[LLV] Lemmik Lauljate Võistlus #3 Hääletus Finaal
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
Finaal
- KülalineKülaline
Viimati langes siis Chester Bennington, võites IIInda koha.
Alles on jäänud kaks lauljat, Enrique Iglesias ja Jared Leto, Hääletus kestab 7nda Juulini.
Alles on jäänud kaks lauljat, Enrique Iglesias ja Jared Leto, Hääletus kestab 7nda Juulini.
- KülalineKülaline
Tonight anna andeks et su südame murdsin aga võitja on Jared Leto.
Kui mainisid siis ma pole öelnud kusagil et viimane hääletus on väljahääletamisega vaid on Finaal, kes rohkem hääli saab on võitja
Varasemad hääletused olen pannud hääletuse juurde "Hääleta välja" seekord oli "finaal".
I koht - Jared Leto
II koht - Chester Bennington
III koht - Gerard Way
5491651894651651984 koht - Enrique Iglesias (reeglite rikkumine oli)
Kui mainisid siis ma pole öelnud kusagil et viimane hääletus on väljahääletamisega vaid on Finaal, kes rohkem hääli saab on võitja
Varasemad hääletused olen pannud hääletuse juurde "Hääleta välja" seekord oli "finaal".
I koht - Jared Leto
II koht - Chester Bennington
III koht - Gerard Way
5491651894651651984 koht - Enrique Iglesias (reeglite rikkumine oli)
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Mulle tundub, et pean hakkama hoiatusi jagama. Esiteks - laming. Teiseks - keset võistlust muudad reegleid.
Pärast hääletuse tegemist on käinud sees 14 liiget. http://www.faval.eu/memberlist
Kui sind nii väga huvitab, kes Jared Letole hääle pani (ning on väga loogiline, et tema need vastuhääled sai), saada kõigile 14le kiri.
Võitja on Enrique Iglesias.
Pärast hääletuse tegemist on käinud sees 14 liiget. http://www.faval.eu/memberlist
Kui sind nii väga huvitab, kes Jared Letole hääle pani (ning on väga loogiline, et tema need vastuhääled sai), saada kõigile 14le kiri.
- KülalineKülaline
Jaga mul pohhui, sa oled lohh ka pealegi. Enrique on ebaausalt võitnud.
Pealegi seadetest saab muuta nii et keegi ei näe et sa ONLINE oled või oled kunagi üldse OLNUD.
***** võtaks ise oled administraator ja jagad sitasti hääli, parem seleta kus tekkisid äkki kaks lisahäält Chester Benningtonile et ta välja langes? samamoodi.
Inimesed ei näe kui sa logid varikontodega sisse muudetud seadeted
Varja oma foorumilolekut : Jah
II vooru langejaks pidi hoopiski olema Iglesias mitte Chester.
Võitja on Jared Leto.
Pealegi seadetest saab muuta nii et keegi ei näe et sa ONLINE oled või oled kunagi üldse OLNUD.
***** võtaks ise oled administraator ja jagad sitasti hääli, parem seleta kus tekkisid äkki kaks lisahäält Chester Benningtonile et ta välja langes? samamoodi.
Inimesed ei näe kui sa logid varikontodega sisse muudetud seadeted
Varja oma foorumilolekut : Jah
II vooru langejaks pidi hoopiski olema Iglesias mitte Chester.
Võitja on Jared Leto.
Viimati muutis seda vonKrahw (07.07.13 3:00). Kokku muudetud 1 kord
- Tonight
Administraatorid näevad + nimekirjas peaks minu teada kasutaja viimati online oldud kellaaeg ikkagi ilmuma (pole kindel viimases).
Lepi teadmisega, et Favali liikmete lemmiklaulja nende 4 hulgast on Enrique Iglesias.
Lepi teadmisega, et Favali liikmete lemmiklaulja nende 4 hulgast on Enrique Iglesias.
- KülalineKülaline
Sinu varikad.
Muideks, ei ilmu see aeg. seda aega ei näe keegi.
Last visit : unknown.
Sina tegid sohki.
Aga noh, lunasta end, sa oled administraator ja näed kes on hääli andnud. siis ütled ehk?
Muideks, ei ilmu see aeg. seda aega ei näe keegi.
Last visit : unknown.
Sina tegid sohki.
Aga noh, lunasta end, sa oled administraator ja näed kes on hääli andnud. siis ütled ehk?
- Tonight
Kuidas sa aru ei saa, et administraatorid (st mina ja Alive) näeme seda ning ka neid varjatult foorumis olijaid?
Rohkem ma seda teemat ei puutu. Häbistad siin ainult iseennast, käitudes nagu laps, kellelt mingi onu on pulgakommi ära võtnud.
Rohkem ma seda teemat ei puutu. Häbistad siin ainult iseennast, käitudes nagu laps, kellelt mingi onu on pulgakommi ära võtnud.
- KülalineKülaline
Ma sain sellest aru ****** tohlakas, rääkisin sellest et TAVALIIKMEID EI NÄE. lohh raisk.
btw.. kui avastan sohitegemist võtan isiklikult neljapäeval sul pea maha.
btw.. kui avastan sohitegemist võtan isiklikult neljapäeval sul pea maha.
- Tonight
vonKrahw kirjutas:Muideks, ei ilmu see aeg. seda aega ei näe keegi.
vonKrahw kirjutas:Ma sain sellest aru ****** tohlakas, rääkisin sellest et TAVALIIKMEID EI NÄE.
Miks iseendale vastu rääkima hakkad?
- KülalineKülaline
Äkki nüüd saad aru et rääkisin sellest?Tonight kirjutas:Administraatorid näevad + nimekirjas peaks minu teada kasutaja viimati online oldud kellaaeg ikkagi ilmuma (pole kindel viimases).
- Tonight
Panen lukku, kuna midagi tarka su suust ei tule.
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1