This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Everlasting Roleplay
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- ColaQAlgaja
- Liitus : 21/04/2017
Everlasting roleplay on uus SA-MP roleplay server. Oleme tegelenud serveriga
juba pikemat aega. Nüüd otsustasime, et on aeg tuua server ka avalikkuse ette.
Et luua hea ning kaashaarav mängumood, vajame ka teie abi.
Aidata saate näiteks postitades ideid meie foorumis või testida serveri uusi süsteeme,
ning pärast edastades arendajale informatsiooni, kus on tekkinud vead. Serveri põhitegevus toimub Red Countys, kus sa saad tunda end vabamalt, mõelda rohkem muule, kui linnaelule.
Meil on erinevad fraktsioonid, kuhu saad sa kandideerida, et teenida raha. Samuti saad sa luua ka ise endale grupeeringu, teha seal kvaliteetset roleplayd ja seejärel tekib võimalus saada enda grupeering ametlikuks, mis võimaldab su grupeeringul võimust võtta.
INFORMATSIOON
Server on hetkel arenduses!
FOORUM: http://everlasting.sa-mp.ee
SERVER: -
TEAMSPEAK: -
- ColaQAlgaja
Täna 03.12 kell 17:00 avab uus San Andreas Multiplayeri server nimega Everlasting Roleplay oma uksed mängijatele.
Esialgu planeeritud Red County versioonist tuleb hetkel Los Santos. Kui hiljem liigume edasi Red Countysse siis pole vaja muretseda et senine areng kaoks, teie karakterid ja neil olev vara jäävad alles!
Ootame kõiki avamisele.
Avamisel korraldame ka väikese peo ja eventi!
Teamspeak3 IP: Ts.Elites-host.com:10011
SA:MP Server IP: 89.38.149.148:7823
Esialgu planeeritud Red County versioonist tuleb hetkel Los Santos. Kui hiljem liigume edasi Red Countysse siis pole vaja muretseda et senine areng kaoks, teie karakterid ja neil olev vara jäävad alles!
Ootame kõiki avamisele.
Avamisel korraldame ka väikese peo ja eventi!
Teamspeak3 IP: Ts.Elites-host.com:10011
SA:MP Server IP: 89.38.149.148:7823
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
@Tonight kas tegemist on Deoxxi varikontoga?
- ColaQAlgaja
ei?
- Alive
- Liitus : 19/02/2012
Kuidas serveriga läheb?
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Täis pask kui selline amööb midagi teha üritab
Siiras kaastunne serveri scripterile, sest see paistab postituste järgi täitsa normaalne sell olema.
Sõnum otse sulle siis - kui tahad minu hoiaku tagamaid teada, siis võta ühendust näiteks siin samas foorumis ja ma näitan sulle, mille poolest Deoxx kuulus on. Kõik pildid jms alles tema eelmisest üritusest midagi teha, alustades sellest, kuidas ta oma liivakastigangsteriga nädalate viisi meid trollis ja meie kohta erinevates Eesti foorumites sõna otseses mõttes valetas (photoshoppis erinevaid pilte, et meist sitta muljet jätta) ja lõpetades sellega, kuidas lõpuks kõik üles tunnistas ja vabandust palus.
Ja sinul on täpselt samasugune tulevik ees kui peaksid kunagi temaga eriarvamusele jääma - kõige pealt tõmbab aTiimist minema, siis ütleb et "ei ma tulen ikka tagasi" ja kui enam ei võeta, siis pühendab terve oma elu sellele, et sulle sitta keerata
Edu muidu.
Siiras kaastunne serveri scripterile, sest see paistab postituste järgi täitsa normaalne sell olema.
Sõnum otse sulle siis - kui tahad minu hoiaku tagamaid teada, siis võta ühendust näiteks siin samas foorumis ja ma näitan sulle, mille poolest Deoxx kuulus on. Kõik pildid jms alles tema eelmisest üritusest midagi teha, alustades sellest, kuidas ta oma liivakastigangsteriga nädalate viisi meid trollis ja meie kohta erinevates Eesti foorumites sõna otseses mõttes valetas (photoshoppis erinevaid pilte, et meist sitta muljet jätta) ja lõpetades sellega, kuidas lõpuks kõik üles tunnistas ja vabandust palus.
Ja sinul on täpselt samasugune tulevik ees kui peaksid kunagi temaga eriarvamusele jääma - kõige pealt tõmbab aTiimist minema, siis ütleb et "ei ma tulen ikka tagasi" ja kui enam ei võeta, siis pühendab terve oma elu sellele, et sulle sitta keerata
Edu muidu.
- ColaQAlgaja
Ekux kirjutas:Täis pask kui selline amööb midagi teha üritab
Edu muidu.
kui kõrgelt sa kukkusid?
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1