UskuMatu SA:MP arendus tööd
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
- UskuMatuKomeet
- Liitus : 15/03/2013
Ma ei tea kas võis teha siia teema aga tahtsin näidata teile oma arendus tööd mida olen teinud 3 päeva järjest.
TextDrawiga kell/kuupäev/koduleht ning TextDrawiga Command List.
Hetkel nuputan administratiivi süsteemi
kuidas oleks mängijad ja administratiivis olijad võrdsed.
TextDrawiga kell/kuupäev/koduleht ning TextDrawiga Command List.
- Spoiler:
Hetkel nuputan administratiivi süsteemi
kuidas oleks mängijad ja administratiivis olijad võrdsed.
Viimati muutis seda UskuMatu (14.11.15 20:00). Kokku muudetud 1 kord
- UskuMatuKomeet
Tegin siis ka vähe kiirema update serverile
- Spoiler:
- KEEEKZ
- Liitus : 19/01/2014
Väga viis soovin jõudu ja jaksu.
- UskuMatuKomeet
Aitäh eks ma üritan jah vaikselt.KEEEKZ kirjutas:Väga viis soovin jõudu ja jaksu.
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Väga hea. Edu.
Kes teab mis ees ootab
Varsti nkn req'id tulevad. :3
Kes teab mis ees ootab
- UskuMatuKomeet
Ega kindlasti jahmHyzz kirjutas:Väga hea. Edu.
Kes teab mis ees ootab
Vanasti olin csi peal aga nüüd olen Sa:Mp üle läinud tajun koode hästi.
eks täna õhtul teen paar uuendust ning panen pilte üles
- UskuMatuKomeet
Järjekordne uuendus serveril.Ja kuna varsti tulemas jõulud siis tegin serverisse jõulu asjad!
Mappisin 1h. scriptitud minutid max 10-20 min.
Mis arvate nendest piltidest?
Mappisin 1h. scriptitud minutid max 10-20 min.
- Spoiler:
Mis arvate nendest piltidest?
- KEEEKZ
Lahe, kohe näha, et tajud asja...
- UskuMatuKomeet
Eks vaikselt pigistan sealt ja tagant ja ss tuleb midagi!
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ilus. Server on avalik?Unique kirjutas:Mis arvate nendest piltidest?
- KEEEKZ
Tonight kirjutas:Ilus. Server on avalik?Unique kirjutas:Mis arvate nendest piltidest?
Server ei ole avalik kuna ta pole porte avanud, see on praegu ta arvuti hosti peal lihtsalt.
- UskuMatuKomeet
KEEEKZ kirjutas:Tonight kirjutas:
Ilus. Server on avalik?
Server ei ole avalik kuna ta pole porte avanud, see on praegu ta arvuti hosti peal lihtsalt.
Ega ma ei avaks ka porte kuna alles hiljuti avasin 5 päeva tagasi ss DDositi mu serverit ja pidin pordid uuesti kinni panema.
Aga vähemalt mul on endal VPS olemas mis asub eestis ning on mul täpselt arvuti kohas Kasti asukoht on täpsemalt Rakveres.
Aga kuna ma VPSi peal serverid teha ei taha kuna pole DDosi kaitset ostnud eks kui kunagi rikkamaks saan ehk ostan DDos kaitse ja siis alles hakkan tegema servereid VPSi pealt.
Aga vähemalt ütlen, et jaanuaris tuleb server uue hooga lahti.
- UskuMatuKomeet
Sai ss natuke jõulukuuski juurde mapitud.
Ja rohkem võimalus saada paremat nänni.
Jõulukuusked peaksid olema San Fierros, Las Venturas.
Mida võib saada kinkidest?
*Picupid ümber LV/SF - Saad juhuslikult püstoli, juhuslik summa raha, skoori ja armori.
*Kui tahad järgmist kinki avada pead ootama vähemalt 10 min.
Tegin ka paintiga punasega nooled kus täpsemalt pead minema ,et saada kingitust endale.
Ja täna peaks veel paar uuendust tulema
Ja rohkem võimalus saada paremat nänni.
