Public Server
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
- Skylan
- Liitus : 17/06/2013
Küsimus ringkonnale:
Kas te oleksite huvitatud sellisest serverist nagu public server, kus pole ühtegi pluginat peal, server on pluginatest täiesti puhas, vippe tellida ei saa, seega pole ka vip eeliseid. Tellida saab ainult adminit ning võtan ka mõned inimesed korrahoidjaks.
Miks ma tahan sellist serverit teha?:
Sest kõik public/offical serverid, kus ma olen mänginud on pluginaid täis topitud ning vippidel on väga suured eelised, näiteks saavad roundi algul tasuta relvi...
Ainukesed pluginad, mis ma serverile peale paneksin oleksid countrychat ja admin spectator, muud midagi.
Kui see läheb inimestele peale, siis ma panen serveri püsti ja postitan siia IP. Kui oled sellisest serverist huvitatud, siis palun postita siia teemasse midagi.
Kas te oleksite huvitatud sellisest serverist nagu public server, kus pole ühtegi pluginat peal, server on pluginatest täiesti puhas, vippe tellida ei saa, seega pole ka vip eeliseid. Tellida saab ainult adminit ning võtan ka mõned inimesed korrahoidjaks.
Miks ma tahan sellist serverit teha?:
Sest kõik public/offical serverid, kus ma olen mänginud on pluginaid täis topitud ning vippidel on väga suured eelised, näiteks saavad roundi algul tasuta relvi...
Ainukesed pluginad, mis ma serverile peale paneksin oleksid countrychat ja admin spectator, muud midagi.
Kui see läheb inimestele peale, siis ma panen serveri püsti ja postitan siia IP. Kui oled sellisest serverist huvitatud, siis palun postita siia teemasse midagi.
- Triotech
- Liitus : 28/07/2014
Pooldan.
Viimati muutis seda The Entrepreneur (18.08.14 12:52). Kokku muudetud 1 kord
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Inimesed võivad nii-öelda "vihata" igasuguseid VIP-eeliseid ja erinevaid pluginaid, kuid eelnevad katsetused mõne serveriomaniku poolt on näidanud, et ilma pluginateta server läbi ei löö.
Samas - järsku sinul asi õnnestub ning server saab kähku full... soovitan üritada, iseasi juba see õnnestumise pool.
Samas - järsku sinul asi õnnestub ning server saab kähku full... soovitan üritada, iseasi juba see õnnestumise pool.
- Skylan
No kuna mul on VPS ja kui ma sinna uue serveri panen, siis see rohkem raha ei söö, sest mul ruumi on seal.
Tean küll jah, et paljud on sellist serverit üritanud teha ning ikka on server nullis olnud. Seepärast ma olengi vahvlis, siin ja facebookis küsinud rahva arvamust.
Loodan, et inimesed tõesti hakkavad mängima.
Tean küll jah, et paljud on sellist serverit üritanud teha ning ikka on server nullis olnud. Seepärast ma olengi vahvlis, siin ja facebookis küsinud rahva arvamust.
Loodan, et inimesed tõesti hakkavad mängima.
- WieFFe
- Liitus : 24/06/2014
Pooldan, Kuna see VPS ram jne ei loe, laggy võib ikkagi tekitada.
Ilma pluginateta parem jah.
Ilma pluginateta parem jah.
- Skylan
Server on avatud!
IP: estcs.ee:27010
Foorum: estcs.ee
IP: estcs.ee:27010
Foorum: estcs.ee
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1