[ÕPETUS] Driverite uuendamine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Teen siis õpetuse, kuidas uuendada oma drivereid.
Probleem
Asi oli selles, et Device Manager ei suutnud tuvastada aegunud driverit, kuigi ma teadsin, et tegemist oli vananenud driveriga. Lõpuks sattusin too programmi otsa, mis on ilusti kõik probleemid lahendanud.
Alustame siis
1) Mine lehele: http://www.iobit.com/en/driver-booster.php ning tõmba alla too programm.
2) Installi programm arvutisse ning ava see.
3) Kui programm on avatud, siis vajutage all paremas nurgas olevale kirjale Manage License ning sisestage järgnev kood 38A24-42DC3-6BF6B-70CB3 - tegemist on koodiga, millega sa aktiveerid PRO versiooni, mis lubab sul uuendada rohkem drivereid kui tasuta versioon.
Kood kestab kuni 16.Oct.2016
4) Vajutage suurt SCAN nuppu ning laske tal scan lõpetada. Kui SCAN on lõppenud ning teilt leiti aegunud driverid, siis uuendage neid vajutades nuppu download drivers/updates.
Probleem
Asi oli selles, et Device Manager ei suutnud tuvastada aegunud driverit, kuigi ma teadsin, et tegemist oli vananenud driveriga. Lõpuks sattusin too programmi otsa, mis on ilusti kõik probleemid lahendanud.
Alustame siis
1) Mine lehele: http://www.iobit.com/en/driver-booster.php ning tõmba alla too programm.
2) Installi programm arvutisse ning ava see.
3) Kui programm on avatud, siis vajutage all paremas nurgas olevale kirjale Manage License ning sisestage järgnev kood 38A24-42DC3-6BF6B-70CB3 - tegemist on koodiga, millega sa aktiveerid PRO versiooni, mis lubab sul uuendada rohkem drivereid kui tasuta versioon.
Kood kestab kuni 16.Oct.2016
4) Vajutage suurt SCAN nuppu ning laske tal scan lõpetada. Kui SCAN on lõppenud ning teilt leiti aegunud driverid, siis uuendage neid vajutades nuppu download drivers/updates.
- Wastumusi♥
- Liitus : 29/11/2013
s*tt proga suht, panin tahvelarvuti peale, installis driverid ära ja peale restarti touch screen ei töötanud ning sound, wifi driverid kadusid:s:S . Õnneks proga tegi ise backup file.
- NiceSk1ll3r
Endal arvuti peal kõik korras, ei oska öelda, milles probleem võis olla.Wasti kirjutas:s*tt proga suht, panin tahvelarvuti peale, installis driverid ära ja peale restarti touch screen ei töötanud ning sound, wifi driverid kadusid:s:S . Õnneks proga tegi ise backup file.
Miks sul seda tahvelarvutile üldse vaja oli?
- Wastumusi♥
Drivereid uuendada??NiceSk1ll3r kirjutas:Endal arvuti peal kõik korras, ei oska öelda, milles probleem võis olla.Wasti kirjutas:s*tt proga suht, panin tahvelarvuti peale, installis driverid ära ja peale restarti touch screen ei töötanud ning sound, wifi driverid kadusid:s:S . Õnneks proga tegi ise backup file.
- NiceSk1ll3r
Ise küll iPadi peal mingeid drivereid ei uuenda, aga okei.Wasti kirjutas:Drivereid uuendada??NiceSk1ll3r kirjutas:
Endal arvuti peal kõik korras, ei oska öelda, milles probleem võis olla.
- Wastumusi♥
OmgNiceSk1ll3r kirjutas:Ise küll iPadi peal mingeid drivereid ei uuenda, aga okei.Wasti kirjutas:
Drivereid uuendada??
Ega ipad pole ainuke tahvelarvuti maailmas..
Mul on windows 10'ga tahvelarvuti.
- NiceSk1ll3r
Aa jah, need tabletid on ka veel ju. Mõtlesin rohkem Androidi ennem. SrryWasti kirjutas:Mul on windows 10'ga tahvelarvuti.NiceSk1ll3r kirjutas:
Ise küll iPadi peal mingeid drivereid ei uuenda, aga okei.