Jõulukuusked peaksid olema San Fierros, Las Venturas.
Mida võib saada kinkidest?
*Picupid ümber LV/SF - Saad juhuslikult püstoli, juhuslik summa raha, skoori ja armori.
*Kui tahad järgmist kinki avada pead ootama vähemalt 10 min.
Tegin ka paintiga punasega nooled kus täpsemalt pead minema ,et saada kingitust endale.
- Spoiler:
Ja täna peaks veel paar uuendust tulema
- UskuMatuKomeet
Tänaseks siis aitab kah phmt terve päev arendanud ja aidanud ka siit faval.eu kommuunist ühte inimest.
Ilutulestik uueks aastaks valmis!
Loodan, et pildid meeldivad teile! Kokku skriptimise aeg:40 min kuna luua süsteeme, funktsioone jne.
Ilutulestik uueks aastaks valmis!
- Spoiler:
Loodan, et pildid meeldivad teile! Kokku skriptimise aeg:40 min kuna luua süsteeme, funktsioone jne.
- Alive
Hea töö, olen väga rahul sinuga! Kui vaja võin tulla testeriks jne, äkki kui administraatorit kunagi vaja jne, hetkel pelan ise horizon RPs, olen seal Junior Helper - see on suht märgatav rank seal, just saying
- UskuMatuKomeet
Ma ise Beta tester jõuan kõik ära testida, aga administratiivi on vaja mul kõvasti liikmeid.Uuel aastal siis server koos kodulehega ja sinna tuleb teha kindlasti adminiks saamisel taotlus, midagi ma lubama ei hakka kuna ei tea midagi, mida ette võib tulla jms.Serveri põhimõte on Fun/Drift tulekul on veel tööd ja eventid mida teevad administratiivid ja saavad selle, eest preemiat.Alive kirjutas:Hea töö, olen väga rahul sinuga! Kui vaja võin tulla testeriks jne, äkki kui administraatorit kunagi vaja jne, hetkel pelan ise horizon RPs, olen seal Junior Helper - see on suht märgatav rank seal, just saying
- Alive
No ma tean jep, et administraatorid teevad evente jne, aga jep, kui vaja, siis ma võin abiks tulla, ega ma eriti muid GM kui RP pole pelanud, kaks aastat tagasi vist tegelt sai Drifti proovitud, aga jep.Ma ise Beta tester jõuan kõik ära testida, aga administratiivi on vaja mul kõvasti liikmeid.Uuel aastal siis server koos kodulehega ja sinna tuleb teha kindlasti adminiks saamisel taotlus, midagi ma lubama ei hakka kuna ei tea midagi, mida ette võib tulla jms.Serveri põhimõte on Fun/Drift tulekul on veel tööd ja eventid mida teevad administratiivid ja saavad selle, eest preemiat.
- UskuMatuKomeet
No ma üritan ka serverit natuke RP poole tirida aga mitte eriti palju tahan nagu ,et serveris on tööd ja 2 RP commandit tean, et mõndadel mängijatel hakkab nkn igav ja tahab teha RPd ss why not lisada mõned RP commandid.Alive kirjutas:No ma tean jep, et administraatorid teevad evente jne, aga jep, kui vaja, siis ma võin abiks tulla, ega ma eriti muid GM kui RP pole pelanud, kaks aastat tagasi vist tegelt sai Drifti proovitud, aga jep.Ma ise Beta tester jõuan kõik ära testida, aga administratiivi on vaja mul kõvasti liikmeid.Uuel aastal siis server koos kodulehega ja sinna tuleb teha kindlasti adminiks saamisel taotlus, midagi ma lubama ei hakka kuna ei tea midagi, mida ette võib tulla jms.Serveri põhimõte on Fun/Drift tulekul on veel tööd ja eventid mida teevad administratiivid ja saavad selle, eest preemiat.
Hetkel lisasin siis juurde /me commandi ja /do commandi.
- Alive
Mis animationid siis sul olemas on, neid võiks ka olla IMO.Unique kirjutas:
No ma üritan ka serverit natuke RP poole tirida aga mitte eriti palju tahan nagu ,et serveris on tööd ja 2 RP commandit tean, et mõndadel mängijatel hakkab nkn igav ja tahab teha RPd ss why not lisada mõned RP commandid.
