Steami & Internetibrauseri crash
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- kRm.Juunior
- Liitus : 15/04/2017
Hei!
On kellelgi aimu, miks mu steam läheb kinni, kui ma tahan kellegagi vestelda?
Avan chatboxi, vajutan sõnumi kastikese peale ning peale seda läheb koheselt steam kinni.
Ei ütle mingit errorit ega midagi. Lihtsalt sulgub.
Ning sama jama on ka minu veebibrauseriga, milleks on Google Chrome.
Mõned leheküljed lihtsalt panevad mu Chrome kinni. Avan uuesti chrome, vajutan CTRL + Shift + T, ning see sama leht tuleb jällegi ette, ning veebibrauser sulgub.
Windowsiks on Windows 7.
Loodan, et saan Favali liikmetelt abi.
On kellelgi aimu, miks mu steam läheb kinni, kui ma tahan kellegagi vestelda?
Avan chatboxi, vajutan sõnumi kastikese peale ning peale seda läheb koheselt steam kinni.
Ei ütle mingit errorit ega midagi. Lihtsalt sulgub.
Ning sama jama on ka minu veebibrauseriga, milleks on Google Chrome.
Mõned leheküljed lihtsalt panevad mu Chrome kinni. Avan uuesti chrome, vajutan CTRL + Shift + T, ning see sama leht tuleb jällegi ette, ning veebibrauser sulgub.
Windowsiks on Windows 7.
Loodan, et saan Favali liikmetelt abi.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Steami kohta uuri ...\Steam\logs ja ...\Steam\dumps kaustadest põhjust.
Tundub suurem kala, RAMiga kõik okei?
- kRm.Juunior
RAM'iga kõik okeiTonight kirjutas:Steami kohta uuri ...\Steam\logs ja ...\Steam\dumps kaustadest põhjust.
Logs & Dumps'ist ei leia küll midagi kahtlast..
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
kas see jama hakkas ühel suvalisel hetkel pihta? Kui jah, siis äkki installisid arvutisse midagi, mis tõrkeid tekitab.
- kRm.Juunior
Kahtlen, et selline asi võimalik on.kas see jama hakkas ühel suvalisel hetkel pihta? Kui jah, siis äkki installisid arvutisse midagi, mis tõrkeid tekitab.
- Kustutasin kõik ebavajaliku oma arvutist ära (k.a asjad, mida ei kasuta)
- CCleaneriga kõik scanid jms tehtud.
- Temp jms kaustad on puhastatud.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Reinstalli oled proovinud Steamile ja/või Chrome'ile näiteks?
Kui jah ning ikka sama jätkub, siis pane firewall ja antiviirus kinni ning proovi uuesti, võib-olla need blokivad ära midagi.
Samuti soovitan tõmmata Your Uninstalleri ning kõik ebavajalik pahn arvutist maha lasta, tihtipeale tekivad igasugused jamad selle tõttu, et inimesed ei jälgi, mida nad omale arvutisse lasevad.
Kui jah ning ikka sama jätkub, siis pane firewall ja antiviirus kinni ning proovi uuesti, võib-olla need blokivad ära midagi.
Samuti soovitan tõmmata Your Uninstalleri ning kõik ebavajalik pahn arvutist maha lasta, tihtipeale tekivad igasugused jamad selle tõttu, et inimesed ei jälgi, mida nad omale arvutisse lasevad.
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
Võid ju umbes vaadata, mida installinud oled, sellel ajal kui jama pihta hakkas. Äkki aitab selgusele jõuda ka windows event viewer.kRm. kirjutas:Kahtlen, et selline asi võimalik on.kas see jama hakkas ühel suvalisel hetkel pihta? Kui jah, siis äkki installisid arvutisse midagi, mis tõrkeid tekitab.
- Kustutasin kõik ebavajaliku oma arvutist ära (k.a asjad, mida ei kasuta)
- CCleaneriga kõik scanid jms tehtud.
- Temp jms kaustad on puhastatud.
- kRm.Juunior
Kõik sellised reinstallid ja uninstallid on tehtud.Ekux kirjutas:Reinstalli oled proovinud Steamile ja/või Chrome'ile näiteks?
- kRm.Juunior
Internetibrauseriga on selline vahva asi, et kui Lehe pealkirja või URL'i on sisestatud kuskile sõna "Chat", siis läheb brauser automaatsel kinni..
Selline asi on ka igasugustel .php failidel jne.
Selline asi on ka igasugustel .php failidel jne.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
See on vist kõige veidram asi mida ma kunagi kuulnud olen.
Kuskil firewallis midagi blockib ära äkki? Manuaalselt Windowsis mingi blokk peale pandud? Ei kujuta ette.
Kuskil firewallis midagi blockib ära äkki? Manuaalselt Windowsis mingi blokk peale pandud? Ei kujuta ette.
- kRm.Juunior
Pole ise ka varem sellisest asjast kuulnud.Ekux kirjutas:See on vist kõige veidram asi mida ma kunagi kuulnud olen.
Peaks lähemalt uurima.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Tundub viirusetõrje poolne blokeering, uuri, kas sul on 'parental control' või 'block specific word' funktsioonid seal.kRm. kirjutas:Internetibrauseriga on selline vahva asi, et kui Lehe pealkirja või URL'i on sisestatud kuskile sõna "Chat", siis läheb brauser automaatsel kinni..
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1