Kaitse oma foorumi, muuda config.php nimi!
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
1) otsige root kaustast 'config.php' fail
2) muutke selle nimi millekski muuks, nt 'unknowncfg.php'
3) muutke selle faili sisu selleks:
Ühegi tuuma muudatus ei esine ja failinimi on muudetud ilma probleemita.
2) muutke selle nimi millekski muuks, nt 'unknowncfg.php'
3) muutke selle faili sisu selleks:
- Kood:
<?
if (realpath(__FILE__) == realpath($_SERVER['SCRIPT_FILENAME'])) {
exit('Denied.');
}
@include('unknowncfg.php');
?>
Ühegi tuuma muudatus ei esine ja failinimi on muudetud ilma probleemita.
- r0byNLiige
- Liitus : 10/08/2016
Vabandust aga... mida, kelle eest ja kuidas see kaitsema peaks?
Client (Loe: suvaline külastaja) ei näe niikuinii .php koodi.
Lisaks ma ei leidnud config.php faili public_html kaustast.
Ei saa aru mida sa selle postitusega öelda tahad. Tee selgeks mulle palun.
Client (Loe: suvaline külastaja) ei näe niikuinii .php koodi.
Lisaks ma ei leidnud config.php faili public_html kaustast.
Ei saa aru mida sa selle postitusega öelda tahad. Tee selgeks mulle palun.
- Herb.Juunior
- Liitus : 06/08/2017
Selle faili nägemine ei ole kuidagi võimalik, niiet ma ei näe põhjust config.php faili nime muutmiseks...
"PHP is a server side language, it produce html pages. then how could it be possible?the only way is to get it through FTP, if you have so.. or else you cant steal it, otherwise everybody could get all those premium paid scripts from their demos."
"PHP is a server side language, it produce html pages. then how could it be possible?the only way is to get it through FTP, if you have so.. or else you cant steal it, otherwise everybody could get all those premium paid scripts from their demos."
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Tõsi. Välja arvatud aga juhul, kui php failib, config asub public_htmlis ning asju kuvatakse tavalise tekstina.Herb. kirjutas:Selle faili nägemine ei ole kuidagi võimalik, niiet ma ei näe põhjust config.php faili nime muutmiseks...
Ei tohikski seal seda hoida, potentsiaalne turvaauk.r0byN kirjutas:Lisaks ma ei leidnud config.php faili public_html kaustast.
- Herb.Juunior
- Liitus : 06/08/2017
Ma isiklikult ei ole kellelgi näinud (niipalju kui mina mybb foorumitega tegelenud olen), et kellelgi oleks see public_htmlisTonight kirjutas:Tõsi. Välja arvatud aga juhul, kui php failib, config asub public_htmlis ning asju kuvatakse tavalise tekstina.Herb. kirjutas:Selle faili nägemine ei ole kuidagi võimalik, niiet ma ei näe põhjust config.php faili nime muutmiseks...
- Lumistor
- Liitus : 02/04/2015
Kui ma ei eks siis hostingeril oli.Herb. kirjutas:Ma isiklikult ei ole kellelgi näinud (niipalju kui mina mybb foorumitega tegelenud olen), et kellelgi oleks see public_htmlisTonight kirjutas:
Tõsi. Välja arvatud aga juhul, kui php failib, config asub public_htmlis ning asju kuvatakse tavalise tekstina.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1