Kas sellist Favalit me tahtsimegi? (Embleemi hoorad)
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Breakdown
- Liitus : 15/02/2014
Tere, nagu te juba kõik teate siis minu nimi on Martin ja ma olen väga väga väga sügavalt mures Favali tuleviku pärast.
Nimelt on meie kallist Favali foorumit rünnanud EMBLEEMI HOORAD. Seda tõestavad ka hiljuti teostatud uuringud.
Seletan ka enne täpselt ära milles need uuringud seisnevad, milline on eesmärk ja mida me üritame tõestada. Nimelt algatasin teema "Meh on homoseksuaal?" ning antud teemasse vastuseid ootame jäädes liitus foorumiga WieFFe, kes hiljuti tegi avalduse "Aktivisti... bleehhh. Ma ei viitsi. piltidel kõik olemas.
Point selles, et see cunt nõustus ainult slp et ma lubasin ka talle poolt hääle anda kui tema minu algatatud teemat toidab.
tnx tähelepanu eest piiis
Nimelt on meie kallist Favali foorumit rünnanud EMBLEEMI HOORAD. Seda tõestavad ka hiljuti teostatud uuringud.
Seletan ka enne täpselt ära milles need uuringud seisnevad, milline on eesmärk ja mida me üritame tõestada. Nimelt algatasin teema "Meh on homoseksuaal?" ning antud teemasse vastuseid ootame jäädes liitus foorumiga WieFFe, kes hiljuti tegi avalduse "Aktivisti... bleehhh. Ma ei viitsi. piltidel kõik olemas.
Point selles, et see cunt nõustus ainult slp et ma lubasin ka talle poolt hääle anda kui tema minu algatatud teemat toidab.
tnx tähelepanu eest piiis
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
Kas sa siis pole siis homoseksuaal?
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Autism on sul vist tõesti.
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
haha, see on tegelt naljakas, kuidas oma ala spetsialist Martin, proovib favali juhtkonnale "pugeda" / teisi roastida.
Miks on sinul vaja teisi häirida? Ma ei saa aru. Mis see sinu p*rset torgib, kui see "meh" ongi homoseksuaal :'D. Ära nüüd kade ole tema peale siis. Sa võiksid elada oma elu ja rahuneda. Sa oled 1he päeva jooksul korraldanud foorumisse nii palju paska teiste kohta (2 teemat küll, aga nagu arvestades seda, mis seal on, siis see on palju).
Niiet ma palun sind, printsess Martin, ära tüüta siin teisi enam nii
Aitäh!
Miks on sinul vaja teisi häirida? Ma ei saa aru. Mis see sinu p*rset torgib, kui see "meh" ongi homoseksuaal :'D. Ära nüüd kade ole tema peale siis. Sa võiksid elada oma elu ja rahuneda. Sa oled 1he päeva jooksul korraldanud foorumisse nii palju paska teiste kohta (2 teemat küll, aga nagu arvestades seda, mis seal on, siis see on palju).
Aitäh!
- Breakdown
WieFFe kirjutas:haha, see on tegelt naljakas, kuidas oma ala spetsialist Martin, proovib favali juhtkonnale "pugeda" / teisi roastida.
Aitäh!
t*ra sa taun ikka
@Robin Ma tänan, aga sa võid end põlema ka panna
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Fuck WieFFe, Breakdown all the way
- MehStaar
- Liitus : 16/07/2015
tähelepanuvajadus ve?
- Breakdown
Meh kirjutas:tähelepanuvajadus ve?
Pane oma vee arve põlema juba. Sure maha, saaa bänni ämber.
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
- Rannatuul
- Liitus : 25/12/2015
autist
- Breakdown
Rannatuul kirjutas:autist
Rannajuut
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
LOL
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
*lights joint*
Jätkake.
(tegelt ärge jätkake, paremaidki kohti kus tatti pritsida, isegi vähe meid siin ja kui ikka omavahel hakkama ei suuda saada, siis peaks ehk arvutist väike puhkuse võtma, keegi pole seda ärplemist siia tellinud)
Jätkake.
(tegelt ärge jätkake, paremaidki kohti kus tatti pritsida, isegi vähe meid siin ja kui ikka omavahel hakkama ei suuda saada, siis peaks ehk arvutist väike puhkuse võtma, keegi pole seda ärplemist siia tellinud)
- Breakdown
Ekux kirjutas:*lights joint*
Jätkake.
Nagu tegemist oleks hullult tõsise teemaga eks... Sa nagu tõsiselt ei saanud aru, et ma ei teinud seda positust kellegi solvamiseks?
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Breakdown kirjutas:Ekux kirjutas:*lights joint*
Jätkake.
Nagu tegemist oleks hullult tõsise teemaga eks... Sa nagu tõsiselt ei saanud aru, et ma ei teinud seda positust kellegi solvamiseks?
Lol mina solvusin
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Sellist Favalit me tõesti ei tahtnud, eriti veel sellist kasutajat, kes toodab sellist prügi.
Teema lukku.
Teema lukku.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1