Uus turniir
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Koke#6
- Liitus : 30/04/2014
Õhtust Väga hea cup oli sel korral, võiks lähiajal uuesti teha. Huvilisi on?
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Dvi, ootan Eduardi korraldama
- KülalineKülaline
Koke#6 kirjutas:Õhtust Väga hea cup oli sel korral, võiks lähiajal uuesti teha. Huvilisi on?
Mis head oli? 2 tiimi quited, poolfinaali mängudel poor streaming. Vähemalt Godhyr päästis selle kogu ürituse väärikalt imo.
Tee muidugi uus CUP, prize pool, mis Sa panna tahad 10-20k või, mis muinasjutu seekord välja mõtled?
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ma arvan, et juba see on positiivne, et lõpuks toimus midagi.chriss kirjutas:Mis head oli?
- Koke#6
Kõige tugevamad tiimid ja hea korraldus Mingi suure summa üritan kokku ajada küllchriss kirjutas:Koke#6 kirjutas:Õhtust Väga hea cup oli sel korral, võiks lähiajal uuesti teha. Huvilisi on?
Mis head oli? 2 tiimi quited, poolfinaali mängudel poor streaming. Vähemalt Godhyr päästis selle kogu ürituse väärikalt imo.
Tee muidugi uus CUP, prize pool, mis Sa panna tahad 10-20k või, mis muinasjutu seekord välja mõtled?
- Tonight
Tule parem selge plaaniga kohe välja, summadest ja asjadest on niisama tore rääkida küll, aga kui reaalselt asju ära ei tee, siis on päris mõttetu. Nagu Eesti CUP 2020 näitas, siis rahvale pakub 1.6 endiselt huvi ja osalejaid oleks.
- Koke#6
Plaanin varsti küsitluse teha, et millal turniir korraldada
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Kui plaanid reaalselt ise teha, siis vali ka ise optimaalne aeg, küsitlusega kinnitad vaid fakti, et mingi aeg sobib mõnele inimesele paremini kui mõni teine, kõiki korraga rahuldada niikuinii võimalik ei ole ja osaleda soovijad peavad igal juhul vastavalt korraldusele oma plaane muutma.
Juba ennegi ära öeldud, aga rõhutan omalt poolt ka ja väitlen ka pisut @Tonightile vastu - minu arust ei ole need asjad nii toredad midagi kui suured lubadused ainult lubadusteks jäävadki ja lõpuks keegi teine maine päästmiseks ise kõik töö suurte lubajate eest ära peab tegema.
Sinu puhul on sellest aga juba kaubamärk saamas, nii et ma arvan, et aeg oleks natuke oma käitumist analüüsida ja ausalt öeldes pisut veider on, et paar päeva pärast üritust, mille sa korraldada ja kuhu rämedad rahad alla taguda lubasid, kuid mille läbiviimiseks lõpuks ise lillegi ei liigutanud, esined juba uue "plaani" ja "suure summaga".
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
Juba ennegi ära öeldud, aga rõhutan omalt poolt ka ja väitlen ka pisut @Tonightile vastu - minu arust ei ole need asjad nii toredad midagi kui suured lubadused ainult lubadusteks jäävadki ja lõpuks keegi teine maine päästmiseks ise kõik töö suurte lubajate eest ära peab tegema.
Sinu puhul on sellest aga juba kaubamärk saamas, nii et ma arvan, et aeg oleks natuke oma käitumist analüüsida ja ausalt öeldes pisut veider on, et paar päeva pärast üritust, mille sa korraldada ja kuhu rämedad rahad alla taguda lubasid, kuid mille läbiviimiseks lõpuks ise lillegi ei liigutanud, esined juba uue "plaani" ja "suure summaga".
Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me.
