Pluginate tõlkimine.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Tehnik aKKomeet
- Liitus : 28/03/2013
Tervist, olen siin ringi vaadanud ja näen, et tõlgid plugine, teemasid/kleepse jne asju on küllaga aga miks pole veel olemas järgnevat alafoorumit " Pluginate tõlkimine "
Et see näeks välja selline, inimene kes soovib ,et tõlgiksite talle plugina ära.
Oletame, et minult sooviti plugina tülkimist, ma olen selle ära teinud siis lähen alafoorumi " Pluginate tõlkimine ".
Ja teen sinna teema nimeks siis selle plugina nimi.
.:. Näidis .:.
Tervist !
TemaKasutajanimi soovisite, et tõlgin teile järgneva plugina mille saatsite "PluginaNimi"
Pluginast info siia, et mis kommandid ja mida see teeb ja siis plugina autor alla ja teie ka panete end alla kirja, kuna teie plugina autori tõlkija vms. ??
Alla: Sma file
Et see näeks välja selline, inimene kes soovib ,et tõlgiksite talle plugina ära.
Oletame, et minult sooviti plugina tülkimist, ma olen selle ära teinud siis lähen alafoorumi " Pluginate tõlkimine ".
Ja teen sinna teema nimeks siis selle plugina nimi.
.:. Näidis .:.
Tervist !
TemaKasutajanimi soovisite, et tõlgin teile järgneva plugina mille saatsite "PluginaNimi"
Pluginast info siia, et mis kommandid ja mida see teeb ja siis plugina autor alla ja teie ka panete end alla kirja, kuna teie plugina autori tõlkija vms. ??
Alla: Sma file
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Ei viitsi kahjuks tegeleda asjaga, millega saab peaaegu igaüks ise hakkama
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1