Otsib
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- KülalineKülaline
Murtud südamega 17.-aastane mees otsib ilusat ja ausat naist, vanus pole oluline.
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
@Tonight, omatud
@Vonkrahw, otsid foorumist naist? Normaalne, aga otsid naist selleks et eelmisest üle saada, ja kui üle saanud siis jätad maha?
@Vonkrahw, otsid foorumist naist? Normaalne, aga otsid naist selleks et eelmisest üle saada, ja kui üle saanud siis jätad maha?
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
haha:D Foorumist ikka naist ei otsiks : kle üks soovitus, räägi marely ära
- KülalineKülaline
@ Tonight : Saamer 2, Saameri saagad on paremad kui Twilighti omad
@ Unikaalne : Ma mõtlen selle üle veel
@ musimusi : Tänapäeval teevad seda peaaegu kõik. Marely.. hmm ma mõtlen temapeale veel.
@ Artur. : Ma olengi Pedobeari liige
@ musimusi : Tänapäeval teevad seda peaaegu kõik. Marely.. hmm ma mõtlen temapeale veel.
- .Smile.
by vonKrahw Today at 9:20
@ Tonight : Saamer 2, Saameri saagad on paremad kui Twilighti omad
me Kõik teame et sa pedobear
No aga mõtle
- Rechine
Kõik otsivad foorumist naisi? Need kes otsivad, need niisama ei leia siis. Lol foorumist, ma saan aru fbst, ratest nt, aga foorumist ulme.
- .Smile.
by Unikaalne Today at 13:45
Kõik otsivad foorumist naisi? Need kes otsivad, need niisama ei leia siis. Lol foorumist, ma saan aru fbst, ratest nt, aga foorumist ulme.
jup
- Pinxu
- Liitus : 30/09/2012
musimusi kirjutas:haha:D Foorumist ikka naist ei otsiks : kle üks soovitus, räägi marely ära
Kaili !!!!! Solved!! -.- -.- -.-
Lauri : Ära parem mõtle eks ole. Aitäh !
- .Smile.
MaRelYyyh:* kirjutas:musimusi kirjutas:haha:D Foorumist ikka naist ei otsiks : kle üks soovitus, räägi marely ära
Kaili !!!!! Solved!! -.- -.- -.-
Lauri : Ära parem mõtle eks ole. Aitäh !
Hahaha
lauri mõtle ikka
- KülalineKülaline
Tegelikult võite selle teema lukku panna, ma lihtsalt tahan öelda enda arvamust:
Kui olete kellegi kalli kaotanud siis hingepõhjas on väga suur valu mida ei saa maha suruda, see teeb haiget jälle ja jälle ning see kordub. See muudab inimest paremaks kuid ta ei saa olla õnnelik. Vähemalt mina ei saa olla. Ma olen lihtsalt väga nõrk inimene.
Kritiseerige seda palju tahate.. aga see on minu viimane postitus siin foorumis, varsti ma lasen oma konto bännida ära.
Oli meeldiv teie kõigiga vestelda.
von.
Kui olete kellegi kalli kaotanud siis hingepõhjas on väga suur valu mida ei saa maha suruda, see teeb haiget jälle ja jälle ning see kordub. See muudab inimest paremaks kuid ta ei saa olla õnnelik. Vähemalt mina ei saa olla. Ma olen lihtsalt väga nõrk inimene.
Kritiseerige seda palju tahate.. aga see on minu viimane postitus siin foorumis, varsti ma lasen oma konto bännida ära.
von.
- Pinxu
vonKrahw kirjutas:Tegelikult võite selle teema lukku panna, ma lihtsalt tahan öelda enda arvamust:
Sa ei pea ju sellepärast enda kontot laskma bännida .
Ma tean et see on valus , aga mine eluga edasi ,kuigi see pole kerge .
von.
- Rechine
Omg, ära sellepärast ära mine, ega me ei mõtle halvaga, lihtsalt sorri no.
- Pinxu
Unikaalne kirjutas:Omg, ära sellepärast ära mine, ega me ei mõtle halvaga, lihtsalt sorri no.
Just .
von näed et paljud ei tahaks et sa ära läheksid ,
- Artur.Staar
- Liitus : 08/10/2012
vonKrahw kirjutas:Tegelikult võite selle teema lukku panna, ma lihtsalt tahan öelda enda arvamust:
von.
Mnjaa..
Eks mis seal ikka.. Edu...
BTW: statistiliselt tõestatud, et arvutimängudes leiab naisi paremini kui tutvumisportaalides..
Omale sebisin ka eide CS.
nii, et anna aga tuld.. Hakka mängima
1) Sisustad vaba aega
2) suhtled inimestega
3) ... Ei tea joobes olen...
- Artur.Staar
- Liitus : 08/10/2012
aa ei tea kas sulvud või mitte, aga su üleelmine postitus pidi viimane olema (giggle)
Ok see naili aind.. postita palju tagad mida rohkem seda uhkem
Ok see naili aind.. postita palju tagad mida rohkem seda uhkem
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2