This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Favali koduserver
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
Kui Favalil oleks koduserver, siis kas Sina mängiksid selles?
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Sorry for clickbait
Palun vastakse küsitlusele ning kui vastate "Jah," siis KINDLASTI kommenteerige, missugune server teile kõige meelepärasem oleks.
Isiklikult minu hing igatseb ikkagi vana head roleplayd ja ma oleksin valmis ennast pühendama selle arendamisele ja ka uute rollimängijate väljaõpetamisele, aga tõele tuleb ikkagi au anda ja tunnistada, et Eesti RP tase ei ole kunagi paljulubav olnud, lisaks on väga paljud SAMPi igaveseks seljataha jätnud ja liikunud edasi GTA V peale.
Lihtsalt asi selles, et mingi kahe või kolme rollimängija jaoks ei ole mõtet tohutut ressurssi alla panna kui näiteks mõne fun serveri mängijaskond oleks kordades suurem.
VASTAKE PLS!
Palun vastakse küsitlusele ning kui vastate "Jah," siis KINDLASTI kommenteerige, missugune server teile kõige meelepärasem oleks.
Isiklikult minu hing igatseb ikkagi vana head roleplayd ja ma oleksin valmis ennast pühendama selle arendamisele ja ka uute rollimängijate väljaõpetamisele, aga tõele tuleb ikkagi au anda ja tunnistada, et Eesti RP tase ei ole kunagi paljulubav olnud, lisaks on väga paljud SAMPi igaveseks seljataha jätnud ja liikunud edasi GTA V peale.
Lihtsalt asi selles, et mingi kahe või kolme rollimängija jaoks ei ole mõtet tohutut ressurssi alla panna kui näiteks mõne fun serveri mängijaskond oleks kordades suurem.
VASTAKE PLS!
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Death: It's time to go.
SA-MP: But was I a good game?
Death: No...
...
Death: I'm told you were the best.
Paraku kõik märgid näitavad, et nii on. Pole mõtet raiuda ega vägisi kümne küüne ja hammastega kinni hoida sellest, mida ei ole enam.
Ilusaid mälestusi on väga palju sellest mängust tho, peaks vanad legendaarsed rollimängurid üles otsima ja koostööna mingi tribute'i kokku klopsima kunagi...
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1