27/01/2016
Kõik mängima!!!
Ja liituge meie foorumiga: revoken-gaming.eu
Ja liituge meie foorumiga: revoken-gaming.eu
- Anddduu
Jailbreakis ei olnud pmst mitte ühtegi mängijat 2-4 nädalaga pmst. Paintballis rohkem käinud juba 1-2 päevaga kui jb-s
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
asjalik, kuigi ma saan kergekäeliselt bani #kultsbanned2016
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3