[FOORUM] Alamfoorumi parooliga kaitsmine
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
See kaitseb alamfoorumiga parooliga. Et alamfoorumit näha, pead sa sisestama õige parooli.
1. Mine Administraatori Paneel -> Modules -> JavaScript Codes Management -> Vaata et see oleks sees! -> Vali In All Pages -> Pealkirjaks pane ükskõik mis -> Kleebi järgmine kood:
2. Vali foorum, mille soovid parooliga kaitsta! Kopeeri sinna samasse Javascripti (kuhu ennem kleepisid ülevaloleva scripti) selline asi:
Antud juhul on tegemist foorumiga number 9.
Ehk siis, kui ma tahaks selle foorumi parooliga kaitsta, peaksin ma sisestama:
Kui soovid lisada mitu foorumit, siis tee lihtsalt sama koodiga mitu rida.
Tulemus:
1. Mine Administraatori Paneel -> Modules -> JavaScript Codes Management -> Vaata et see oleks sees! -> Vali In All Pages -> Pealkirjaks pane ükskõik mis -> Kleebi järgmine kood:
- Kood:
var fpass={add:function(a,b,c){a=RegExp("f"+a+"-");a.test(window.location.pathname.substr(1))&&!my_getcookie("forumpass_"+window.location.pathname.substring(1,window.location.pathname.indexOf("-")))&&(window.stop(),prompt(b)==c?my_setcookie("forumpass_"+window.location.pathname.substring(1,window.location.pathname.indexOf("-")),!1):alert("Vale parool!"),window.location.reload())}};
2. Vali foorum, mille soovid parooliga kaitsta! Kopeeri sinna samasse Javascripti (kuhu ennem kleepisid ülevaloleva scripti) selline asi:
- Kood:
fpass.add('FOORUMI NUMBER', 'SINU SÕNUM', 'PAROOL');
Antud juhul on tegemist foorumiga number 9.
Ehk siis, kui ma tahaks selle foorumi parooliga kaitsta, peaksin ma sisestama:
- Kood:
fpass.add('9', 'See alamfoorum on parooliga kaitstud. Palun sisesta parool:', 'belfast');
Kui soovid lisada mitu foorumit, siis tee lihtsalt sama koodiga mitu rida.
- Kood:
fpass.add('1', 'See on parooliga kaitstud foorum. Palun sisesta parool:', 'parool1');
fpass.add('2', 'See on teine parooliga kaitstud foorum. Palun sisesta parool:', 'parool2');
Tulemus:
- NSAJuunior
- Liitus : 22/01/2013
Kas see töötab forummotionile ka ?
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Jep, sest mul endal ka Forumotion Ja siin töötab.
- KennyTunerJuunior
- Liitus : 09/03/2013
Õnnestub jah . Good Idea .
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1