2016 suurim annetaja probleem?!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- KülalineKülaline
Tere, olen vonKrahw.
Asi on väga lihtne millest tahan juttu teha, vaatan et inimesed hääletavad minu poolt 2016 Suurim Annetaja.
Palun muutke oma hääl ära kes on minule andnud, ma ei ole see aasta mitte midagi annetanud, veel. Hetkeseisuga minuarust peaksite selle hääle siiski andma Robinile kes on rohkem annetanud see aasta. Te ei saa lihtsalt vaadata et top 1 on kõige rohkem annetanud, et anname hääle talle, mainin uuesti et ma pole midagi see aasta annetanud VEEL.
Aitäh ja toksilisi pühi teile Favali liikmed.
See moment kui Robin näeb et vonKrahw saab ikkagi hääli kuigi pole midagi annetanud.
Asi on väga lihtne millest tahan juttu teha, vaatan et inimesed hääletavad minu poolt 2016 Suurim Annetaja.
Palun muutke oma hääl ära kes on minule andnud, ma ei ole see aasta mitte midagi annetanud, veel. Hetkeseisuga minuarust peaksite selle hääle siiski andma Robinile kes on rohkem annetanud see aasta. Te ei saa lihtsalt vaadata et top 1 on kõige rohkem annetanud, et anname hääle talle, mainin uuesti et ma pole midagi see aasta annetanud VEEL.
Aitäh ja toksilisi pühi teile Favali liikmed.
See moment kui Robin näeb et vonKrahw saab ikkagi hääli kuigi pole midagi annetanud.
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Ma vist olen hetkel suurim annetaja jah, aga las inimesed hääletavad kelle poolt nad tahavad
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
Hääletasin Robini poolt.
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Aitäh :*Axept kirjutas:Hääletasin Robini poolt.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1