Uus CUP
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Võiksite korraldada uue turniiri koos Relaxiga Eestis lihtsalt pole rohkem asjalikke kommuune, kes saaksid ürituse tegemisega hakkama Huvilisi oleks täiesti kindlalt
- zibreazebra
- Liitus : 26/09/2016
1+
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
las see 2pu goldsky teeb 2ra!!
- MehStaar
- Liitus : 16/07/2015
jhhhhhhhhhh
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Võiks.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Miks ma neid kõige suuremaid tahtjaid kunagi osalemas ei näe?
Endal ei ole plaanis uut teha. Alati võib keegi teine midagi korraldada.
- zibreazebra
- Liitus : 26/09/2016
Mul arvutit vaja
- Talirand
Tonight kirjutas:Miks ma neid kõige suuremaid tahtjaid kunagi osalemas ei näe?
Streamimisel on publikut ka vaja.
- antsutOtO
- Liitus : 07/05/2017
Nõus aitama korraldusega
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Sama, aga kes peakorraldaja oleks?antsutOtO kirjutas:Nõus aitama korraldusega
- Eduard
- Liitus : 28/09/2014
las need goldsky ja rannatuul teevad!! kahe peale yks aju!!
- Tonight
Mingi uuemat sorti 1.6 kommuun võiks selle enda peale võtta, hea võimalus pildile pääsemiseks.
- NiggaJuunior
- Liitus : 15/04/2016
Eesti Laskurile pakkuks huvi !
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
Ja siis küsitakse teistelt abi ja ise ei tehta mitte sittagi nagu varasematel aastatel:D SURP STYLE
- Talirand
Axept kirjutas:Ja siis küsitakse teistelt abi ja ise ei tehta mitte sittagi nagu varasematel aastatel:D SURP STYLE
Ausalt, Sa vingud nagu laps juba.
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Ega ta midagi valesti ei õelnud.akkah kirjutas:Axept kirjutas:Ja siis küsitakse teistelt abi ja ise ei tehta mitte sittagi nagu varasematel aastatel:D SURP STYLE
- Talirand
Robin kirjutas:Ega ta midagi valesti ei õelnud.akkah kirjutas:
Ma ei ütlegi, et Ta midagi valesti on öelnud vaid, et mina olen näinud, kuidas Ta vingub Eesti Laskurid Kommuuni kallal juba pikka aega. See vingumine algas juba siis, kui EL Kommuuni omanik oli ASAD. Ja kusjuures, kui mina mäletan, siis kas mitte ei olnud ka sellel ajal Axept EL kommuunis korrahoidja või moderaator, kui ASAD veel selle kommuuni omanik oli. Ma ei oska küll öelda, mis selle põhjus võib olla aga kui Teil on mingi kana kitkuda siis tehke seda privaatselt.
Ma ei taha kellegile halvasti öelda aga see vingumine pole ka normaalne.
See on nende Kommuun, mis Sul sellest. Kui Sa vihkad seda Kommuuni siis vihka aga Sa ei pea igakord selle Kommuuni mainet rikkuma hakkama. Ma saan aru, et kõigil oma arvamus aga saa üle sellest juba.
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Nigga kirjutas:Eesti Laskurile pakkuks huvi !
Ma aitan kaasa, kuigi on vaja olemasolevate isikute (siit kommuunist abi) kes juhendavad!
Axepti ma ei paneks tähele, TAL ametlik eluaegne BAN EL kommuunist, sealt ka kibestumus!
Kuigi uute tuultega saab olla foorumi kasutaja kui serverites õigusega isik! Korrahoidjaks ja kõrgemale ei saa! Uues tuuled puhuvad, vahet pole kas ma olen kommuunis või mitte!
Bigby
- KülalineKülaline
- [ A S A D ] - | SurPr!S kirjutas:Nigga kirjutas:Eesti Laskurile pakkuks huvi !
Ma aitan kaasa, kuigi on vaja olemasolevate isikute (siit kommuunist abi) kes juhendavad!
Axepti ma ei paneks tähele, TAL ametlik eluaegne BAN EL kommuunist, sealt ka kibestumus!
Kuigi uute tuultega saab olla foorumi kasutaja kui serverites õigusega isik! Korrahoidjaks ja kõrgemale ei saa! Uues tuuled puhuvad, vahet pole kas ma olen kommuunis või mitte!
Bigby
Mis kuradi juhendamist Sa veel vajad?
- Tonight
Kui mõtled abi all seda, et selgitan serverite võtmist ja mängude lindistamist, siis on mõeldav.- [ A S A D ] - | SurPr!S kirjutas:Ma aitan kaasa, kuigi on vaja olemasolevate isikute (siit kommuunist abi) kes juhendavad!
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Tonight kirjutas:Kui mõtled abi all seda, et selgitan serverite võtmist ja mängude lindistamist, siis on mõeldav.- [ A S A D ] - | SurPr!S kirjutas:Ma aitan kaasa, kuigi on vaja olemasolevate isikute (siit kommuunist abi) kes juhendavad!
Ei, ta mõtleb abi all seda seda, et sina teed kõik töö ette-taha ära ja tema vaatab.
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Skylan kirjutas:Tonight kirjutas:
Kui mõtled abi all seda, et selgitan serverite võtmist ja mängude lindistamist, siis on mõeldav.
Ei, ta mõtleb abi all seda seda, et sina teed kõik töö ette-taha ära ja tema vaatab.
See oleks parim lahendus, ei pea ise kohal olema
Ei aga tegelt asjal jumet. Peab leidma vaba aja selleks! Kuna Nigga näitas huvi üles, siis ma toetan teda ja aitan igatepidi kaasa, kuigi hetkel kiired ajad.. uued serverid ja süsteemid.. peale pausi vaja asjadgi meelde tuletada...
- aimb0t
- Liitus : 25/05/2015
Mis seal rasket on? copyd reeglid kuskilt , sebid tiimid ja võtad serveri.
Nii lihtne on. Toni õpetab recordimise või mis iganes selgeks ning saategi teha täiesti enda Eesti laskurite cupi kui teil soovi on.
Minu arvamus on see et see mäng on nüüdseks suhteliselt surnud.
Mõne hea inimese veel saad kes mängib aga ülejäänd nonsteam pubikad. See on fakt
Nii lihtne on. Toni õpetab recordimise või mis iganes selgeks ning saategi teha täiesti enda Eesti laskurite cupi kui teil soovi on.
Minu arvamus on see et see mäng on nüüdseks suhteliselt surnud.
Mõne hea inimese veel saad kes mängib aga ülejäänd nonsteam pubikad. See on fakt
- MehStaar
- Liitus : 16/07/2015
Teeme ühe GO cupi
- Tonight
GO tegemine oleks läbi Faceiti päris lihtne, teine asi on muidugi see, et tooks mingid nerdid kokku ning tavalisel Favali mängumehel poleks seal midagi teha.Meh kirjutas:Teeme ühe GO cupi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2