League of Legends - 2.0 Referral Service [EESTI]
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- ESTREFAlgaja
- Liitus : 14/06/2013
Tere, olen arvatavasti esimene Eestlane kes tegeleb Referral Service-ga. Otsustasin Teha sellise süsteemi , kuna paljudel eestlastel puudub paypal, samuti teised ref. süsteemid on karmilt kallid ( kõige odavaim mida näinud olen on 75 Eurot - 100 kasutajat ) Pealegi olen Tartust, mis tähendab et ülelaskmist ei ole.
Natuke rohkem sellest 2.0 ref süsteemist
- Maximum kasutajaid teeme korraga 750 ( ühe inimese kohta viie päeva jooksul, juhul kui kellelgi on soov saame jagada 750 Ref. kuu aja peale, üle 250 päevas on riskantne , aga võimalik )
- Kestus kui kaua me teeme on tavaliselt olnud 38 tundi ( Keskmine ) , vahest on ka nõudnud aega kuni 72 tundi ( varuge kannatust , me teeme siiski üle ~5000 kasutajat päevas )
- Kui meie süsteem ei tööta siis saadame raha tagasi ( peale 72 tundi , aga seda pole veel olnud, et ei jõua )
- Tegeleme EUW / Nordic / RU Serverites ( NA on liiga suur ping , aga on võimalik teha )
- See süsteem on parem kui niisama osta RP ( 50 Eurot 9300 RP ja ilma IP-ta )
- Ja kui on edasisi küsimusi , kontakteeruge minuga läbi skype ( Suhtlen eesti keeles, samuti võin tõestada teile läbi screenshare, näidata history-t enda kasutaja oma näiteks, kus näete kuupäevaliselt kuna alustatud on ja kuna lõpetatud )
See Bänner pilt mis on Esmaselt näha ( hinnakiri on Level 10-e kasutajatele )
Aga on võimalik ka teha Level 5 ( mis on märksa odavam )
Level 5 - 250 kasutajat = 60 Eurot - 62500 IP
Level 10 - 250 kasutajat = 120 Eurot - 31975 RP ja 65000 IP
on võimalik ükskõik kui palju teha , limiite pole , kes tahab teeb 2 kasutajat , kes tahab teeb 58 kasutajat ( selleks suhtleme skype-s )
- KülalineKülaline
Seleta ära, miks see hea on?
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1