- Koke#6
Ma pole isegi veel korraldama hakanud ja juba tuleb siin sellist vihakõne
- Tonight
Rahvast on juba varem lollitatud.Koke#6 kirjutas:Ma pole isegi veel korraldama hakanud ja juba tuleb siin sellist vihakõne
Ning väike hate on tavaline suurte turniiride puhul, kuna sulle keeravad ka mängijad käkki (ei ilmu kohale jne), pead selleks valmis olema. Ennast näiteks eriti ei huvita, kui keegi vingub kuskil ja osalemine oli tasuta, selle tõttu on ka lihtsam midagi teha.
- Heroes
- Liitus : 02/04/2015
Palju sul neid "Teeme uue CUPi" sarnaseid teemasid on ka? Üksi sinu "korraldatud" pole vedu võtnud ja ei usu ka, et seekordki siit midagi õnnestub.
- Koke#6
Olen mõelnud, et võtan vist Robini punti, kahekesi on lihtsam Aga info tuleb varsti
- Robin
- Liitus : 15/01/2016
Jääb äraKoke#6 kirjutas:Olen mõelnud, et võtan vist Robini punti, kahekesi on lihtsam Aga info tuleb varsti
- Tonight
Tõsiselt rääkides, siis minu hinnangul võiks @Robin olla küll see, kes turniiride korraldamist jätkab Favalist. Vana kasutaja ning kokkutulekul käinud, seega on saavutanud teatud usaldusväärsuse.
- YEEEEEEEEEEETAlgaja
- Liitus : 02/08/2020
gogo ja osalemine tasuta
- Talirand
- Liitus : 19/08/2014
Raske uskuda, et midagi välja tuleb aga sellegipoolest edu!
- Koke#6
Jätan ära ikkagi
- Tonight
Kahju. Oleme ka @Alivega asja arutanud, paraku ei ole meist kumbki turniiride korraldamisest enam huvitatud.
- Koke#6
Muidu olen valmis jälle mõned tuhanded alla panema, kui keegi korraldab
- Tonight
Jälle?Koke#6 kirjutas:Muidu olen valmis jälle mõned tuhanded alla panema, kui keegi korraldab
- Koke#6
Alustasin Ekuxiga läbirääkimisi uue cupi osas Üritame ära teha
- Axept
- Liitus : 25/01/2015
Ja siis on vaja vanaema autot remontida ja pead aastaks Iirimaale kolima. Su elu liiga suur seiklus. Võid need tuhanded JÄLLE mulle anda.
- Ekux
- Liitus : 25/08/2016
Mingeid "läbirääkimisi" minu ja @Koke#6 vahel olnud ei ole. Sisuliselt leidsin ma täna enda postkastist kirja "viitsid korraldada ve?" ja nüüd näen, et juba on minu nimel lubatud, et mingid läbirääkimised on käimas ja et "üritame midagi ära teha".
Kuna see siin läheb juba iga päevaga aina nilbemaks rahva lollitamiseks, siis panen teema lukku ja loodan, et edaspidi mõeldakse asjad korralikumalt läbi, enne kui taoline teema avatakse. Pole mõtet niisama suurte lubadustega inimesi ärritada.
Kuna see siin läheb juba iga päevaga aina nilbemaks rahva lollitamiseks, siis panen teema lukku ja loodan, et edaspidi mõeldakse asjad korralikumalt läbi, enne kui taoline teema avatakse. Pole mõtet niisama suurte lubadustega inimesi ärritada.
- Tonight
Teema lõpetuseks võib-olla nii palju, et kui keegi soovib korraldada, siis saad enda elu oluliselt lihtsamaks teha, kui viid mängud läbi https://cs.fastcup.net vahendusel. Otseselt turniiri loomise võimalust seal (veel) ei näinud, kuid tundub, et ka see on tulekul. Aga praegu saad seal luua/lasta kaptenitel teha custom mängud ning tulemused jms foorumisse kokku koguda.
Teema sulgemine ei tähenda, et me Favalis kellelgi korraldada ei lubaks asju. Lihtsalt korraldaja peab reaalselt asju tegema ka.
Teema sulgemine ei tähenda, et me Favalis kellelgi korraldada ei lubaks asju. Lihtsalt korraldaja peab reaalselt asju tegema ka.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1