Favalile uus kujundus
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Heips! Favalile võiks minu arvates teha uue kujunduse. Varem vahetus see aasta või kahe pärast ning praegune on jäänud juba üpris pikaks ajaks. Ehk aitaks see foorumisse pisut värskust tuua.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ütleme nii, et kujundus on selline asi, mida mulle ei meeldi muuta. Algusaegadel sai seda aga tihti tehtud, kuna kõik meie kujundused olid üpris algelised ning neid oli vaja pidevalt edasi arendada. Kujunduse muutmine on õigustatud vaid juhul, kui uus on oluliselt parem (ka võimaluste poolest).
Praegune kujundus on väga kaasaegne ning sellel on palju tugevusi (mis muidugi ei tähenda, et see meeldib kõigile), mõned olulisemad:
- kujundus arvestab ekraani suurusega
- mobiilne versioon on sama nagu desktopi oma, ei kasuta mingit algelist mobiilset lahendust
- asjad on lihtsasti klikitavad
Kujunduse muutmine ei kuulu hetkel meie plaanidesse. Kasutajad võivad loomulikult aga pakkuda välja erinevaid kujundusi, mis Favalisse sobiksid.
Praegune kujundus on väga kaasaegne ning sellel on palju tugevusi (mis muidugi ei tähenda, et see meeldib kõigile), mõned olulisemad:
- kujundus arvestab ekraani suurusega
- mobiilne versioon on sama nagu desktopi oma, ei kasuta mingit algelist mobiilset lahendust
- asjad on lihtsasti klikitavad
Kujunduse muutmine ei kuulu hetkel meie plaanidesse. Kasutajad võivad loomulikult aga pakkuda välja erinevaid kujundusi, mis Favalisse sobiksid.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Endale meeldib praegune
- fURXER
- Liitus : 29/10/2012
hetkene k2ib kah, pole vaja v2rvilist foorumi
- Rare Skillzz
- Liitus : 01/04/2016
Uus aasta uus kujundus, aga no mobiilne versioon minu arust 5+.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1