Kuidas paigaldada SMS-Teenuseid
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- r0byNLiige
- Liitus : 10/08/2016
Ütlen esimese asjana ära, et Google on läbi kammitud, Faval on läbi kammitud, ja ka vahvel on läbi kammitud.
Tere, mul on mure. Mul on soov panna oma serverile SMS-teenused. Fortumos on konto ja service juba loodud. Mul oleks vaja kedagi, kes ei paneks mulle siia alla kuskile suunavat linki, vaid väga detailset õpetust, kuidas ma saan oma soovi ellu viia. Kuidas sätin flage, kus, mis midagi teeb, kui kauaks, mismoodi, kuidas /sms motd hiljem välja näeb, kuidas ma plugina lisan, kuidas ma ühendan, kuidas ma saan kõik korralikult tööle jne. Palun arvestage, et olen sel teemal väga rumal ja õpetus peaks olema sama detailne, kui seletaksid seda oma vanaemale. Ma tõesti loodan leida siit abi. Loodan et teema pole vales kohas. Aitäh!
Vastust oodates,
r0byN
Tere, mul on mure. Mul on soov panna oma serverile SMS-teenused. Fortumos on konto ja service juba loodud. Mul oleks vaja kedagi, kes ei paneks mulle siia alla kuskile suunavat linki, vaid väga detailset õpetust, kuidas ma saan oma soovi ellu viia. Kuidas sätin flage, kus, mis midagi teeb, kui kauaks, mismoodi, kuidas /sms motd hiljem välja näeb, kuidas ma plugina lisan, kuidas ma ühendan, kuidas ma saan kõik korralikult tööle jne. Palun arvestage, et olen sel teemal väga rumal ja õpetus peaks olema sama detailne, kui seletaksid seda oma vanaemale. Ma tõesti loodan leida siit abi. Loodan et teema pole vales kohas. Aitäh!
Vastust oodates,
r0byN
- jobenz.
- Liitus : 30/12/2013
- r0byNLiige
jobenz. kirjutas:https://www.youtube.com/watch?v=5XpXp9gwsVE
Mis ma sellega peale hakkan, kui mul EI OLE sevengamingu paneeli? Kasutan Safara Hosti ja seal on ainult Bans and Admins /PhpMyAdmin/ MySQL/ Dashboard/ Firewell/ Teamspeak? Mul on FileZilla olemas ja olen seal serveris. Fortumos konto loodud. What next?
- 11111111Juunior
- Liitus : 08/08/2016
Vajad abi? Kontakteeru!
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
sevengaming ongi safarahost + kontakteeru support tiimiga
- 11111111Juunior
- Liitus : 08/08/2016
Isik sai asja korda, võib ilmselt teema sulgeda
- r0byNLiige
11111111 kirjutas:Isik sai asja korda, võib ilmselt teema sulgeda
Jah sain lahenduse, aitäh!
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1