Ideed
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 18 • Share
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
- FVL Bot
- Liitus : 16/02/2012
Kuna kõige paremini oskavad soovitusi anda ning ideid genereerida just kasutajad, kes siis igapäevaselt või korra kuus Favali külastavad, pöördungi otse teie poole. Soovituste ning ideede kirjutamisel palume ka mõelda selle peale, kas need on reaalselt teostatavad ning kas sellest oleks meile kõigile kasu.
Kaalumisel olevad ideed:
• Like panija näitamine
• Profiilile tagatausta lisamine.
Mida rohkem ideid, seda parem!
Kaalumisel olevad ideed:
• Like panija näitamine
• Profiilile tagatausta lisamine.
Mida rohkem ideid, seda parem!
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Ei, minu meelest see nn "border" ehk ääris sobib väga hästi, kuna see on moderne ja kaasaegne Aga like panija näitamine oleks päris hea
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Border jääb hetkel, kuigi tunnistan, et mõne jaoks on see halb lahendus. Pean silmas neid, kes on Photoshopis enda pildile ise äärised teinud.
- KülalineKülaline
Foorum võiks olla rohkem eestikeelsem, üleval näiteks see Header (Hetkel Members jne seal).
- Tonight
Hea idee. Oskad kedagi soovitada selle jaoks? Meil pole juhtkonnas ühtegi Photoshopiga tegelevat inimest. Vastutasuks oleks anda kunstniku embleem.Gofey kirjutas:Foorum võiks olla rohkem eestikeelsem, üleval näiteks see Header (Hetkel Members jne seal).
- KülalineKülaline
Kahjuks ei tea, kuid erinevates foorumites on kunstnike küll kes võibolla oleks nõus tegema .Tonight kirjutas:Hea idee. Oskad kedagi soovitada selle jaoks? Meil pole juhtkonnas ühtegi Photoshopiga tegelevat inimest. Vastutasuks oleks anda kunstniku embleem.Gofey kirjutas:Foorum võiks olla rohkem eestikeelsem, üleval näiteks see Header (Hetkel Members jne seal).
Ja tuli veel üks idee, mingised teemade "Theme" valikud võiks kah olla kuskil, mõni ehk tahab tumedat foorumit siis hea valida kuskilt alt vms.
Ehk ka üle minna mõnele teisele tarkvarale? MyBB näiteks? Hunnik valikuid "Plugineid" ja häid lihtsaid teemasid leiab samuti.
Samuti võiks olla rohkem alafoorumeid "Kuid ei tea millised need võiks olla " aga ka see ehk tooks foorumisse inimesi juurde kui on tohutult alamfoorumeid kus saab erinevaid asju vahetatud jne.
Samuti postituste kõrval seal kus profiili värgid et, kas kasutaja on hetkel Online/Sees või on ta hoopis Offline/Väljas
- KEEEKZ
- Liitus : 19/01/2014
Järgnevad asjad võiksid foorumis muudetud olla.
Kui veel midagi tuleb siis annan teada, kui abi vaja siis aitan teil need ära teha.
Kui veel midagi tuleb siis annan teada, kui abi vaja siis aitan teil need ära teha.
- Tonight
@Gofey: Kui keegi on nõus disaini tegema, siis miks ka mitte.
@KEEEKZ: Quote jms nupud on järgmisena plaanis välja vahetada, esmatähtis oli navbar korda teha. Loodetavasti nädalavahetuseks saame tehtud.
@KEEEKZ: Quote jms nupud on järgmisena plaanis välja vahetada, esmatähtis oli navbar korda teha. Loodetavasti nädalavahetuseks saame tehtud.
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Foorumile ehk uus logo? Praegune logo pole eriti ilus
- Tonight
Meile laekunud logodest parim. Kui keegi üle trumbata suudab, siis võib muuta küll.Ence kirjutas:Foorumile ehk uus logo? Praegune logo pole eriti ilus
- Rechine
@Tonight lisa see mis ma kunagi tegin Vaata ise mis on olnud seal peaks kuskil olema
- Tonight
Seda mõtled?qYhvel kirjutas:@Tonight lisa see mis ma kunagi tegin Vaata ise mis on olnud seal peaks kuskil olema
Ei lähe kokku praeguse sinine-valge teemaga.
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Oleks mul Photoshop skill over 9000 siis teeks midagi ägedat
- KEEEKZ
- Liitus : 19/01/2014
Ma täna teen või nädalavahetusel vaatab kummal päeval mul rohkem aega on.
- Rechine
http://www.faval.eu/f56-league-of-legends <-- Võiksite sinna teha, veel alamfoorumeid näiteks "Päevikud" ; "Turg" Need oleks 2 põhi asja
- Tonight
Ühe päeviku pärast pole tervel alafoorumil mõtet. Vastavalt nõudlusele tekitame alafoorumeid.qYhvel kirjutas:http://www.faval.eu/f56-league-of-legends <-- Võiksite sinna teha, veel alamfoorumeid näiteks "Päevikud" ; "Turg" :)Need oleks 2 põhi asja
- Rechine
Ma usun et vonKrahw oleks ka soovija Ja ma usun, et mõned veel siit hakkaksid enda päevikut pidama seal
- Tonight
League of Legends alafoorum ootab postitusi. Kui on juba mitu päevikut, eks siis saab need ümber tõsta Päevikud alafoorumisse.
- KülalineKülaline
Siia võiks tulla juurde alla (skype logo kõrvale) näiteks YouTube accounti lehekülg vms?
SKYPE logo kõrvale
SKYPE logo kõrvale
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
vonKrahw kirjutas:Siia võiks tulla juurde alla (skype logo kõrvale) näiteks YouTube accounti lehekülg vms?
SKYPE logo kõrvale
yt kanalit mõtled?
- Tonight
Seda peaks postitustes kuvama või ainult profiililehest piisaks?vonKrahw kirjutas:Siia võiks tulla juurde alla (skype logo kõrvale) näiteks YouTube accounti lehekülg vms?
SKYPE logo kõrvale
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 18 • 1, 2, 3 ... 9 ... 18
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 18