- UskuMatuKomeet
Speed Devils Gamemode Update to:"SD | v1.1.0"
[-] = Tegematta.
[+] = Valmis.
[T] = Tegemisel.
Tulemas asjad:
*Relvapood - Näitab relvi TextDrawiga. [T]
*Autopood - Iga mängija saab osta endale 3 masinat (Vb-olla 2) [T]
*Tööde list - TextDrawis kõik tööd. [T]
*Annetajate süsteem+commandid - Annetaja süsteem ehk, millel on paar commandit + isiklik maja (kui on soov siis saab ka alati ise mappida enda vabal valikul.) [T]
*Maja süsteem - TextDrawiga saad panna enda maja lukku pin koodiga. [T]
Lähiajal tulemas juurde...
[-] = Tegematta.
[+] = Valmis.
[T] = Tegemisel.
Tulemas asjad:
*Relvapood - Näitab relvi TextDrawiga. [T]
*Autopood - Iga mängija saab osta endale 3 masinat (Vb-olla 2) [T]
*Tööde list - TextDrawis kõik tööd. [T]
*Annetajate süsteem+commandid - Annetaja süsteem ehk, millel on paar commandit + isiklik maja (kui on soov siis saab ka alati ise mappida enda vabal valikul.) [T]
*Maja süsteem - TextDrawiga saad panna enda maja lukku pin koodiga. [T]
Lähiajal tulemas juurde...
- UskuMatuKomeet
Alive kirjutas:Mis animationid siis sul olemas on, neid võiks ka olla IMO.Unique kirjutas:
No ma üritan ka serverit natuke RP poole tirida aga mitte eriti palju tahan nagu ,et serveris on tööd ja 2 RP commandit tean, et mõndadel mängijatel hakkab nkn igav ja tahab teha RPd ss why not lisada mõned RP commandid.
CMD:smoke(playerid, params[])
{
SetPlayerSpecialAction(playerid, SPECIAL_ACTION_SMOKE_CIGGY);
return 1;
}
CMD:handsup(playerid, params[])
{
SetPlayerSpecialAction(playerid,SPECIAL_ACTION_HANDSUP);
return 1;
}
Mis need olema peaksid?
Hetkel küll neid 2 tükki aga ajajooksul kui rohkem aega teen juurde
- UskuMatuKomeet
- Alive
Edu sulle.
- Alive
Sa aidata ei oska v?
Ma kustutasin kõik GMi ära, ja lisasin teksti
#include
main()
{
print("Hello world");
}
Aga kui ma üritan compileda siis tuleb see:
C:\Users\janno_000\Desktop\samp03z_svr_R1_win32\pawno\basic.pwn(1) : fatal error 100: cannot read from file: ""
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
Tead milles asi on äkki?
#include
main()
{
print("Hello world");
}
C:\Users\janno_000\Desktop\samp03z_svr_R1_win32\pawno\basic.pwn(1) : fatal error 100: cannot read from file: ""
Compilation aborted.Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase
1 Error.
Tead milles asi on äkki?
- UskuMatuKomeet
Alive kirjutas:Sa aidata ei oska v?
#include
main()
{
print("Hello world");
}
1 Error.
Tead milles asi on äkki?
Sul on hetkel mingi fail puudu.
Ehk siis pawno folder ja includes ja seal on mingi fail puudu mis lööb sulle errori, ette aga mis pane skripti algusesse.
- Kood:
#include <a_samp>
#include <YSI\y_ini>
#include <zcmd>
#include <sscanf>
#pragma tabsize 0
Ja mis need üleval teevad? need aitavad defineerida commandeid,TextDrawe ja igasugu muud süsteeme mida sa looma hakkad.
Annan enda pawno faili sulle (extracti see kindlasti oma Sa:Mp arendus gamemode kausta kus peaks olema,Gamemodes,filterscripts,scriptfiles,include jne.):Pawno allalaadimine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3 • 1, 2, 3
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 3