This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Uus chatbox
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Läksime täna (26. augustil) üle uuele chatboxile, sest eelmisega esines liiga palju probleeme (sõnumite kustumine, turvaauk).
Chatboxi leiab alt paremast nurgast:
Uue sõnumi korral muudab nupp värvust:
• Nipid
○ Soovid kaotada tüüpi sõnumid? Lülita ülevalt 'Arhiiv' sisse.
○ Alt vasakult leiad sa 'Kasutaja valikud', kust saad muuta erinevaid sätteid. Soovitan kõigil timeouti välja lülitada.
○ Tehes online kasutajate nimekirjas inimese peal paremkliki, kuvatakse sulle menüü, kust saad alustada näiteks privaatvestlust.
○ Et rahulikult sõnumeid lugeda (chatboxi ei värskendata), lülita ülevalt 'Lugemine' sisse. Kui oled lõpetanud, siis lülita see uuesti välja.
○ Alt vasakult leiad sa 'Kasutaja valikud', kust saad muuta erinevaid sätteid. Soovitan kõigil timeouti välja lülitada.
○ Tehes online kasutajate nimekirjas inimese peal paremkliki, kuvatakse sulle menüü, kust saad alustada näiteks privaatvestlust.
○ Et rahulikult sõnumeid lugeda (chatboxi ei värskendata), lülita ülevalt 'Lugemine' sisse. Kui oled lõpetanud, siis lülita see uuesti välja.
- KarambitLiige
- Liitus : 10/08/2016
See teeb asja natukene raskemaks, aga asi on seda väärt good work!
- zixie
- Liitus : 27/06/2016
Ei, see ei teinud asja raskemaks, chatbox on just parem, ei tilberda niisama ees, kui seda vaja pole.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
ma ainuke kellel chat ei tööta?
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
vajuta alla paremasse nurka siisPilvik kirjutas:ma ainuke kellel chat ei tööta?
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Rannatuul kirjutas:vajuta alla paremasse nurka siisPilvik kirjutas:ma ainuke kellel chat ei tööta?
vajutasin, kuid chrome nussis, väike resa ja problem solved.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Telefoniga suht halb olla...
- Tonight
http://www.faval.eu/chatboxHeroes kirjutas:Telefoniga suht halb olla...
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
Vana oli parem imo, see joined pole vaja.
- fURXER
Tonight sa v6iksid kuhugi sinna "X" kah panna et saaks selle akna sealt kinni panna mitte et pean sinna s6numi peale vajutama
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
+1, vana chat parem ja mugavam. Teloga nüüd raske chatis ollas:c
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Parem? Ei ütleks, et parem oli, 75% ajast käis "vingumine", miks kirjad ära kustuvad. Mugavam jah, sellega olen nõus + nägi ka ilusam välja natuke.Wasti kirjutas:+1, vana chat parem ja mugavam. Teloga nüüd raske chatis ollas:c
- Tonight
FY E1 kirjutas:Tonight sa v6iksid kuhugi sinna "X" kah panna et saaks selle akna sealt kinni panna mitte et pean sinna s6numi peale vajutama
Põhimõtteliselt terve ala on X...
Viimati muutis seda Tonight (03.09.16 18:01). Kokku muudetud 1 kord
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
Imo ainuke viga oligi tollel, et kaovad sõnumid. Muidu tolle kasutamine oli mugavam.NiceSk1ll3r kirjutas:Parem? Ei ütleks, et parem oli, 75% ajast käis "vingumine", miks kirjad ära kustuvad. Mugavam jah, sellega olen nõus + nägi ka ilusam välja natuke.Wasti kirjutas:+1, vana chat parem ja mugavam. Teloga nüüd raske chatis ollas:c
- fURXER
Pff ega ma fucking sul foorumile ei 6elnud see k2ib siiski chatboxi kohta pff.Tonight kirjutas:FY E1 kirjutas:Tonight sa v6iksid kuhugi sinna "X" kah panna et saaks selle akna sealt kinni panna mitte et pean sinna s6numi peale vajutama
Põhimõtteliselt terve ala on X...
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1