- Wastumusi♥
Hübriidpc pigemю Androidile ma hui paneks windows programmiNiceSk1ll3r kirjutas:Aa jah, need tabletid on ka veel ju. Mõtlesin rohkem Androidi ennem. SrryWasti kirjutas:
Mul on windows 10'ga tahvelarvuti.
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
Väga hea, uuendasin ka kõik driverid ära.
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Kasutan seda programmi juba aastaid Siiani tekkinud 1x tõrge kui uuendas liiga uueks ja arvuti ei tunnistanud enam. Huvitav on see, et kui panin win 10 peale ja sai pandud uusimad draiverid peale mis arvutile pakuti suppordist. Selle progega tuli välja, et kõik aegunud või muldvanad
Enamasti olen rahule jäänud.
Enamasti olen rahule jäänud.
- Wastumusi♥
Proovisin nüüd main pc peal ära. Uuendas driveris suht normaalselt ära, aga vot graafikakaardi driveri keeras ta küll ära, videokaart hakkas huiama ja lampi ise kuumunema 70kraadi peale.
Sõber proovis enda pc peal ka seda proga, tal keeras üldse graafikakaart ära ja see ei töötanud. Üldiselt ei soovita uuendada sellega videokaartide drivereid.
Sõber proovis enda pc peal ka seda proga, tal keeras üldse graafikakaart ära ja see ei töötanud. Üldiselt ei soovita uuendada sellega videokaartide drivereid.
- NiceSk1ll3r
Tänud mainimast!Wasti kirjutas:Proovisin nüüd main pc peal ära. Uuendas driveris suht normaalselt ära, aga vot graafikakaardi driveri keeras ta küll ära, videokaart hakkas huiama ja lampi ise kuumunema 70kraadi peale.
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Wasti, oskad öelda mis see valesti teeb? et just ainult 1 draiver puududtab?
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Täiesti mõttetu kasutada selliseid programme. Ei soovita, kuna keerab üleüldiselt midagi kindlasti per*e.
-1
-1
- NiceSk1ll3r
Kui nüüd aus olla, siis ei usalda ma isegi selliseid programme ning väldiks neid paremal juhul, aga kuna ta suutis mul probleemi lahendada, siis pigistasin seekord silma kinni.Xp+ kirjutas:Täiesti mõttetu kasutada selliseid programme. Ei soovita, kuna keerab üleüldiselt midagi kindlasti per*e.
-1
- WenoN
- Liitus : 09/12/2014
Olen nõus. Kuid üldiselt vältida selliseid asju, ja ka omal vastutusel muidugi.
- Divisor
- Liitus : 19/03/2015
Ise ka ei soovitaks kasutada neid X-programme. Kõige parem on tootja lehel tõmmata kõige viimased driverid ja korras. Suurema osa teeb niikuinii Windows ise.
- NiCeMaN
Driver Booster 4.1 Pro Versiooni License:
C785F-7D5C0-6201A-FE3F4
See license on eluaegne.
License tuleb lisada offline modis, ehk enne lisamist lülitage võrguühendus välja.
C785F-7D5C0-6201A-FE3F4
See license on eluaegne.
License tuleb lisada offline modis, ehk enne lisamist lülitage võrguühendus välja.
- NiceSk1ll3r
Asi töötab, aga peab igakord uuesti sisestama, kuna ei jää peale.NiCeMaN kirjutas:Driver Booster 4.1 Pro Versiooni License:
C785F-7D5C0-6201A-FE3F4
See license on eluaegne.
- NiCeMaN
NiceSk1ll3r kirjutas:Asi töötab, aga peab igakord uuesti sisestama, kuna ei jää peale.NiCeMaN kirjutas:Driver Booster 4.1 Pro Versiooni License:
C785F-7D5C0-6201A-FE3F4
See license on eluaegne.
Hea, et märkasid Ma ise ei näinudki.
Aga saab ka seda koodi siis kasutada: BB49C-9406C-3B4E9-748B4 Kestab kuni: 28/03/2017
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1