Valimised 2015
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
Käisid valimas?
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Kes pääseb võimule? Kuidas läheb uutel tulijatel? Mõne tunni pärast saame vastused.
Eelkõige huvitab, kas keegi Favalist ka hääletamas käis.
// Ise valisin SDE esindaja, nime ei avalikusta.
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Ma poleks suutnud otsustada keda valida, sest kõik erakonnad omamoodi "halvad" imo
- KülalineKülaline
Ei, mind ei huvita valimised
- Tonight
Selline enam-vähem tulemus.
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Olen liiga noor veel, järgmine aasta lähen kindlasti ja valin SDE!
Ja seal on üks kandidaat ka, vihje: "Mis hämamine see siin on?"
Ja seal on üks kandidaat ka, vihje: "Mis hämamine see siin on?"
- Tonight
Eks paistab, kes koalitsiooni lähevad.
• Näide tüüpilisest valijast, kes ei mõtle oma peaga:
* pole mõeldud solvavalt, jäi lihtsalt esimesena silma Vahvlit sirvides
Nagu näha võib, siis on tegu Reformierakonna kampaaniaohvriga. Lööklause "vali meid, kuna keegi teine Keskerakonna vastu ei saa" paraku mõjutab kergeusklikke liiga palju. Näitena toodud kasutaja on sarnaselt liigagi paljudele eestlastele erakondi välistavad, kuigi peaks olema just erakonnakriitiline. Keskerakonna võit oleks näiteks tähendanud tavakodaniku jaoks lihtsamat (kuigi pole kindel, kas paremat) elu. Ei pea ennast eriliseks eksperdiks poliitikas (vanust vähe ka veel), kuid olen arvamusel, et gümnasist on õigem inimene valima kui pensionär või põhikoolist otse tööle läinud jõmm.
Ise oleksin ideaalsena näinud olukorda, kus pooled Reformierakonna häältest oleksid läinud SDE-le. Öelge veel, et Keskerakonda ei suuda keegi peale RE alistada...
• Näide tüüpilisest valijast, kes ei mõtle oma peaga:
* pole mõeldud solvavalt, jäi lihtsalt esimesena silma Vahvlit sirvides
Nagu näha võib, siis on tegu Reformierakonna kampaaniaohvriga. Lööklause "vali meid, kuna keegi teine Keskerakonna vastu ei saa" paraku mõjutab kergeusklikke liiga palju. Näitena toodud kasutaja on sarnaselt liigagi paljudele eestlastele erakondi välistavad, kuigi peaks olema just erakonnakriitiline. Keskerakonna võit oleks näiteks tähendanud tavakodaniku jaoks lihtsamat (kuigi pole kindel, kas paremat) elu. Ei pea ennast eriliseks eksperdiks poliitikas (vanust vähe ka veel), kuid olen arvamusel, et gümnasist on õigem inimene valima kui pensionär või põhikoolist otse tööle läinud jõmm.
Ise oleksin ideaalsena näinud olukorda, kus pooled Reformierakonna häältest oleksid läinud SDE-le. Öelge veel, et Keskerakonda ei suuda keegi peale RE alistada...
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
GO EKRE!
- Haylan
- Liitus : 25/12/2014
Reformierakond võitis.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1