Favali VII kokkutulek
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
• Üldinfo
• Üritus: Favali kokkutulek 2020• Aeg: 8.-9. august 2020
• Koht: Jõgeva maakond
• Täiendav informatsioon
Kokkutulek toimub puhkemajas. Majutuseks on viis tuba, mis pakuvad magamiskohti kümnele inimesele. Seltskonna peale tuleb maja eest tasuda 300 eurot, samuti on mõistlik koguda raha söögi jaoks, et igaüks ei peaks eraldi asju vedama hakkama. Lisaks heale elamusele saavad osalejad Favalis 10 münti ja nime kõrvale verified märgi.
• Osalejate nimekiri
Enda registreerimiseks kirjuta siia teemasse. Hea oleks, kui inimesed registreeriksid võimalikult vara.Registreerimise lõppedes tekib kokkutuleku jaoks privaatne alafoorum, kuhu on ligipääs ainult osalejatel.
@Tonight
@Bella
@Ekux
@Robin
@Krisssu
@Alive
@Stahv^
@Numb
@NiceSk1ll3r
@relllx
@KiteC
Viimati muutis seda Tonight (13.08.20 14:42). Kokku muudetud 12 korda
- Bella
- Liitus : 19/03/2013
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Sign me up
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
- KrisssuLiige
- Liitus : 17/02/2020
Tsau Toni
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Kokkutulek vol 2 tallinnas? Kes käpp?
- Alive
Let's goo.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Ma veel täitsa kindel pole, aga Robiniga leppisime kokku, et oleme tuleku korral roommated
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Davai siisPilvik kirjutas:Kokkutulek vol 2 tallinnas? Kes käpp?
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
Lükka mind võib-olla alla, mdea kas emme lubab
- Tonight
Nimekiri läheb lukku 30. juuni õhtul. Jah, üsna vara, aga siis saame osalemisega kaasnevatest rahalistest väljaminekutest täpsemalt rääkida.
- Stahv^
- Liitus : 21/03/2014
Nonii lendan ka laivi
- JaneliKomeet
- Liitus : 07/11/2014
Kas mõne sõbranna võib ka kaasa võtta?
- Tonight
Kui nad enne Favaliga liituvad, siis jah.Janeli kirjutas:Kas mõne sõbranna võib ka kaasa võtta?
- Ekux
Väike tähelepanek kõhklejatele:
Praegusel hetkel, 7 osalejaga, oleks pinnarendiks igalt osalejalt oodatud 42,9eur. Kui kõigest 1 inimene registreeriks veel, oleks 8 osalejast igaühe kanda juba üle 5 euro vähem - 37,5 eur. 2 registreerija puhul veel peaaegu viiekas alla - juba summa 33,3 peal.
Mõelge positiivselt
Praegusel hetkel, 7 osalejaga, oleks pinnarendiks igalt osalejalt oodatud 42,9eur. Kui kõigest 1 inimene registreeriks veel, oleks 8 osalejast igaühe kanda juba üle 5 euro vähem - 37,5 eur. 2 registreerija puhul veel peaaegu viiekas alla - juba summa 33,3 peal.
Mõelge positiivselt
- Tonight
Proovisin Saamri ka kohale meelitada, aga ei õnnestunud.
(Tundub võib-olla fake, aga ta ei kirjuta enam nagu varem, nüüdsest suur algustäht jms)
- Bella
- Liitus : 19/03/2013
Saamer pole enam endine mees..Tonight kirjutas:
(Tundub võib-olla fake, aga ta ei kirjuta enam nagu varem, nüüdsest suur algustäht jms)
- Tonight
Äkki siis tuleks, kui mõni tüdruk kutsub? Proovi.Bella kirjutas:Saamer pole enam endine mees..Tonight kirjutas:
- Ekux
Veel väike präänik lauale kõhklejatele:
Kuskil in the middle of nowhere võhivõõra rahvaga metsa peole minna võib loomulikult tunduda pigem ebamugav ja kui sinna otsa lisada veel see üsnagi tõsiseltvõetav rahasumma, mis kulub, siis eelistavad paljud ennast mitte kirja panna.
Perspektiivi loomiseks märgin ära, et ega me keegi mingid "vanad semud" ei ole. Mina näiteks ei ole ühtegi favalisti varem näinud ja ütlen ausalt, et introverdina on see värk mulle paras väljakutse. Samuti on näiteks @Krisssu olnud Favali liige vaid mõned kuud, kuid otsustas elule võimaluse anda ja pani end kirja.
Minu hinnangul, kui Faval ja selle liikmed on mingi mulje suutnud jätta, siis sellise, et meid ühendavad enam-vähem sarnane vanusegrupp, huumorimeel ja teatav inimsus, mis tekitab sooja ja turvalise tunde ning just seetõttu arvan, et tasub hoolimata hirmust teadmatuse ees anda nendele inimestele võimalus.
