Mis kõrvaklappe kasutad?
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Teema, kus tuua välja enda kõrvaklapid ja anda soovi korral neile hinnang.
---
Ise olen nööpkõrvaklappide fänn. Kasutusel on hetkel kaks paari: juhtmega Sony MDR-EX15AP ning juhtmevabad Galaxy Buds Live.
Sony MDR-EX15AP
Väga head ja mugavad mikrofoniga klapid. Helikvaliteet on minu hinnangul super, hind ca 13 eurot. Soovitan.
Galaxy Buds Live
Hind on suhteliselt krõbe, tuntumates veebipoodides (Samsung, Telia) tavahind 199 eurot. Tasub jälgida, et kust ostad, ise sain 114-ga (+ 5 eurot saatmine). Väga mugavad ja kõned super, mürasummutus ka väga hea. Meeldib ka see, et on kõrvas suhteliselt peidus ehk ei jäta sellist douchebag-vibes'i nagu nt AirPodsid.
---
Ise olen nööpkõrvaklappide fänn. Kasutusel on hetkel kaks paari: juhtmega Sony MDR-EX15AP ning juhtmevabad Galaxy Buds Live.
Sony MDR-EX15AP
Väga head ja mugavad mikrofoniga klapid. Helikvaliteet on minu hinnangul super, hind ca 13 eurot. Soovitan.
Galaxy Buds Live
Hind on suhteliselt krõbe, tuntumates veebipoodides (Samsung, Telia) tavahind 199 eurot. Tasub jälgida, et kust ostad, ise sain 114-ga (+ 5 eurot saatmine). Väga mugavad ja kõned super, mürasummutus ka väga hea. Meeldib ka see, et on kõrvas suhteliselt peidus ehk ei jäta sellist douchebag-vibes'i nagu nt AirPodsid.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Kunagi, kui veel lauaarvutit omasin, kasutasin SteelSeries Arctis 3 klappe.
See oli päris ammu (ca 3a tagasi) ja mäletan sellest suht vähe, aga sõber, kellele samal ajal samasugused kinkisin, kasutab ja kiidab siiani.
"Nööbikaid" pole peaaegu üldse kasutanud, sest kui nad välja tulid, olid nad ääretult ebamugavad ja ei püsinud üldse kõrvas ning olen algusest peale ainult suuri klappe eelistanud.
See oli päris ammu (ca 3a tagasi) ja mäletan sellest suht vähe, aga sõber, kellele samal ajal samasugused kinkisin, kasutab ja kiidab siiani.
"Nööbikaid" pole peaaegu üldse kasutanud, sest kui nad välja tulid, olid nad ääretult ebamugavad ja ei püsinud üldse kõrvas ning olen algusest peale ainult suuri klappe eelistanud.
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Kasutan siis hetkel Razer Kraken Pro V2 klappe, kolmas aasta läheb nendega. Vahetanud olen korra padjakesi, kuna kulusid ära.
Mugavuse poolest väga timmid, heli ka täiesti viisakas. Kuigi on open-back klapid, siis õhutust su kõrvad ei saa. Padjad on piisavalt suured, et katta terve kõrv ära (oleneb kõrvast muidugi ). Ainukeseks miinuseks loeks mikrofoni, mis võtab ülesse absoluutselt kõik helid, k.a klappidest tuleva.
Nööbid on tavalised Nokia WH-208, nothing special.
Mugavuse poolest väga timmid, heli ka täiesti viisakas. Kuigi on open-back klapid, siis õhutust su kõrvad ei saa. Padjad on piisavalt suured, et katta terve kõrv ära (oleneb kõrvast muidugi ). Ainukeseks miinuseks loeks mikrofoni, mis võtab ülesse absoluutselt kõik helid, k.a klappidest tuleva.
Nööbid on tavalised Nokia WH-208, nothing special.
Viimati muutis seda NiceSk1ll3r (26.12.20 19:41). Kokku muudetud 1 kord
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
- NiceSk1ll3r
- Liitus : 20/06/2013
Sai kerge upgrade tehtud Kraken Pro V2 pealt Beyerdynamic MMX 300 gen.2 peale.
- - [ A S A D ] - | SurPr!SKomeet
- Liitus : 01/07/2014
Hetkel kahte vabal ajal Galaxy Buds Pro ja arvuti taga Kingston HyperX Cloud II
- Bella
- Liitus : 19/03/2013
Jabra Elite 75t
10/10
Googeldasin parima bassiga BT klappe ja paljud soovitasid, ei kahetse.
10/10
Googeldasin parima bassiga BT klappe ja paljud soovitasid, ei kahetse.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1