DeathRun server
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- r0byNLiige
- Liitus : 10/08/2016
On plaan teha DeathRun server.
Tean, et internetis leidub tuhandeid deathrun pluginaid, kuid enamus neist on poolikud, ei sisalda kõike mis vaja ning ei ole ma ka suurem asi scriptingu oskaja et neid muuta jms nii et ärme peatu selle juures pikemalt.
Praegust minu kokku pandud plöksi näete siit: 188.165.139.157:27002
Niisiis, kas leidub abilisi, kes sooviks aidata kogu scriptinguga (basic jama, manager, elude-raha süsteem, pood, vip privileegid, menüüd jne-jne)? Saan hakkama, kui anda näiteks .rar failis kõik valmis .sma failid jms. nVault ja muud moduled töötavad ilusti. Server on linuxi peal. SQL support olemas.
Jään abi ootama,
r0byN
Tean, et internetis leidub tuhandeid deathrun pluginaid, kuid enamus neist on poolikud, ei sisalda kõike mis vaja ning ei ole ma ka suurem asi scriptingu oskaja et neid muuta jms nii et ärme peatu selle juures pikemalt.
Praegust minu kokku pandud plöksi näete siit: 188.165.139.157:27002
Niisiis, kas leidub abilisi, kes sooviks aidata kogu scriptinguga (basic jama, manager, elude-raha süsteem, pood, vip privileegid, menüüd jne-jne)? Saan hakkama, kui anda näiteks .rar failis kõik valmis .sma failid jms. nVault ja muud moduled töötavad ilusti. Server on linuxi peal. SQL support olemas.
Jään abi ootama,
r0byN
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Kas töö tegija saab ka mingit tasu?
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Aitan kui 1min=50€
- r0byNLiige
Skylan kirjutas:Kas töö tegija saab ka mingit tasu?
Kindlasti.
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Võta ühendust siis.
Skype ja steam: skylan_1337
Skype ja steam: skylan_1337
- r0byNLiige
Still otsin.
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
Müün enda Deathrun Managerid koos veebi failidega (Saab kaasa kah mõned kuuluvad pluginad sinna juurde, et server oleks korras ilma, et sa peaks sinna juurde midagi lisama).
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
anna siia!!FY E1 kirjutas:Müün enda Deathrun Managerid koos veebi failidega (Saab kaasa kah mõned kuuluvad pluginad sinna juurde, et server oleks korras ilma, et sa peaks sinna juurde midagi lisama).
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1