Tuletan meelde, et kokkutulekut korraldab ja sellel osaleb ikkagi võrdlemisi korralik seltskond: edukad ja haritud karjäristid, viisakad noormehed ja veetlevad neiud. Üldjoontes sõbralikud noored inimesed, kes tulevad sinna meeldivalt aega veetma ja väärtuslikke sidemeid looma, mitte probleeme tekitama.
Samuti saan omalt poolt kinnitada, et kui keegi tuleb sinna ärplema (milles ma tugevalt kahtlen,) siis see inimene kas saab kähku aru, et ta käitub valesti ja muudab enda käitumist, või saab aru, et ta on vales kohas ja läheb ära.
Et leida seda, mida sul ei ole, pead sa minema sinna, kus sa käinud ei ole.
Kuskil in the middle of nowhere võhivõõra rahvaga metsa peole minna võib loomulikult tunduda pigem ebamugav ja kui sinna otsa lisada veel see üsnagi tõsiseltvõetav rahasumma, mis kulub, siis eelistavad paljud ennast mitte kirja panna.
Perspektiivi loomiseks märgin ära, et ega me keegi mingid "vanad semud" ei ole. Mina näiteks ei ole ühtegi favalisti varem näinud ja ütlen ausalt, et introverdina on see värk mulle paras väljakutse. Samuti on näiteks @Krisssu olnud Favali liige vaid mõned kuud, kuid otsustas elule võimaluse anda ja pani end kirja.
Minu hinnangul, kui Faval ja selle liikmed on mingi mulje suutnud jätta, siis sellise, et meid ühendavad enam-vähem sarnane vanusegrupp, huumorimeel ja teatav inimsus, mis tekitab sooja ja turvalise tunde ning just seetõttu arvan, et tasub hoolimata hirmust teadmatuse ees anda nendele inimestele võimalus.
Tuletan meelde, et kokkutulekut korraldab ja sellel osaleb ikkagi võrdlemisi korralik seltskond: edukad ja haritud karjäristid, viisakad noormehed ja veetlevad neiud. Üldjoontes sõbralikud noored inimesed, kes tulevad sinna meeldivalt aega veetma ja väärtuslikke sidemeid looma, mitte probleeme tekitama.
Samuti saan omalt poolt kinnitada, et kui keegi tuleb sinna ärplema (milles ma tugevalt kahtlen,) siis see inimene kas saab kähku aru, et ta käitub valesti ja muudab enda käitumist, või saab aru, et ta on vales kohas ja läheb ära.
- kultsStaar
- Liitus : 14/02/2015
Ekux kirjutas:Veel väike präänik lauale kõhklejatele:
eit oled v
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Numb on tulemas
- Tonight
Interneti probleem on see, et liiga paljud üritavad endast jätta tough guy või bad boy imago, kuigi tegelikult mängivad nonneritega jailbreaki või Minecrafti. Kõik need Favali aastad on mulle näidanud, et ükski enda jutu järgi kõva joomamees või klubihunt ei jõua taolisele üritusele. Mis on muidugi OK, ise tead, et mida sa teed. Aga pole vaja endast peomehe muljet jätta, kui mõte võõrast seltskonnast põhja alt ära viib ja end kirja panna ei julge. Parima sõbraga julgeb iga tüüp pitsi võtta.
@Ekuxilt selline feminine energyga tekst, seega ma ei imesta, et see draamat tekitas. Inimesed tõlgendavad asju erinevalt.
Anyway, teisipäeva õhtuni on aega end kirja panna.
@Ekuxilt selline feminine energyga tekst, seega ma ei imesta, et see draamat tekitas. Inimesed tõlgendavad asju erinevalt.
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Ma kahjuks ei saa osaleda ikkagi Järgmine aasta tulen kindlalt
- Ekux
Tonight kirjutas:Interneti probleem on see, et liiga paljud üritavad endast jätta tough guy või bad boy imago, kuigi tegelikult mängivad nonneritega jailbreaki või Minecrafti. Kõik need Favali aastad on mulle näidanud, et ükski enda jutu järgi kõva joomamees või klubihunt ei jõua taolisele üritusele. Mis on muidugi OK, ise tead, et mida sa teed. Aga pole vaja endast peomehe muljet jätta, kui mõte võõrast seltskonnast põhja alt ära viib ja end kirja panna ei julge. Parima sõbraga julgeb iga tüüp pitsi võtta.
Muidugi on hea ja tore kõva meest mängida kui alati on võimalus mingi geniaalne põhjus leida, et tegelikku kohtumist vältida
Ja eks sellise wannabe pahapepuga võrreldes võib mu sõnavõtt ja veel mõned tõesti feminiinsed paista, mille vastu mul pole iseenesest midagi, sest viimane asi, mida ma vajan, on tõestada kellelegi kuskil internetis, milline mees ma olen
Muidu on point. @NiceSk1ll3r, @Rannatuul, @St1ven, @Janeli, @WieFFe, pange kirja ja te ei kahetse
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2 • 1, 2
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 2