Xiaomi
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- bigmankyAlgaja
- Liitus : 01/06/2020
Tere, kas kellegil on kokkupuuteid Xiaomi telefonidega. Oleks soov osta endale.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
On. Mida teada soovid?
- bigmankyAlgaja
Kas on ikka usaldusväärne ja hea telefon või lihtsalt üks Hiina halb toodang?
- NiceSk1ll3r
Bränd ise on usaldusväärne ja kvaliteetne. Telefonide müügi poolest on tegemist maailmas kolmandal kohal tegutseva firmaga (Apple ja Samsungi järel), nii et jah, päris korralik firma.
Oskad sa öelda, millist telefoni plaanid soetada, saan võib-olla ka omalt poolt mingeid nõuandeid anda? Ise olen kasutanud nii Xiaomi Mi A1 kui ka Mi 9T (praegu kasutusel).
Oskad sa öelda, millist telefoni plaanid soetada, saan võib-olla ka omalt poolt mingeid nõuandeid anda? Ise olen kasutanud nii Xiaomi Mi A1 kui ka Mi 9T (praegu kasutusel).
- bigmankyAlgaja
Plaan oli osta Xiaomi Mi 10 või pole seda raha väärt?
- NiceSk1ll3r
Mi 10 5G? Mitte note ega lite versioon (Mi 10'st on erinevaid versioone, sellepärast küsin, et kindel olla )?bigmanky kirjutas:Plaan oli osta Xiaomi Mi 10 või pole seda raha väärt?
Näide: https://arvutitark.ee/est/tootekataloog/Nutiseadmed-Telefonid-Nutitelefonid/520860
Kui sellises hinnavahemikus plaanid osta (700€), siis soovitaks juba OnePlus 8 / 8 Pro poole vaadata või siis näiteks Galaxy S20. Mitte, et Mi 10'l midagi otseselt viga oleks, telefon töötaks nagu iga teinegi telefon. Aga sellise summa puhul vaataks mina rohkem "premium" tootjate poole.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1