Toitumine suvel
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Ilmselt ei ole ma ainuke, kellel kaob suvel igasugune soov ja isu korralikult süüa, olgugi et olen füüsiliselt võrdlemisi aktiivne.
Söömine on nagu chore, mida lihtsalt peab tegema, et tühjakõhutunnet vältida.
Mida keegi sellisel puhul tarbib? Ise ajan päevad läbi igasuguseid piimatooteid näost sisse, sest nendega ei ole vaja vaeva näha ja toiteväärtus on hea.
Söömine on nagu chore, mida lihtsalt peab tegema, et tühjakõhutunnet vältida.
Mida keegi sellisel puhul tarbib? Ise ajan päevad läbi igasuguseid piimatooteid näost sisse, sest nendega ei ole vaja vaeva näha ja toiteväärtus on hea.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Salatid (@Krisssu, vihje ), võileivad-wrapid, valmisküpsetatud liha või toorvorstid. Üldjuhul kõike, mis juba valmis on.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Kaerahelbepuder hommikuks tavaliselt. Tarbi puuvilju/juurvilju. Kui kõht tühjaks läheb joo vett.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Tundub vähevõitu. Kui just terve päev arvutis ei istu.Heroes kirjutas:Kaerahelbepuder hommikuks tavaliselt. Tarbi puuvilju/juurvilju. Kui kõht tühjaks läheb joo vett.
- Ekux
Tuli ilge nuudlite isu järsku, pole mingi 10a söönud neid
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Kiirnuudlid olgu ikka Rollton või Knorr, Mivina on nõrkadeleEkux kirjutas:Tuli ilge nuudlite isu järsku, pole mingi 10a söönud neid
- Ekux
WieFFe kirjutas:Kiirnuudlid olgu ikka Rollton või Knorr, Mivina on nõrkadeleEkux kirjutas:Tuli ilge nuudlite isu järsku, pole mingi 10a söönud neid
Rollton ikka ye, võtsin praegu ka, aga pole üldse nii head kui vanasti
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Sasslõkk ja õlu
- katemaribellAlgaja
- Liitus : 12/08/2022
Tere kõigile!
- diterknoblochAlgaja
- Liitus : 09/09/2022
Tere kõigile! Dieet on minu jaoks kõige valusam teema, sest ülekaaluga on alati probleeme olnud. Ühel hetkel taipasin, et viivitada pole kuhugi ja hakkasin toitumisega tegelema. Sel juhul on kõige olulisem valmistada õigeid roogasid, mis ei kahjusta figuuri. Sõbranna tegi mulle hea menüü ja keelatud toiduainete nimekirja. Ja sellest hetkest algas kõige huvitavam, kuna ma ei tea, kuidas üldse süüa teha, aga ma pidin õppima. Esimese asjana otsisin korraliku induktsioonmalmi, millel seda kõike küpsetada. Ja mulle soovitati vaadata https://induktsioonpliit.ee/, kus ülaossa on kogutud parimad plaadid. Tänu sellele ressursile ostsin soodsa hinnaga väga hea kvaliteediga induktsioonpliidiplaadi. Nüüd õpin selle peal süüa tegema, ma arvan, et saan hakkama!
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
diterknobloch kirjutas:Tere kõigile! Dieet on minu jaoks kõige valusam teema, sest ülekaaluga on alati probleeme olnud. Ühel hetkel taipasin, et viivitada pole kuhugi ja hakkasin toitumisega tegelema. Sel juhul on kõige olulisem valmistada õigeid roogasid, mis ei kahjusta figuuri. Sõbranna tegi mulle hea menüü ja keelatud toiduainete nimekirja. Ja sellest hetkest algas kõige huvitavam, kuna ma ei tea, kuidas üldse süüa teha, aga ma pidin õppima. Esimese asjana otsisin korraliku induktsioonmalmi, millel seda kõike küpsetada. Ja mulle soovitati vaadata https://induktsioonpliit.ee/, kus ülaossa on kogutud parimad plaadid. Tänu sellele ressursile ostsin soodsa hinnaga väga hea kvaliteediga induktsioonpliidiplaadi. Nüüd õpin selle peal süüa tegema, ma arvan, et saan hakkama!
Ülekaalus oled mine karjamaale rohtu närima ja vso, paari kuuga fitloora (vms) valmis.
- .Smile.
- Liitus : 20/10/2012
diterknobloch kirjutas:Tere kõigile! Dieet on minu jaoks kõige valusam teema, sest ülekaaluga on alati probleeme olnud. Ühel hetkel taipasin, et viivitada pole kuhugi ja hakkasin toitumisega tegelema. Sel juhul on kõige olulisem valmistada õigeid roogasid, mis ei kahjusta figuuri. Sõbranna tegi mulle hea menüü ja keelatud toiduainete nimekirja. Ja sellest hetkest algas kõige huvitavam, kuna ma ei tea, kuidas üldse süüa teha, aga ma pidin õppima. Esimese asjana otsisin korraliku induktsioonmalmi, millel seda kõike küpsetada. Ja mulle soovitati vaadata https://induktsioonpliit.ee/, kus ülaossa on kogutud parimad plaadid. Tänu sellele ressursile ostsin soodsa hinnaga väga hea kvaliteediga induktsioonpliidiplaadi. Nüüd õpin selle peal süüa tegema, ma arvan, et saan hakkama!
Kõlab nagu add ngl
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1