"Comeback" - fragmovie
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Pärast kolme nädalat mitte mängimist oli see vist reaalselt mu elu parim mäng, uskumatu.
Nii et otsustasin siis proovida sellest mingid klipid kokku panna...
Käesolevaga võtan mütsi maha kõigi ees, kes videode tegemistega regulaarselt tegelevad, see on ikka HAIGE töö.
Mul kulus sellise käki kokku keeramiseks ümmarguselt 4 tundi - jah, see on küll mu esimene kord - aga siiski, uskumatult aega ja viitsimist nõudev tegevus.
Aga samas ülinauditav, äärmiselt tore on see, et muudad midagi ja koheselt saad tulemust ise nautida, kindlasti plaanin tulevikus veel proovida.
EDIT: 30fps sest mul on juust videokaart ja paremat ei kannata recordida
Nii et otsustasin siis proovida sellest mingid klipid kokku panna...
Käesolevaga võtan mütsi maha kõigi ees, kes videode tegemistega regulaarselt tegelevad, see on ikka HAIGE töö.
Mul kulus sellise käki kokku keeramiseks ümmarguselt 4 tundi - jah, see on küll mu esimene kord - aga siiski, uskumatult aega ja viitsimist nõudev tegevus.
Aga samas ülinauditav, äärmiselt tore on see, et muudad midagi ja koheselt saad tulemust ise nautida, kindlasti plaanin tulevikus veel proovida.
EDIT: 30fps sest mul on juust videokaart ja paremat ei kannata recordida
- NiCeMaN
- Liitus : 29/12/2015
Totaalselt cancer video.
- MehStaar
- Liitus : 16/07/2015
parim video
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Väga ilus
Aga omaltpoolt ütleks, et võiks mingi muusika taustal olla (aga nagu taustal, mitte üle video. Cs'i hääli võiks ka näha olla)
Ja muidugi ka, et natuke cancer kui kõik "fragid" on slo-mo's
Aga edu edaspidiseks!
Aga omaltpoolt ütleks, et võiks mingi muusika taustal olla (aga nagu taustal, mitte üle video. Cs'i hääli võiks ka näha olla)
Ja muidugi ka, et natuke cancer kui kõik "fragid" on slo-mo's
Aga edu edaspidiseks!
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
-: halb fps, slow-motionid, spectator HUD
+: normaalne kvaliteet
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Pealkirjas trükiviga, peaks olema fägmovie aga sul on hoopis fragmovie
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Kui asja käppa saad siis läheb see väga kiiresti, algaja kohta päris hea.
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
oleks sa mulle ka siis nii ütlendRobin kirjutas:Kui asja käppa saad siis läheb see väga kiiresti, algaja kohta päris hea.
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Sa rikkusid kõik oma koleda CC'ga ära.Rannatuul kirjutas:oleks sa mulle ka siis nii ütlendRobin kirjutas:Kui asja käppa saad siis läheb see väga kiiresti, algaja kohta päris hea.
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
cc oli ihanaRobin kirjutas:Sa rikkusid kõik oma koleda CC'ga ära.Rannatuul kirjutas:
oleks sa mulle ka siis nii ütlend
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Suur tänu kõigile kommenteerijatele
Selle video siia postitamise ainus eesmärk oligi saada võimalikult palju tagasisidet, et edaspidi sellega arvestada.
Ilmselgelt ei ole tegemist mingi meistritööga, sest ma ei oska lihtsalt hetkel midagi muud peale slowmo korralikult kasutadagi, aga kui kunagi jälle mingi selline moment tekib, siis proovin kindlasti neid kommentaare arvesse võtta ja midagi paremat valmis puterdada
Peas oli mul sada ideed ja see video nägi seal palju parem välja, aga ma lihtsalt ei olnud valmis mingi sellise nn "proovitöö" fragmovie peale liiga palju aega kulutama ja seetõttu on ka tegemist natuke kiirustatud asjaga (seda on hästi märgata, et slowmo on kohati erinevate tasemetega, mitte ilusti ühtlane ning enamikes klippides lõpetamata ning palju asju, mis oleks võinud lisaks olla, jätsin lihtsalt välja)
Igatahes, huvitav teema on see movie making ja loodan selleks tulevikus veel aega leida
Selle video siia postitamise ainus eesmärk oligi saada võimalikult palju tagasisidet, et edaspidi sellega arvestada.
Ilmselgelt ei ole tegemist mingi meistritööga, sest ma ei oska lihtsalt hetkel midagi muud peale slowmo korralikult kasutadagi, aga kui kunagi jälle mingi selline moment tekib, siis proovin kindlasti neid kommentaare arvesse võtta ja midagi paremat valmis puterdada
Peas oli mul sada ideed ja see video nägi seal palju parem välja, aga ma lihtsalt ei olnud valmis mingi sellise nn "proovitöö" fragmovie peale liiga palju aega kulutama ja seetõttu on ka tegemist natuke kiirustatud asjaga (seda on hästi märgata, et slowmo on kohati erinevate tasemetega, mitte ilusti ühtlane ning enamikes klippides lõpetamata ning palju asju, mis oleks võinud lisaks olla, jätsin lihtsalt välja)
Igatahes, huvitav teema on see movie making ja loodan selleks tulevikus veel aega leida
- mac
- Liitus : 18/11/2014
Ohgod need aegluubi soundid, vägaväga jube Ja miks see favali logo seal lõpus on? Oleks siis no selle normaalseltki pannud
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1