This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Runescape alafoorum.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1 • Share
Kas Favalisse peaks tulema Runescape alafoorum?
- Numb
- Liitus : 02/03/2012
Hiljuti käidi välja idee teha Runescape alafoorum, kus selle mängijad saaksid päevikuid pidada jms. Ilma alafoorumi täitjateta poleks selle tegemisel mõtet.
- Ence
- Liitus : 01/02/2014
Hääletage hääletage runescape fännid
- KülalineKülaline
Oh jumal. ma purjus aga päevikut ei peaks.
- Ence
Selles mõttes, et see ei pea olema ainult alafoorum kus päevikud on vaid ka Üldine runescape jututeema/arutlus, õpetused jne
- Numb
Jah, seletasin veidi ebaselgelt.. Aga ilmselt on see foorum tulemas ka.. 6 häält selle poolt.
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Samas, alafoorumi puudumine ei tohiks takistada päeviku pidamist.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
nihhuja seda vaja, mine postita vahvlisse, seal saad vähemalt laike
- Ence
Sander kirjutas:nihhuja seda vaja, mine postita vahvlisse, seal saad vähemalt laike
Why the heff you have to be mad? Its only internet.
- KülalineKülaline
Saaks ma ainult vahvlisse, probleem ongi selles, et ma ei saa, seega oleks hea siin vb päevikut pidada kui tahtmine tulebSander kirjutas:nihhuja seda vaja, mine postita vahvlisse, seal saad vähemalt laike
Hetkel ei saanud aru, põhimõtteliselt ei teekski Runescape alafoorumit? Kui ei siis kuhu ma selle päeviku teen? Ega ometi mitte League of Legendsi vms alla?Tonight kirjutas:Samas, alafoorumi puudumine ei tohiks takistada päeviku pidamist.
//See alafoorum tasub tegelt jah siis teha kui neid Runescape mängijaid on rohkem, 1-2 inimese pärast ei tasu teha jah, saan sellest aru täiesti...
- Tonight
- Liitus : 19/02/2012
Mõtlesin pigem seda, et päevikut saab pidada sõltumata sellest, kas tuleb Runescape alafoorum või mitte.Gofey kirjutas:Hetkel ei saanud aru, põhimõtteliselt ei teekski Runescape alafoorumit? Kui ei siis kuhu ma selle päeviku teen? Ega ometi mitte League of Legendsi vms alla?
Muud mängud, tag [PÄEVIK] või muud sarnast ette.
Ilmselt siiski tuleb see alafoorum, poolt ollakse rohkem kui vastu.
- Pilvik
- Liitus : 11/11/2012
Ence kirjutas:Sander kirjutas:nihhuja seda vaja, mine postita vahvlisse, seal saad vähemalt laike
Why the heff you have to be mad? Its only internet.
pole mad, aga see kommuun hakkab vaikselt vahvliks muutuma veel on puudu 12-14 aastased debiilikud ja juhtkond
- Rechine
- Liitus : 07/06/2012
Võiksite teha küll, kuna see tooks "Runescape" huvilisi foorumisse, ma usun
- Numb
Praeguste hääletustulemuste järgi vaadates oleks seal vaid 2 päevikut, aga kuna päevikupidajate liituma kutsumine ei tohiks probleem olla, siis ilmselt teen selle alafoorumi ära. Samas oleks vaja ka kedagi, kes sinna üldse õpetusi või muid teemasid lisaks, mina ise ei jaga sellest mängust eriti midagi.
- Ence
Ma ise hetkel ei teeks ka päeviku, kuna pole isu ruuni pelada, aga õpetusi võib küll teha kui oskan samas ka teised kes pelavad saavad ka nemad teha õpetusi
- Numb
Foorum on tehtud ning ootab postitajaid!
Soovid vestluses osaleda?
Selleks logi sisse või tee endale kasutaja.
Lehekülg 1, lehekülgi kokku 1